djuramc
Aktivan član
- Poruka
- 1.249
Пробај овде http://www.divx-titlovi.com/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek cek.
Koji rusi su nasli onog sto je isao na jedrenje?Mislis na Desmonda?
I ko je bio zarobljen pa je rekao da su "they" dobri momci?
Podseti me malo.
Pa pazi...
Oni sto su na brodu ja nemam pojma sta su.
Al nebitno.
A sto se tice onog sto je zarobljen...
Ako ti kazem bice to spojler.
Samo ti nastavi da gledas.
Nisu Rusi, vec Portugalci.Па у последњој епизоди што је емитована на Пинку, Дезмонд одлучи да уништи ону ЕМ силу и окрене неки кључ......Тада неки Руси (ја мислим да су Руси, јер су на неком снегу и причају нешто што личи на руски и играју шах на компу виде неку поруку и назову ону "девојку" од Дезмонда и кажу јој "Овог пута смо га нашли...")
А заробљен бре онај лик што га је мучио Саид, што су га рджали у оном отвору што је рекао да је неким балоном доспео на острво....Е па на крају те епизоде Џек, Сојер и она Кејт су на неком доку, и ту су "ОНИ"....Тад Мајкл оде са сином у неком чамцу и док одлази пита тог заробљеног лика што је у међувремену побегао шта ће бити са мојим пријатељима и он му каже Dont worry we are good boys.......Јел се сад сећаш?
Ma nema to veze sa Hugovom mastom...nije losa ta teorija da oni nisu ustvari na ostrvu, vec da je sve to iluzija i da se neko poigrava sa njima..... posle odgledane prve epizode s4, pala mi je na pamet jedna druga teorija (manje verovatna... mada)... sta ako su svi dogadjaji, likovi, kao i celo ostrvo plod hugove maste ?!
јел зна неко одакл могу да набавим све сезоне?
Ma nema to veze sa Hugovom mastom...
Sad oni pokazuju buducnost i sadasnjost na ostrvu...Znas da su rekli da ih je sestoro spaseno...Hugo,Kejt i Dzek sto posto za ostale cemo saznati...Bice fora sto posto da ce oni hteti da se vrate po ostale koji su zbog necega ostali na ostrvu...
Bice ludo...Uf, ja sam vec procitao neke spojlere i sad sam bas nestrpljiv...
Sad sam se nesto setio.
U poslednjij epizodi 3 sezone Dzek dolazi na nekakvu komemoraciju...
Kome?
Ciji je ono sanduk?
Zna li se to ili?
pa kazem ti dzek,hugo i kest sto postoTo sam predpostavio...
Ali ko?
Zivo me zanima.
Ne znamo kojih sestoro je otislo.
A taj je verovatno samac,mislim bez porodice posto tamo nikog nije bilo.
Lici mi da je Sojer.
Al opet ne verujem.
Ajde molim te, pojasni mi sta si ovim hteo reci, posto zaista ne razumem...Smanjite chat na minimum minimuma.
Bas zato bi voleo da mi objasne kriterijum po kome ocenjuju sadrzajnost postova, odnosno kad post prelazi tu magicnu granicu i vise nije post nego chat.Samo dragi moderatori, pripazite da ne dodjete u situaciju da brisete 90% foruma.Ovo je vec drugi put u nekolio dana da mi se bez razloga obrise post, i voleo bi znati zasto, samo toliko!Rasprava je skroz normalna.
Nema nikakvih svadja i problema.
Iskuliraj moderatore molim te.
Ovo je besmisleno. Ne bih da gušim konverzaciju, ali ovo ne doprinosi razvitku teme.Kako bi vam sad rado odgovorio na ova pitanja, ali bolje da ipak sacekate sledece epizode, a ne kao ja da procitate spojlere...
Ovo je besmisleno. Ne bih da gušim konverzaciju, ali ovo ne doprinosi razvitku teme.
Ili daješ informaciju ili ne.![]()
U tome i jeste glavni problem na ovoj temi...Ne znam tacno redosled dogadjaja u seriji,odnosno sta si gledao a sta ne.
Ako ti budem rekao o "darmi" i "onima" opet ce biti spojler.