Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
pravi kraj lost-a,sad mi je nekako lakse...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta kazes?
pravi kraj lost-a,sad mi je nekako lakse...
![]()
Ti si bolid
deshava se ono o cemu sam pricao isti dan kad je zavrsila 5-ta sezona-implozija.bomba+oslobadjanje energije.i tada pocine ono sto smo nazvali najprije AL.R. A KASNIJE AFTER-LIFE.ne treba povezivati,jer se nije desavala uporedo sa dogadjajima kad je mib koknuo jacoba,odnosno poslije implozije.ne znam sta dalje da ti pricam.najbolje ti je da tumacis onako kako ti oces,jer je to tvoje misljenje,a bolje je tvoje,pa makar i pogrijesno, nego da ga formiras na osnovu tudjih postova po raznih foruma.jer i sam vidish koliko je teorija po netu koje te samo mogu zbunit i nista vishe.tako nekako.ja jos uvijek nijesam rekapitulirao finale serije,ne mogu sebe nacerat sanse nema,a nekad sam znao po par puta odgledat pojedine ep.Одгледах јуче последње епизоде...Шта да кажем, неке ствари ми нису јасне и поред објашњења са ове теме. На првом месту - када на крају пете сезоне докторка активира бомбу шта се дешава? Да ли од тада почиње паралелна прича, делује тако јер она на самрти каже ''успело је'' ( или тако нешто ). Међутим, ако у ту временску линију људи улазе тек кад умру како је она то знала пре смрти? Дакле, ту паралелнупричу не треба временски повезивати са реалним догађајима на острву?
Ne razumem zasto jedva cekas 24. avgust ako si super zadovoljan i odusevljen ovakvim krajem serije?Jedva čekam 24. avgust, mislim da će Epilog dugo-očekivani dosta razjasniti - vjerovatno ćemo opet ostati sa otvorenim pitanjima, ali odgovore ćemo dobiti sigurno na neka od najbitnijih. Ovako će i producenti znati što nas najviše interesuje, uostalom.
Samo ne mogu da vjerujem kako genijalni marketinški trik...posljednja epizoda zadnje sezone, i još imenovana 'Kraj', a ne predstavlja svršetak Izgubljenih.![]()
a 22-og novembra izlazi prosireno izdanje by digital playground,Lost via homos,dje cemo saznat nesto vise sta je ricardus radio sa ziteljima ostrva kad bi ih ponio u hram da ih izlijeci.
Jedva čekam 24. avgust, mislim da će Epilog dugo-očekivani dosta razjasniti - vjerovatno ćemo opet ostati sa otvorenim pitanjima, ali odgovore ćemo dobiti sigurno na neka od najbitnijih. Ovako će i producenti znati što nas najviše interesuje, uostalom.
Samo ne mogu da vjerujem kako genijalni marketinški trik...posljednja epizoda zadnje sezone, i još imenovana 'Kraj', a ne predstavlja svršetak Izgubljenih.![]()
Да ли од тада почиње паралелна прича, делује тако јер она на самрти каже ''успело је'' ( или тако нешто ). Међутим, ако у ту временску линију људи улазе тек кад умру како је она то знала пре смрти? Дакле, ту паралелнупричу не треба временски повезивати са реалним догађајима на острву?
Meni je npr potpuno nejasno sto je Dzek morao da izigrava heroja i da umre spasavajuci Ostrvo, kad je Dezmond to isto mogao da uradi, a da niko ne pogine...![]()
Ma, 24. avgusta će izaći nekih 14-15 minuta bonus materijala šta je bilo sa Hugom i Benom na ostrvu
Pa će onda da kažu da ne znam 4. septembra izlazi album sa sličicama koji objašnjava šta je Darma tražila na ostrvu (ali morate da skupite svih 108 stranica albuma)
Već 8. novembra izlazi Lost Via Domus II video igra koja vas stavlja u ulogu jednog od preživelih sa ostrva (sami birate lik Sojer, Lapidis, Majls, Kler, Kejt ili Ričard) i saznajete šta se dešavalo sa njima dok nisu imali reunion u crkvi - uključujući i njihove scene smrti (producenti preporučuju da odigrate sa svakim likom, a opet svaki lik ima više životnih krajeva loš, srednji i dobar)
Početkom februara (spekuliše se da je datum 12. februar 2011.) počinje sa emitovanjem Lost Animated Series koja se nastavlja na bouse sa DVD-a i o njoj se mnogo ne zna. Tvrdi se da će se neki od likova koji su napustili ostrvo vratiti na isto, a neki mrtvi će naprosto oživeti, mada se još ništa tačno ne zna.
Eto, Lost franšiza nastavlja da živi
Nemo se sekirate
Becouse hi is the super hero
A meni je bas dosadan u vecini slucajeva, Sojer za njega tata mata![]()
a 22-og novembra izlazi prosireno izdanje by digital playground,Lost via homos,dje cemo saznat nesto vise sta je ricardus radio sa ziteljima ostrva kad bi ih ponio u hram da ih izlijeci.
prilicno.sto rade tvoji kuci?pustaju li te dje?Jesi ti normalan?![]()
![]()
![]()