Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ма проблем је само што нису објаснили какав је значај алтернативне реалности, шта она представља. Да знамо шта то представља, био би потпуно другачији угођај.

E pa to je glavna fora 6. sezone i kontam da do samog kraja ni nece biti...

Ма проблем је само што нису објаснили какав је значај алтернативне реалности, шта она представља. Да знамо шта то представља, био би потпуно другачији угођај.

To je sad glavna misterija, nema šanse da to objasne u prvoj polovini sezone. Fora je u tome da mi lupamo glavu o čemu se radi, kao što na pr dugme nisu objasnili pre finala 2. sezone,

Smorili ste sa kukanjem. :p

To je definitivno tačno. :mrgreen:

Sta mislite o seriji "Lost"
# Odlicna
# (43 %)
# Dobra
# (21 %)
# Nije nesto
# (7 %)
# Nikakva
# (29 %)

Odakle je ovo? O čemu se radi?

To je sad glavna misterija, nema šanse da to objasne u prvoj polovini sezone. Fora je u tome da mi lupamo glavu o čemu se radi, kao što na pr dugme nisu objasnili pre finala 2. sezone,

To je definitivno tačno. :mrgreen:

Pa da, računam da će tek u finalu biti u potpunosti jasno o čemu se tu radi. Možda ranije dobijemo samo neke nagoveštaje.

Da li mislite da to što je Sun naprasno zaboravila da govori engleski ima neke veze sa PR (paralelna realnost) ili sa Dimkom (možda joj je on nekako oduzeo tu sposobnost)?
Mislim, ne bih baš rekla da je moguće da neko od onakve povrede oboli od afazije , nekako mi to deluje neuverljivo ? :confused:

Анкета о серији са сајта поднаписи.нет.

Aha, pa i nije loš rezultat, mada ima i dosta hejtera.
Ali dobro, zdravo je i kada su mišljenja podeljena. :mrgreen:

Za 20 minuta počinje epizoda :)

edit: mada vidim da linkovi već mogu da se nađu na Warezu, verovatno zato što se u Kanadi serija ranije prikazuje.

Poslednja izmena:
odlicna epizoda,podsjetila me na neka ljepsa/lost vremena...koliko sam shvatio ep.je na istu foru kao i flashes before your eyes & the constant,putovanje svijesti kroz vrijeme,etc.mada,stvarno se ne sjecam da sam se ovoliko pogubio ka dok sam gledao ovu ep.ne znam,nikako ne kapiram ftw se desava sa ludim skotom. :eek:

Back