Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Gledao sam poslednju epizodu The Other Woman, mogu reci da je za nijansu losija od pete...Skroz bespotrebno, ubacili su neku novu zenu, koja je kao psihijatar kod "drugih"...mislim da su previse oduzili seriju i da bezveze ubacuju nove likove...

Upravo pogledala epizodu...
Uopste se ne bih slozila da se epizoda radi o toj nekoj drugoj zeni (mada se ona spominje i verovatno ce se o njoj vise cuti kasnije) ili o pomocniku na brodu
Epizoda se radi o Benovoj nesrecnoj ljubavi prema Dzulijet:lol:
Utisak epizode je taj da je Vidmor (Dezmondov nesudjeni tast) covek iz senke
njega u stvari interesuje ostrvo i on pokusava da se domogne Bena...
A onda tu je i ta elektricna centrala za koju mi bas i nije najjasnije sta su oni tamo radili...
(da,da spasavali su ostrvo ali malo mi je to nejasno...)

Ma najzesci je bio Sojer na kraju, boli njega uvo, on se zajebava sa debelim..:). Ha ha ha, znaci kakav je to car, samo zbog njega gledam seriju... Ali stvarno nije losa, i nije lose to sto ubacuju nove likove, mozda je nama sad nejasno ali sve rade s nekim razlogom, serija je super osmisljena, mogli su neki delovi drugacije, ali ok....:)
PS kako se tacno zove ta igrica???
pozz

Ma najzesci je bio Sojer na kraju, boli njega uvo, on se zajebava sa debelim..:). Ha ha ha, znaci kakav je to car, samo zbog njega gledam seriju... Ali stvarno nije losa, i nije lose to sto ubacuju nove likove, mozda je nama sad nejasno ali sve rade s nekim razlogom, serija je super osmisljena, mogli su neki delovi drugacije, ali ok....:)
PS kako se tacno zove ta igrica???
pozz
Lost Via Domus

jeste, ali mnogo smara, sve se vrti oko Sun i njene bebe...A i obistinila se moja pretpostavka u vezi Michael-a...

Aaaa cuti bre, nemoj da mi pricas, sad ne mogu da cekam da skinem.... Jaooo jedva cekam... I ja mrzim Sun, najvise me ona smara u celoj seriji..... Ma Sojer i Desmond su kraljevi.... I Carli je bio dok je bio ziv ccc... :) I Majkla MRZIM ! !

Back