Gledao sam poslednju epizodu The Other Woman, mogu reci da je za nijansu losija od pete...Skroz bespotrebno, ubacili su neku novu zenu, koja je kao psihijatar kod "drugih"...mislim da su previse oduzili seriju i da bezveze ubacuju nove likove...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja tek skidam ovu epizodu,eto vec dva dana.
A upravo sam kupio igru Lost i jedva cekam da dodjem kuci da isprobam.
Cu da javim kakav je utisak.
dako se iscupas sa tog ostrva8)
Ja tek skidam ovu epizodu,eto vec dva dana.
A upravo sam kupio igru Lost i jedva cekam da dodjem kuci da isprobam.
Cu da javim kakav je utisak.
Jel igrica za komp ili sony? kakva je???
O kojoj drugoj zeni pricas?Upravo pogledala epizodu...
Uopste se ne bih slozila da se epizoda radi o toj nekoj drugoj zeni (mada se ona spominje i verovatno ce se o njoj vise cuti kasnije) ili o pomocniku na brodu
O kojoj drugoj zeni pricas?
Ako mislis na naziv epizode "The Other Woman", to se odnosi na Dzuliet...
Lost Via DomusMa najzesci je bio Sojer na kraju, boli njega uvo, on se zajebava sa debelim... Ha ha ha, znaci kakav je to car, samo zbog njega gledam seriju... Ali stvarno nije losa, i nije lose to sto ubacuju nove likove, mozda je nama sad nejasno ali sve rade s nekim razlogom, serija je super osmisljena, mogli su neki delovi drugacije, ali ok....
PS kako se tacno zove ta igrica???
pozz
Dajte ljudi ko ima od kraja druge pa do ove zadnje epizode [ili dokle god ima] neka mi se javi na pm hocu da kupimmoooolim vas...sad ste me zainteresovali a veze nemam sta se desava...
Pa Ivane najbolje da skines sa neta
ja imam sve...ali na gomili cd i dvd i ko zna gde sve
jeste, ali mnogo smara, sve se vrti oko Sun i njene bebe...A i obistinila se moja pretpostavka u vezi Michael-a...
A sto mrzis Majkla?
Sta ti je covek uradio?![]()
JER JE UBIO ANA LUCIU I ONU DEVOJKU DEBELOG ! ! ! U pocetku mi je bio ok, ali hvala bogu pa ga nema vise...Mada je neko pomenuo da se pojavljuje o5 a??
Ja tek za 2 sata mogu da gledam , SMOR ! ! ! Gde da nabavim igricu za komp?
Poz