Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pravi kraj lost-a,sad mi je nekako lakse...
2i95sp0.jpg

Ma da. Pravi čisti marketinški trik...ako želite da saznate kraj serije, morate da kupite DVD jer je kraj toliko misteriozan da neće biti uopšte ni emitovan. :mrgreen: A ovako mogu da 'post-mortem' održavaju Izgubljene u životu još mjesecima, kao uostalom i ovu temu. :D

Na pitanje što se tiče dužine - Epilog su snimali u sklopu 6. sezone i pravili su ga 'svi zajedno' (šta god to značilo) i imaju ukupno nešto blizu 15 minuta snimljenog materijala. Pretpostavljam da će ovaj vremenski period čekati reakcije na posljednju epizodu, pa će ga montirati i 'doraditi' upravo na osnovu toga.

Uglavnom, kakav god bio na kraju - lijepo sam rekao da The End neće biti / nije kraj. :mrgreen:

Одгледах јуче последње епизоде...Шта да кажем, неке ствари ми нису јасне и поред објашњења са ове теме. На првом месту - када на крају пете сезоне докторка активира бомбу шта се дешава? Да ли од тада почиње паралелна прича, делује тако јер она на самрти каже ''успело је'' ( или тако нешто ). Међутим, ако у ту временску линију људи улазе тек кад умру како је она то знала пре смрти? Дакле, ту паралелнупричу не треба временски повезивати са реалним догађајима на острву?

Одгледах јуче последње епизоде...Шта да кажем, неке ствари ми нису јасне и поред објашњења са ове теме. На првом месту - када на крају пете сезоне докторка активира бомбу шта се дешава? Да ли од тада почиње паралелна прича, делује тако јер она на самрти каже ''успело је'' ( или тако нешто ). Међутим, ако у ту временску линију људи улазе тек кад умру како је она то знала пре смрти? Дакле, ту паралелнупричу не треба временски повезивати са реалним догађајима на острву?
deshava se ono o cemu sam pricao isti dan kad je zavrsila 5-ta sezona-implozija.bomba+oslobadjanje energije.i tada pocine ono sto smo nazvali najprije AL.R. A KASNIJE AFTER-LIFE.ne treba povezivati,jer se nije desavala uporedo sa dogadjajima kad je mib koknuo jacoba,odnosno poslije implozije.ne znam sta dalje da ti pricam.najbolje ti je da tumacis onako kako ti oces,jer je to tvoje misljenje,a bolje je tvoje,pa makar i pogrijesno, nego da ga formiras na osnovu tudjih postova po raznih foruma.jer i sam vidish koliko je teorija po netu koje te samo mogu zbunit i nista vishe.tako nekako.ja jos uvijek nijesam rekapitulirao finale serije,ne mogu sebe nacerat sanse nema,a nekad sam znao po par puta odgledat pojedine ep. :(

Jedva čekam 24. avgust, mislim da će Epilog dugo-očekivani dosta razjasniti - vjerovatno ćemo opet ostati sa otvorenim pitanjima, ali odgovore ćemo dobiti sigurno na neka od najbitnijih. Ovako će i producenti znati što nas najviše interesuje, uostalom.

Samo ne mogu da vjerujem kako genijalni marketinški trik...posljednja epizoda zadnje sezone, i još imenovana 'Kraj', a ne predstavlja svršetak Izgubljenih. :hahaha:
Ne razumem zasto jedva cekas 24. avgust ako si super zadovoljan i odusevljen ovakvim krajem serije?

izmena: izvinjavam se, mislim da sam te zboga avatara pomesao sa forumasem jeksy1005 :)

