- Poruka
- 5.913
Немојте гледати ову епизоду, разочараћете се. Џек је погинуо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a drugi bi mozda malo i izvadio stvar 
I onako me je nervirao...![]()

Ju al vam je foraaaaaa...Ne znam ko bi naseo na to
![]()
Aha, jesam...Ето ти си насела.

StrasnoСад сам одгледао епизоду, али стварно, не бих то урадио без превода, није ми енглески толико добар, ако би се уопште могло рећи да ми је добар. Нисам нешто посебно уживао у епизоди, ваљда ми није занимљиво гледати кад гледам једну епизоду недељно, бољи је угођај 10 епизода дневно.
Занимљив детаљ у овој епизоди ми је кад је Џин упуцао Михаила видело се да га је упуцао у десно око(на које је пре тога видео). Није ли то оно исто око на ком је носио повез док је био жив у оригиналној реалности?

...
.Pa naravno...Sve je predvidljivije i predvidljivije...
! Vidi se da se blizi rasplet ( cak je i Sojer to prokomentarisao
) utoliko je tematika ozbiljnija ...svidja mi se Ilana ,sve vise ...
!?
!Ispricaj nam sta ce biti do kraja!
Samo?!?!
I ne znamo da li je San stradala, tj, sigurno nije nego je najverovatnije samo izgubila bebu...

Samo?!?!
strasna epizoda.
big surprise: dezmond
sun ima sisu. ou jeah!
jos jednom:lindelofe,kjuze & co:serem vi se u the final season!qurca vam ne valja!
ja se ne mogu odlucit izmedju nje i prve s.mindblowing...Реално ни 5та сезона није била нешто у поређењу са прве 4.
sad je skidam u 720p,toliko mi se svidja ja se ne mogu odlucit izmedju nje i prve s.mindblowing...sad je skidam u 720p,toliko mi se svidja
![]()
isplati...ali ako imas dobar monitor naravno.Да ли се исплати 720p? Колико је мегабајта велика епизода, а какав је квалитет?
ovo je jedna od onih "to be continued" epizoda !
sun ima sisu. ou jeah!![]()

isplati...ali ako imas dobar monitor naravno.ali:jako je tesko nac linkove (torente imam ali ih koristim u krajnjoj nuzdi) i moras imat brz net-makar 2 mb/s (imam i vise na posao ali me jebu file serveri-varira brzina,a torenti su mi zabranjeni) .ako naletim na still alive netload linkove,epizodu-720p/1.09gb skinem za 5 min.a slika...san snova...postovacu ti nedje skrin sot,epizode su mi na lap-topu,a sad me stvarno mrzi da ga palim.