Dajte ljudi malo spojlere ima nas koji nismo dotle dosli pa ne zelimo da cujemo da je pola ekipe [70% onih koje smo dosad videli u seriji] izginulo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, izmesali su FB i FF...suma sumare.....
Malo me je zbunilo ono oko Jina ali sam posle shvatila da je to moglo biti samo jos pre ostrva...
Sun je rodila cerku
i to je to![]()
suma sumare.....
Sa ostrva je otisla i Sun (za Dzeka, Kejt, Huga i Saida znamo...)
Majkl jeste na brodu pod drugim imenom
Ni onima sa broda nije jasno ko je postavio laznu olupinu aviona na dno okeana(nadjena je crna kutija)i ko se bas potrudio u zataskavanju da je i 324 tela od nastradalih postavio...zato i traze Bena
Malo me je zbunilo ono oko Jina ali sam posle shvatila da je to moglo biti samo jos pre ostrva...
Sun je rodila cerku
i to je to![]()
Strajk je zavrsen odavno.Зна ли неко нешто о штрајку сценариста ?
Да ли је прекинут и како стоји ствар са новим епизодама "Изгубљених"?
Мислим хоће ли их бити ових раније најављених 8-9 или 16 ?
Da, to su odlucili jos pred kraj prosle sezone.I znaci bice jos sezona.
Da, to su odlucili jos pred kraj prosle sezone.
Ostalo je 48 epizoda (racunajuci aktuelnu sezonu) sto je bilo podeljeno na dve sezone po 24.
Onda je abc promenio plan i odlucio da bude 3 sezone po 16.
Sve u svemu, posle ove nas ocekuju jos dve sezone u naredne dve godine.
Finale je u Maju 2010.To su uradili da bi dokazali kako unapred imaju plan i smisljen scenario, a ne da ga menjaju po potrebi kako su ih mnogi kritikovali...
slazem se sa svima koji su za sawyera
a jack je kuja(anya citaj)
TO QMEEEEEEEEEEEEE ! ! !Jack kuja...... 8)
A i Kate nije bolja....
obavezno pogledajte ovo!!!mnogo smesno![]()
Ne verujem da je Mira mrtva.Karl je mrtav, Mira samo ranjena.ajmo Lost fanovi, gde ste? Svasta se izdesava u najnovijoj epizodi (sem smrti drage nam Mire Furlan) Gde ste, da cujem teorije, sta se sprema, sto Said polude u trenutku, dal' je on neki spijun, ajmo ljudi oglasite se. Pauza nam je sad mesec dana, pa da damo zavrsne komentare.
Ja sam licno poludeo sto je lik Danijele ubijen, jer sam u svojim romanticnim fantazijama zamisljao da ce ona ostati na ostrvu i ponosno setati obalom sa puskom u finalnom kadru serije.....
voleo bih da je tako...ipak je ona solo prezivela na ostrvu 16 godina i da je roknu onako bezveze, cisto da je odrade, bar je tako izgledalo....Ne verujem da je Mira mrtva.Karl je mrtav, Mira samo ranjena.
Videcemo mi jos Mirine flesbekove, bar su nam obecali...