Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mislis da mi misljenje nekog retarda sa krstarica foruma znaci...Buggeroff

To sto si ti to tako protumacio je tvoj problem. Realnost je da ja to nisam preveo, ***** bi se to kopiralo po forumima, i ***** bi ljudi razumeli sta se desilo. I kao sto sam reko u proslom postu, ja NIGDE nisam reko da sam ja taj tekst pisao u ORIGINALU. Ja sam taj tekst sklopio iz raznih izvora, nije sve samo prevedeno ono sa linka sto ste dali, pogledajte malo pa cete videti, dosta stvari ja sam dodajem... Evo zadnja dopuna

Kad je kamen uklonjen, u vodi oko pecine je jos uvek ostalo malo Svetlosti. Zato je Jack mogao da prenese svoje moci Hurley-u. Kad se sva Svetlost istrosi, ostrvo potone.

Sto znaci da nije cist prevod navedenog testa = ja sam autor "moje" verzije. Tacka.
naravno,cim se ostane bez argumenata,ajde da vrijedjamo malo... :roll: mada,mislim da je svima jasno ko je ispao retard.cus,prvo autor,pa prevodilac...go & kill yourself.

naravno,cim se ostane bez argumenata,ajde da vrijedjamo malo... :roll: mada,mislim da je svima jasno ko je ispao retard.cus,prvo autor,pa prevodilac...go & kill yourself.
Ti idi ubi se, nista bolje i nije za tebe.
Skiter (the Skeeter) molim te nemoj vise na stranim jezicima, ja celo popodne :think: sta li to znaci, pitao koga god sam znao, niko pojma nema...
Srecom, na forumu se uvek nadje neka dobra dusa koja dobro poznaje engleski da to i prevede, cisto za nas koji veze nemamo... :heart:

ps. don't mix grandmothers and frogs

Poslednja izmena:
Sad kad su mi se slegli utisci, mogu reci da mi se svidja kraj.

Znaci, prisralo mi se od kraja... Zamrzla sam ceo Lost i sve Lostovce.

Понављам, да је крај био бољи и по укусу већине фанова, хватала би нас јака носталгија за Лостом, овако било па прошло.

Znaci, prisralo mi se od kraja... Zamrzla sam ceo Lost i sve Lostovce.

Me ,too :confused: !

Понављам, да је крај био бољи и по укусу већине фанова, хватала би нас јака носталгија за Лостом, овако било па прошло.

Ma ne bi bre ...sa posebnim zadovoljstvom bih ih gledao iznova ...i iznova ! Ovako ...to se sigurno nece desiti ...

Putnici se bore da, pošto su preživeli pad aviona, prežive i u svom novom staništu. Zaplet je podrazumevao njihove sukobe, njihove ljubavi i drame, sa „fleševima” u prošlost i budućnost, ali i „pričom sa strane”, paralelnim univerzumom u kojem junaci žive kao da se avion u kome su bili nije srušio. Da bi se na kraju ispostavilo da su od prvog dana svi u stvari bili mrtvi, žrtve istog avionskog udesa od kojeg je sve počelo, da je ostrvo samo metafora svojevrsnog čistilišta na putu između ovog i onog sveta, mesto na kojem se junaci još jednom sreću na putu u bespovrat.

Ovo je objavljeno u "Politici" - ceo tekst

Ne znam samo kako tako nesto mogu da napisu, kad je jasno da je upravo Ostrvo bila realnost...

Ja bas mislim da su odlicno objasnili u Politici sta se desava, jer sam ja imala sve vreme to u glavi... Ne razumem kako neko moze da kaze da im je ˝bas super˝ kako na mnoge stvari nisu odgovorili, jer koja je onda svrha serije? Za vreme trajanja serije i treba da nas drze u neizvesnosti, da se ceskamo po glavi i pitamo ˝Kako ovo? A zasto to, kad je to?˝ i sl. ali brate mili, ako nam na kraju ne zadovolje znatizelju znaci da nesto zaista nije u redu sa njima, da ovako ostave svoje fanove na cedilu. Hocu da znam sta znace oni brojevi, odakle hram i statua na Ostrvu i itd. Ovako sam bas iznervirana i ˝ljuta˝ i trazim odstetu za nanesen dusevni bol! :mrgreen:

Jedva čekam 24. avgust, mislim da će Epilog dugo-očekivani dosta razjasniti - vjerovatno ćemo opet ostati sa otvorenim pitanjima, ali odgovore ćemo dobiti sigurno na neka od najbitnijih. Ovako će i producenti znati što nas najviše interesuje, uostalom.

Samo ne mogu da vjerujem kako genijalni marketinški trik...posljednja epizoda zadnje sezone, i još imenovana 'Kraj', a ne predstavlja svršetak Izgubljenih. :hahaha:

Jedva čekam 24. avgust, mislim da će Epilog dugo-očekivani dosta razjasniti - vjerovatno ćemo opet ostati sa otvorenim pitanjima, ali odgovore ćemo dobiti sigurno na neka od najbitnijih. Ovako će i producenti znati što nas najviše interesuje, uostalom.

Samo ne mogu da vjerujem kako genijalni marketinški trik...posljednja epizoda zadnje sezone, i još imenovana 'Kraj', a ne predstavlja svršetak Izgubljenih. :hahaha:

Sta kazes?

Back