Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja volim Sawyera ali meni je Jack uvijek bio privlačniji tj.Matthew Fox,nekako sam više za crne frajere.A da sam dečko slinila bi za Evangeline Lilly,baš je cura prirodno prekrasna za razliku od danjašnjih silikonki

Nisu odgovorili jer us se i sami previse zapetljali... ;)

naš šta može bit ali ja mislim da su u jednu ruku i neke stvari htjeli ostavit otvorenim,to ti je tipična manipulatorska igra scenarista gdje ostavljaju gledateljima da sami smišljaju teorije i godinama poslje snimanja serije.

ja nekako zamišljam otok čistilištem,Jacoba pozitivcem otoka a Smookeya ko nekog vraga.Jack i ostali putnici su na otoku doživili neko iskupljenje za svoje grijehe i to je to.Ostale stvari koje su se dešavale su bila čista znanstvena fantastika koja nam je intrigirala maštu i držala nas u neizvjesnosti.
Meni je jedino žao šta nisu bar malo objasnili ko su Othersi

e da i kraj 3 sezone je nešta najbolje viđeno na tv-u

LOST - NAJBOLJA SERIJA U UNIVERZUMU (PROSLOM, SADASNJEM, BUDUCEM)

SVI KOJI NESHVATAJU LOST i I HEJTUJU NEK SE GONE U STO ***** MATERINE!!!!!

Show nije za svakog jer trebas da imas MOZAK da razumes. Kraj je nesto van ovog sveta nijedna bajka nema takav kraj. Toliko dirljivo da su mi suze jednostavno isle na oci.

I da, sve je lepo objasnjeno ali glupaci neshavataju i nemogu da povezu pa govore da je sranje a ne vidu da su oni upravo to, prljavo sranje.

I ajde, sta je vama debilima i debilkama bolje od LOST-a?!?!?!? Ha?!?!?!?!?

Snjorvil, Dva DO ZLA BOGA ANTIPATICNA RUZNA PederA Sto nemogu da pobegnu iz silovateljski zatvor, Dafina Ubica Kurvi I Pedera, Moronica Sa Marsa, Majmunski Ne-Dnevnici, DILDOnatural ta li sranja?!?!?!?!? Hahahah...HA!!!

Nista nece da bude bolje od LOSTA nikada jedino ce samo moze da se meri podjednako Lost: The Next Generation kada izadje i nista vise!!!

Normalno da je Lost glupo, jer u jednoj epizodi Jack se rastavlja sa Sarah, a posle nekih epizoda je sa njom i to sad glupaci nemogu da povezu sta ide pre cega koji flashback pre koga pa je zato glupo.

I dzabe nekom show-u ''ultra kul misterijie i twistovi'' kada nema ono osnovno pametne likove za koje ces da se brines i da dozivljavas zajedno sa njima avanture i da ce ti na kraju kada odlaze/moving on biti neverovatno zao i tuga za njima.

KRAJ JE NAJBOLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pratis ih celog njihovog zivota da bi na kraju svi oni otisli i zavrsili pricu!!!!

Od samog pada Oceanica 815 do avantura, smrti, radosti, tuge, rastanka, plakanja, smeha do prelaska u sjajnu svetlost.......

BEST SHOW EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LOST - NAJBOLJA SERIJA U UNIVERZUMU (PROSLOM, SADASNJEM, BUDUCEM)

SVI KOJI NESHVATAJU LOST i I HEJTUJU NEK SE GONE U STO ***** MATERINE!!!!!

Show nije za svakog jer trebas da imas MOZAK da razumes. Kraj je nesto van ovog sveta nijedna bajka nema takav kraj. Toliko dirljivo da su mi suze jednostavno isle na oci.

I da, sve je lepo objasnjeno ali glupaci neshavataju i nemogu da povezu pa govore da je sranje a ne vidu da su oni upravo to, prljavo sranje.

I ajde, sta je vama debilima i debilkama bolje od LOST-a?!?!?!? Ha?!?!?!?!?

Snjorvil, Dva DO ZLA BOGA ANTIPATICNA RUZNA PederA Sto nemogu da pobegnu iz silovateljski zatvor, Dafina Ubica Kurvi I Pedera, Moronica Sa Marsa, Majmunski Ne-Dnevnici, DILDOnatural ta li sranja?!?!?!?!? Hahahah...HA!!!

Nista nece da bude bolje od LOSTA nikada jedino ce samo moze da se meri podjednako Lost: The Next Generation kada izadje i nista vise!!!

Normalno da je Lost glupo, jer u jednoj epizodi Jack se rastavlja sa Sarah, a posle nekih epizoda je sa njom i to sad glupaci nemogu da povezu sta ide pre cega koji flashback pre koga pa je zato glupo.

I dzabe nekom show-u ''ultra kul misterijie i twistovi'' kada nema ono osnovno pametne likove za koje ces da se brines i da dozivljavas zajedno sa njima avanture i da ce ti na kraju kada odlaze/moving on biti neverovatno zao i tuga za njima.

KRAJ JE NAJBOLJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pratis ih celog njihovog zivota da bi na kraju svi oni otisli i zavrsili pricu!!!!

Od samog pada Oceanica 815 do avantura, smrti, radosti, tuge, rastanka, plakanja, smeha do prelaska u sjajnu svetlost.......

BEST SHOW EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

article-2005448-0CA7A98900000578-350_468x754.jpg

Back