Poslednja izmena:
Ma, 24. avgusta će izaći nekih 14-15 minuta bonus materijala šta je bilo sa Hugom i Benom na ostrvu
Pa će onda da kažu da ne znam 4. septembra izlazi album sa sličicama koji objašnjava šta je Darma tražila na ostrvu (ali morate da skupite svih 108 stranica albuma)
Već 8. novembra izlazi Lost Via Domus II video igra koja vas stavlja u ulogu jednog od preživelih sa ostrva (sami birate lik Sojer, Lapidis, Majls, Kler, Kejt ili Ričard) i saznajete šta se dešavalo sa njima dok nisu imali reunion u crkvi - uključujući i njihove scene smrti (producenti preporučuju da odigrate sa svakim likom, a opet svaki lik ima više životnih krajeva loš, srednji i dobar)
Početkom februara (spekuliše se da je datum 12. februar 2011.) počinje sa emitovanjem Lost Animated Series koja se nastavlja na bouse sa DVD-a i o njoj se mnogo ne zna. Tvrdi se da će se neki od likova koji su napustili ostrvo vratiti na isto, a neki mrtvi će naprosto oživeti, mada se još ništa tačno ne zna.
Eto, Lost franšiza nastavlja da živi
Nemo se sekirate

Poslednja izmena:
Jedva čekam 24. avgust, mislim da će Epilog dugo-očekivani dosta razjasniti - vjerovatno ćemo opet ostati sa otvorenim pitanjima, ali odgovore ćemo dobiti sigurno na neka od najbitnijih. Ovako će i producenti znati što nas najviše interesuje, uostalom.

Samo ne mogu da vjerujem kako genijalni marketinški trik...posljednja epizoda zadnje sezone, i još imenovana 'Kraj', a ne predstavlja svršetak Izgubljenih. :hahaha:

Kakav sada Epilog???

Да ли од тада почиње паралелна прича, делује тако јер она на самрти каже ''успело је'' ( или тако нешто ). Међутим, ако у ту временску линију људи улазе тек кад умру како је она то знала пре смрти? Дакле, ту паралелнупричу не треба временски повезивати са реалним догађајима на острву?

Da, tako sam ja to shvatio, samo ona je mozda nekako skontalaa nemam pojma kako...

Pa nije, on je skontao zahvaljujuci tome, jer je mogao da putuje korz vreme, izmedju realnosti itd.... Pa ih je sve sakupio u drugoj realnosti.

A sto se tice onog epiloga, nesto mislim kada za 17 epizoda nisu sve razresili sto je bilo realno (ne bas, bas sve) ne verujem ni da ce za 15 minuta... ;)

Ma, 24. avgusta će izaći nekih 14-15 minuta bonus materijala šta je bilo sa Hugom i Benom na ostrvu
Pa će onda da kažu da ne znam 4. septembra izlazi album sa sličicama koji objašnjava šta je Darma tražila na ostrvu (ali morate da skupite svih 108 stranica albuma)
Već 8. novembra izlazi Lost Via Domus II video igra koja vas stavlja u ulogu jednog od preživelih sa ostrva (sami birate lik Sojer, Lapidis, Majls, Kler, Kejt ili Ričard) i saznajete šta se dešavalo sa njima dok nisu imali reunion u crkvi - uključujući i njihove scene smrti (producenti preporučuju da odigrate sa svakim likom, a opet svaki lik ima više životnih krajeva loš, srednji i dobar)
Početkom februara (spekuliše se da je datum 12. februar 2011.) počinje sa emitovanjem Lost Animated Series koja se nastavlja na bouse sa DVD-a i o njoj se mnogo ne zna. Tvrdi se da će se neki od likova koji su napustili ostrvo vratiti na isto, a neki mrtvi će naprosto oživeti, mada se još ništa tačno ne zna.
Eto, Lost franšiza nastavlja da živi
Nemo se sekirate

Ne pretjerujmo, producenti su rekli da poslije emitovanja posljednje epizode Izgubljeni postaju tabu tema.

Tako da pretpostavljam i da je ovaj Epilog samo jedan dodatak, ništa manje misteriozni od ostatka serije, koji bi trebao biti i nenajavljeno iznenađenje.

Back