Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U tome i jeste glavni problem na ovoj temi...
Neko prati sad aktuelne epizode iz 4. sezone, a neko je pogledao samo prve dve koje su emitovane na Pinku.
Sve dalje o cemu bi mi raspravljali za njih predstavlja spojler, posto jos nisu stigli do toga...
O tome ko su "The Others" ima dosta informacija na predhodnim stranama ako vas bas zanima, to je glavna tema trece sezone...
P.S. Moderatori, mogli bi da zatrazite da se uvedu i spoiler tabovi.To bi bilo vrlo jednostavno resenje ovog problema.Ko zeli da procita samo klikne na to, ko nece-ne mora.To ionako vec postoji na vecini foruma.
Dobar predlog. ;) Videću šta može da se učini po tom pitanju! ;)

Samo dzabe se palite.
Snimljeno je svega 8 epizoda od planiranih 16. Zbog strajka scenarista sva snimanja su stala (recimo serija 24 je uzbog toga kompletno otkazana za ovu sezonu) tako da je veliko pitanje sta ce biti sa Lostom posle 8. epizode.

Inace. Po mom misljenju LOST je trenutno najjaca serija koja se emituje. BAs zato ja polako skidam i cekam da skupim celu sezonu i onda krecem u gledanje. Nervira me da cekam nedelju dana da vidim sta ce biti. Ovako odgledam po dve - tri epizode "u cugu" :lol:

Ма какв пинк, ако гледаш на пинку има да оседиш док се заврши сезона. Ако имаш бржи нет скини серију и гледај као човек. Ако немаш бржи нет наручи серију од неких пирата, бар њих има колико хоћеш по нету. :D

TITLOVI IDU NA TEMU ZA TITLOVE!
Ako treba da drvim kao budala, onda ne zna stvarno gde ćemo stići. Ali sam siguran da ja neću izvući deblji kraj.
Lepše je kada je forum organizovan, provedeno vreme korisnije...

Zašto bi to bilo logično?! Tamo je tema za razmenu, ovde se priča o seriji. Toliko toga ima o čemu se može razgovarati.
Potrebno je da forum bude organizovan kako bi korisnici mogli da se snađu. Ukoliko neko ponudi ovde seriju za razmenu ili lokaciju titlova, a nekom još trebaju, imaćemo milion postova koji ne služe ničemu. Iz tog razloga je i otvorena tema za razmenu, te je besmisleno razgovarati o nepotrebnosti iste...

Vidis Nixxe....
ako ja sada pocnem da pricam oseriji, to ce biti spojler
a ni to se ne sme(mislim)
znaci ne smem da pisem o skidanju serije posto ni to nije za ovu temu
ne smem da pisem o titlovima
pa dobro a o cemu da pisem...
Ostaje samo jos to da pisem o glupostima tipa...hm da bas je Sawyer dobar frajer
ispravite me ako gresim

Vidis Nixxe....
ako ja sada pocnem da pricam oseriji, to ce biti spojler :cross: Neće. Spoiler je tekst koji otkriva dešavanja u nekom delu.
a ni to se ne sme(mislim) :cross: Ako imaš spoiller, dovoljno je da pre njega naglasiš. Nigde u pravilniku ne piše da je to zabranjeno, a i bilo bi suludo da jeste.
znaci ne smem da pisem o skidanju serije posto ni to nije za ovu temu :tick:
ne smem da pisem o titlovima :tick:
pa dobro a o cemu da pisem... Ako ne znaš o čemu da pišeš, onda nemoj ni pisati. Ne znam kako drugi znaju, a ti ne... :neutral:
Ostaje samo jos to da pisem o glupostima tipa...hm da bas je Sawyer dobar frajer :cross: To je besmisleno postovanje.
ispravite me ako gresim
Ispravka.

pa ne smemo da pricamo o cetvrtoj sezoni, tako kazase moderatori na prethodnoj strani....bar dok ne uvedu spoiler table
To nigde nije rečeno. Možete da pričate o čemu god hoćete u vezi serije, doklegod je to smisleno (za definiciju smislenog konsultovati Vujakliju), pa i postovati spoilere (naravno, ne copy/paste, poenta je izneti sopstveno mišljenje, etc.). Ali, bar navedite/istaknite pre toga da SLEDE SPOILERI, čisto zbog drugih korisnika. Ali ni to nije obavezno, nego samo zbog zdrave komunikacije... ;)

@ mod
mea culpa
povratak na temu>

Sta ti znam. Ova cetvrta sezona (za sada) ide metodologijom toplo - hladno. Otvorili su 100 novih pitanja a da nam nisu dali odgovore ni na jedan
Kako su se vratili sa ostrva? Otkud klinac kod Kejt? Sto je Dzek ljut na istu? Sta debeli prividja...? Ko je postavio oboren avion u more i zasto...? Ko su ovi novi likovi? i tako dalje i tako dalje. Licno nisam nezadovoljan ali vreme je da otkriju neke stvari a ne samo da zakuvavaju pricu. Nadam se da na kraju tamo 2011 kad se serija zavrsava nece sve spakovati u jednu epizodu i kao to vam je to, sto ste gledali 6 godina gledali ste.
Primecujem da se vise radujem ponedeljku i novoj epizodi Terminatora-Hronika Sare Konor, nego petku i novoj epizodi Lost-a (nazalost...)

Htedoh isto da kazem.
Sezona je pocela dobro ali stvarno...
Mislim da cemo jos dugo gledati sta se izdogadjalo pre odlaska sa ostrva.
SPOILER
Said sad radi za Bena,ucenjen.Navodno da bi sacuvao svoje prijatelje.
Kod Kejt je mali decak od Kler.
I ja se pitam...
Ko je ostavio avion na dnu okeana?
Ko je Dzejkob,glavni baja na ostrvu?
Sta je sa kolibom koja se pojavljuje i nestaje?
Zasto Bena traze oni likovi?
Da ne pominjem one standardne zavrzlame.
Tipa sta je crni dim,sta je Darma,otkud polarni medvedi tamo.
Dajte ljudi malo odgovora please!

SPOILER!
4. epizoda, onako, mlaka, nista posebno, kao i uvek kad je Kejt u pitanju...
Sledece ce biti mnogo bolja, rec je o Desmondovoj epizode, upoznacemo konacno i ljude na brodu, a saznacemo vise i o toj vremenskoj distanci izmedju ostrva i stvarnog sveta.
To je ono sto mene trenutno najvise zanima, posto definitivno nesto nije u redu sa vremenom.Do sad se samo nagadjalo, i ja bas nisam bio pobornik te teorije, ali sad je jasno da tu ima necega...

Nego ljudi, posedova li Sawyer Kejt konacno ili su se samo "mazili", jer ona rece; "Drago mi je da sinoc nismo isli do kraja" i HOP skoci i ode iz kreveta, a on (mucenik) iznenadjen...???
I ko su sestoro sto su se spasili sa ostrva...? Debeli, Kejt, Dzek, Said... i ko jos..?

Back