Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
suma sumare.....
Sa ostrva je otisla i Sun (za Dzeka, Kejt, Huga i Saida znamo...)
Majkl jeste na brodu pod drugim imenom
Ni onima sa broda nije jasno ko je postavio laznu olupinu aviona na dno okeana(nadjena je crna kutija)i ko se bas potrudio u zataskavanju da je i 324 tela od nastradalih postavio...zato i traze Bena
Malo me je zbunilo ono oko Jina ali sam posle shvatila da je to moglo biti samo jos pre ostrva...
Sun je rodila cerku
i to je to:D

suma sumare.....
Sa ostrva je otisla i Sun (za Dzeka, Kejt, Huga i Saida znamo...)
Majkl jeste na brodu pod drugim imenom
Ni onima sa broda nije jasno ko je postavio laznu olupinu aviona na dno okeana(nadjena je crna kutija)i ko se bas potrudio u zataskavanju da je i 324 tela od nastradalih postavio...zato i traze Bena
Malo me je zbunilo ono oko Jina ali sam posle shvatila da je to moglo biti samo jos pre ostrva...
Sun je rodila cerku
i to je to:D

omg kad to sve? Kad su uopste otisli sa ostrva? Jesi poslala jedva cekam da stigne :D

Зна ли неко нешто о штрајку сценариста ?
Да ли је прекинут и како стоји ствар са новим епизодама "Изгубљених"?
Мислим хоће ли их бити ових раније најављених 8-9 или 16 ?

Зна ли неко нешто о штрајку сценариста ?
Да ли је прекинут и како стоји ствар са новим епизодама "Изгубљених"?
Мислим хоће ли их бити ових раније најављених 8-9 или 16 ?
Strajk je zavrsen odavno.
Umesto predvidjenih 16 epizoda ova sezona ce imati 13.
Kraj sezone ce biti onakav kako je prvobitno planirano, a negde u sredini ce nam uskratiti 3 epizode koje ce nadoknaditi u preostalim sezonama.
Osam epizoda je snimljeno pre strajka, a ostale se snimaju sad.
Posle ovonedeljne (osme) epizode sledi pauza od oko mesec dana.
Prva epizoda posle pauze, odnosno deveta bice emitovana 24. aprila, i od tad ide standardno jednom nedeljno, preostalih 5 epizoda.

I znaci bice jos sezona.
Da, to su odlucili jos pred kraj prosle sezone.
Ostalo je 48 epizoda (racunajuci aktuelnu sezonu) sto je bilo podeljeno na dve sezone po 24.
Onda je abc promenio plan i odlucio da bude 3 sezone po 16.
Sve u svemu, posle ove nas ocekuju jos dve sezone u naredne dve godine.
Finale je u Maju 2010.To su uradili da bi dokazali kako unapred imaju plan i smisljen scenario, a ne da ga menjaju po potrebi kako su ih mnogi kritikovali...

gledo sam prvi tri serijala i poludecu za ostali nisu normalni u prvom serijalu traze ovde u austriju 30 evra e sad u drugom izmislili 2 dela po 30 evra sad kad izadje treci ce traze valja 3 dela po 30 evra ***** li ga i tako dalje

Da, to su odlucili jos pred kraj prosle sezone.
Ostalo je 48 epizoda (racunajuci aktuelnu sezonu) sto je bilo podeljeno na dve sezone po 24.
Onda je abc promenio plan i odlucio da bude 3 sezone po 16.
Sve u svemu, posle ove nas ocekuju jos dve sezone u naredne dve godine.
Finale je u Maju 2010.To su uradili da bi dokazali kako unapred imaju plan i smisljen scenario, a ne da ga menjaju po potrebi kako su ih mnogi kritikovali...

Hvala na informacijama.

ajmo Lost fanovi, gde ste? Svasta se izdesava u najnovijoj epizodi (sem smrti drage nam Mire Furlan) Gde ste, da cujem teorije, sta se sprema, sto Said polude u trenutku, dal' je on neki spijun, ajmo ljudi oglasite se. Pauza nam je sad mesec dana, pa da damo zavrsne komentare.
Ja sam licno poludeo sto je lik Danijele ubijen, jer sam u svojim romanticnim fantazijama zamisljao da ce ona ostati na ostrvu i ponosno setati obalom sa puskom u finalnom kadru serije.....

"The island won't let you"
Majkl pokusava da se ubije, ali ne uspeva, iako mu je pistolj napunjen...ostrvo ga ne pusta...Kao sto ne pusta dzeka u onoj poslednjoj epizodi 3. sezone kada govori Kejt da mora da se vrati tamo...Sta mislite o tome?

ajmo Lost fanovi, gde ste? Svasta se izdesava u najnovijoj epizodi (sem smrti drage nam Mire Furlan) Gde ste, da cujem teorije, sta se sprema, sto Said polude u trenutku, dal' je on neki spijun, ajmo ljudi oglasite se. Pauza nam je sad mesec dana, pa da damo zavrsne komentare.
Ja sam licno poludeo sto je lik Danijele ubijen, jer sam u svojim romanticnim fantazijama zamisljao da ce ona ostati na ostrvu i ponosno setati obalom sa puskom u finalnom kadru serije.....
Ne verujem da je Mira mrtva.Karl je mrtav, Mira samo ranjena.
Videcemo mi jos Mirine flesbekove, bar su nam obecali...

Back