Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
@Ivan
Slazem, fantastichna meshavina. :)
Al meni je najinteresantniji taj psiholoshki aspekat... Odrediti shta je dobro a shta loshe, ko ce biti predvodnik- odredjivanje hijerarhije i sl.

Mene zaista interesuje kako ce sve ovo povezati sa hitlerovim eksperimentima iz drugog svetskog rata...jer samo to nedostaje :ok: [ne mislim bukvalno hitlerovim nego njegovih ljudi]...

Serija lost i Triologija [knjiga] Njegova Mracna Tkanja su slicne po toj mesavini... obozavam ijedno i drugo :bye:

Mene zaista interesuje kako ce sve ovo povezati sa hitlerovim eksperimentima iz drugog svetskog rata...jer samo to nedostaje :ok: [ne mislim bukvalno hitlerovim nego njegovih ljudi]...

Serija lost i Triologija [knjiga] Njegova Mracna Tkanja su slicne po toj mesavini... obozavam ijedno i drugo :bye:

Njegova Mracna Tkanja?Ko je pisao?
bas bi me zanimalo da nesto na ovaj fazon i procitam...

E
Spojler (valjda)
a sta je sa svim onim ljudima koji su bili oteti od the othersa, i sa onom decicom
i sta je sa onim ljudima u camcu koji su krenuli ka brodu
i sta je sa onom tetom sto je citala Jackov tatoo, gde nestade? (il ja propustih)
i sta bi sa onim psihijatrom, zenom od onog Gudvina
i ko je majku mu onaj lik sto ne stari...i mislim odgledah ja sve
al nista mi nije bas toliko jasno

moracu ponovo, da utvdim gradivo, garant sam nesto propustila :D

Pa ono... deluje ko da si bukvalno ispreskakala neke epizode.

pa nisam...ili mislim da nisam
doduse jesam gledala uglavnom u sitne sate, ali..
stvarno se ne secam da je u onoj epizodi kad se plavusica priseca svoje afere sa kolegom u barakama na kraju receno sta je bilo sta zenom od tog kolege,koja joj se pojavila kao utvara...halucinacija, sta god...na kraju joj receno "ti si moja" i to je to :dontunderstand:

ili sam stvarno preskocila, ili ovaj sto mi je rezao diskove preskocio...ma nije...
ma nisam gledala pazljivo...mora da je to....:lol::lol:

Back