Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nego ljudi, posedova li Sawyer Kejt konacno ili su se samo "mazili", jer ona rece; "Drago mi je da sinoc nismo isli do kraja" i HOP skoci i ode iz kreveta, a on (mucenik) iznenadjen...???
I ko su sestoro sto su se spasili sa ostrva...? Debeli, Kejt, Dzek, Said... i ko jos..?
Posedovao je on nju jos u trecoj sezoni.
Sestoro sa ostrva...
Ako uracunamo Bena i malog Arona tu su svi.
Ne znam.
@Misko
Definitivno je nesto u pitanju s vremenom.
Mislim da je upravo zbog toga jedan od clanova ekspedicije Danijel Faradej.Fizicar.
Takodje mislim da su cetvoro clanova ekspedicije birani u skladu onoga sto se desava na ostrvu.
Bilo je o tome u trecoj epizodi ja samo hocu da kazem da oni imaju neke sposobnosti koje su tamo potrebne.

Posedovao je on nju jos u trecoj sezoni.
Sestoro sa ostrva...
Ako uracunamo Bena i malog Arona tu su svi.
Ne znam.
@Misko
Definitivno je nesto u pitanju s vremenom.
Mislim da je upravo zbog toga jedan od clanova ekspedicije Danijel Faradej.Fizicar.
Takodje mislim da su cetvoro clanova ekspedicije birani u skladu onoga sto se desava na ostrvu.
Bilo je o tome u trecoj epizodi ja samo hocu da kazem da oni imaju neke sposobnosti koje su tamo potrebne.

Pa video si valjda...fizicar, arheolog, medijum, ne znam da li je i pilot "poseban" i ona Naomi koja je trebala da ih cuva i bezbedno vrati nazad.

Meni je fantasticno to sto se tokom cele serije svaciji zivoti preplicu...pa ni oni nisu svasni koliko imaju zajednickih stvari...
Jack i Claire su brat i sestra, Hugo je sa Libby bio u ludnici, Ana Lucia i Sawyer su upoznali Jackovog oca,Sawyer i njegova veza sa Lockovim ocem...ne mogu se sada svega ni setiti...
najgore mi je da pogledam epizodu bez prevoda, samo jedna stvar koju dobro ne razumem mi menja citavu sliku...
ma serija je...
a da ...meni je Eko bio faca...bas

U Oceanic sestorki su pored Kejt, Dzeka, Huga, Saida jos i SPOILER ALERT!!! San i Dzin :)
Ja gledam isto bez prevoda, zato sto su ovi nasi prevodi jako losi i polunepismeni.Ne zelim da uvredim ljude koji se trude i prevode, ali zaista je tako u vecini slucajeva.
Ako nesto eventualno ne razumem, kad brzo pricaju, skinem engleske titlove.
Ipak, ako ne razumete engleski, bolje i losi domaci titlovi nego nista.Ja sam imao taj problem u pocetku sa dr. Housom, pola onih strucnih reci nisam razumeo :D

Moram opet komentarisati ovu cetvrtu epizodu(utvrdjivanje gradiva)
Majci od Kejt daju jos 6 meseci vec 4 godine...da li to znaci da su oni 4 godine bili na ostrvu?
I zasto Dzek nece da vidi Arona ako zna da je to sin od Kler...hm a mozda ipak nije...

Moram opet komentarisati ovu cetvrtu epizodu(utvrdjivanje gradiva)
Majci od Kejt daju jos 6 meseci vec 4 godine...da li to znaci da su oni 4 godine bili na ostrvu?
I zasto Dzek nece da vidi Arona ako zna da je to sin od Kler...hm a mozda ipak nije...

I ja sam došao do ideje da je možda Aron stvarno sin Kejt i Sojerov (zato je plavušan)
a dobio je to ime kao sećanje na malog Arona sa ostrva ...
I zato Džek neće da ga vidi ...

Meni je fantasticno to sto se tokom cele serije svaciji zivoti preplicu...pa ni oni nisu svasni koliko imaju zajednickih stvari...
Jack i Claire su brat i sestra, Hugo je sa Libby bio u ludnici, Ana Lucia i Sawyer su upoznali Jackovog oca,Sawyer i njegova veza sa Lockovim ocem...ne mogu se sada svega ni setiti...
najgore mi je da pogledam epizodu bez prevoda, samo jedna stvar koju dobro ne razumem mi menja citavu sliku...
ma serija je...
a da ...meni je Eko bio faca...bas
I meni se to svidja. A kad gledas bez prevoda tesko je prvih 5 epizoda dok se naucis da slusas, posle k'o podmazano. Ja sam tako zbog House-a (Opsednuta sam tom serijom i glumcem Hugh-njam!) naucila brdo medicinskih izraza, sve sezone sam gledala bez prevoda, isto i sada cetvrtu. Nasi prevodi nisu uvek tacni, tako da je bolje bez nego sa losim.

Nego...Nisam ovde od pocetka teme, posto sam mozda pre oko mesec dana uzela 3 sezone, cetvrtu skidam. Odgledala sam do 4X01. :)
Zanima ma jel' Carli stvarno mrtav? :cry:

Ko vam je naj lik? Meni kao lik Lock, a onako najsladji Dzek. :)
poz

Шта је са новом епизодом, нема је нигде да се скине? Јел требала данас да изађе?

Djuro, mislim da je petak dan ...D:D

I meni se to svidja. A kad gledas bez prevoda tesko je prvih 5 epizoda dok se naucis da slusas, posle k'o podmazano. Ja sam tako zbog House-a (Opsednuta sam tom serijom i glumcem Hugh-njam!) naucila brdo medicinskih izraza, sve sezone sam gledala bez prevoda, isto i sada cetvrtu. Nasi prevodi nisu uvek tacni, tako da je bolje bez nego sa losim.

Nego...Nisam ovde od pocetka teme, posto sam mozda pre oko mesec dana uzela 3 sezone, cetvrtu skidam. Odgledala sam do 4X01. :)
Zanima ma jel' Carli stvarno mrtav? :cry:

Carli(za sada)jeste mrtav, ali mislim da je u seriji sve moguce
i da niko nista 100%sa sigurnoscu ne moze da tvrdi....tako da(nastavak sledi)

posla bi im Cak Noris tamo
pa da vide sta ko je zajeban
ono prase od Huga me tako nervira
bruka

Cuj Norisa...a sto tek on nerviraaa:roll:
Manic, ne diraj mi Lost;)

Cekajte ljudi, ocete da kazete da Sawyer nece biti spasen sa ostrva??? Jel tro znaci da ce tamo ostati da zivi, ili ce da pogune??????????? Ako pogine, necu vise da gledam seriju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa kad bi znali ne bi mi ovde vazda nagadjali.
Sa ostrva su otisli Hugo,Dzek,Kejt i Said.
Sto se tice likova koji nisu bili na letu 815 tu je i Ben.
Zanima me ko je u mrtvackom sanduku,kad Dzek dolazi na onu komemoraciju,ili sta vec.

Back