Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
А као могуће је да нека сила угаси фитиљ на милиметар од експлозије. С овим је Lost изишао из домена Sci-Fi и ушао у домен фантазије што ми се уопште не свиђа.

Da, svi ovi mrtvaci koji hodaju po ostrvu i van njega već godinama nisu uopšte bili fantastika, kao ni crni dim koji donosi presude i ubija, ali to što se neki fitilj ugasi sam od sebe totalno jeste. :zcepanje:

meni je najinteresantnije da ljudi na temi i dalje vode polemiku okle je bolje skidat epizode sa torenta ili fajl hostova,ili sto je najjace od svega traze linkove,aman ljudi,ako znate da se regnete po foruma i da kucate postove valjda znate i gugl koristit i ukucat par potrebnih karaktera u pretrazivac,stvarno presmijesno...par strana nazad je ostavljeno toliko linkova ka raznim forumima (sto je inace zabranjeno) okle mozete skinut sto god ocete,i opet ista prica...presmijesno...lijepo otovrite novu temu 'dje cemo sto skinut' i prijatno,a odje da komentarisemo ono sto treba.

meni je najinteresantnije da ljudi na temi i dalje vode polemiku okle je bolje skidat epizode sa torenta ili fajl hostova,ili sto je najjace od svega traze linkove,aman ljudi,ako znate da se regnete po foruma i da kucate postove valjda znate i gugl koristit i ukucat par potrebnih karaktera u pretrazivac,stvarno presmijesno...par strana nazad je ostavljeno toliko linkova ka raznim forumima (sto je inace zabranjeno) okle mozete skinut sto god ocete,i opet ista prica...presmijesno...lijepo otovrite novu temu 'dje cemo sto skinut' i prijatno,a odje da komentarisemo ono sto treba.

Ono sto treba ...kao npr. ti u ovom postu :per: ?!

Nevodi se polemika, cinjenica je da na TORENTIMA mozes da pokupis razne viruse po raznoraznim sajtovima, isto tako da brzina bude u 95% slucajeva teski jad i beda... Ja sam samo lepo predlozio ljudima da skidaju provereno sa rapida, MU, hotfilea, odakle i skida ceo svet, pa tek ako tu nemogu naci da se eventualno prebace na torente, znaci sve dobronameno, a ko zeli, moze da ceka po pola dana da mu skine jednu epizodu.

'dje cemo sto skinut'

:D

:D

Da, svi ovi mrtvaci koji hodaju po ostrvu i van njega već godinama nisu uopšte bili fantastika, kao ni crni dim koji donosi presude i ubija, ali to što se neki fitilj ugasi sam od sebe totalno jeste. :zcepanje:
Taj fazon... :lol:

Ja se ni "Crne stene" ne secam :( ...zreo sam za gledanje komplet serije ,od pocetka !
Kad se pominje taj brod ,zaista vise nista ne mogu da povezem :dash: !?
To jos u periodu kad su svi bili zajedno, prezivljavali na ostrvu, i ona epizoda kad profesor hemije, koji je sa Benom sada u paralelnoj stvarnosti, digne samog sebe u vazduh. :)

Nevodi se polemika, cinjenica je da na TORENTIMA mozes da pokupis razne viruse po raznoraznim sajtovima, isto tako da brzina bude u 95% slucajeva teski jad i beda... Ja sam samo lepo predlozio ljudima da skidaju provereno sa rapida, MU, hotfilea, odakle i skida ceo svet, pa tek ako tu nemogu naci da se eventualno prebace na torente, znaci sve dobronameno, a ko zeli, moze da ceka po pola dana da mu skine jednu epizodu.
Ja sa torrentima nikad nisam imala problema, jednu epizodu Losta skinem za 10min i nikada do sada nisam nisla na virus, a skidam sve i svasta...

Ja sa torrentima nikad nisam imala problema, jednu epizodu Losta skinem za 10min i nikada do sada nisam nisla na virus, a skidam sve i svasta...

OFF TOPIC !
Pa to sve zavisi sta koristis, ako je tipa AVG, AVAST i ostali shit nemozes da ga ni nadjes iako je on tu :per:...
A to za 10 min, ko zna sta ti imas neki protok 16 mega bita, ja govorim za smrtnike koji imaju 1 MBPS, a i mozda si bila upala kada je bilo vise uploadera nego ovih sto skidaju (sto je veoma retko), nebitno da neduzim, neka skida ko kako hoce, a ko neveruje moze da poseti podforum softver...

Чему ароганција? Иначе у праву си али све те ствари које наводиш су имале неког смисла а ово са фитиљем је некако нелогично(бар мени, субјективни осећај).

Ja se toliko raspisao u korist torrenta pre neki dan ,a niko ni rec podrske da kaze ...do sada:confused: !

OFF TOPIC !
Pa to sve zavisi sta koristis, ako je tipa AVG, AVAST i ostali shit nemozes da ga ni nadjes iako je on tu :per:...
A to za 10 min, ko zna sta ti imas neki protok 16 mega bita, ja govorim za smrtnike koji imaju 1 MBPS, a i mozda si bila upala kada je bilo vise uploadera nego ovih sto skidaju (sto je veoma retko), nebitno da neduzim, neka skida ko kako hoce, a ko neveruje moze da poseti podforum softver...

Sta bi rekao da imas protok 512 kbps :rtfm: ...smrtnice :per: ?!

Arzt! :D Ili tako nekako! :)

Nije tako nekako nego bas tako ...secam se i ja necega :mrgreen: !

Evo i ja da prozborim koju...
Ja trenutno skidam preko torenta i to nađem epizodu od oko 140 Mb ,recimo na
"Piratu",i to sa mojom brzinom od 256 "začas" ga smanta ,od 2-3 sata...I ...?
I iskreno slika je super !
Zar je to strašno ? Ostaviš neka se skida,a ti lepo pogledaš neki drugi posao...
A skidao sam i sa Rapida ili sa MU i to nije jednostavno...Ja sam na Bežičnom
netu i (iskreno slabo se razumem u detalje) kada hoću sa Rapida najčešće ne može
jer imamo istu IP adresu svi koji smo kod tog provajdera,pa ne možeš više od jedne
stvari za 24 časa,pa...
Dakle neka skida kako ko hoće zar i za to da se rapravljamo ?A i ne smeta mi za
sve koji pitaju za linkove...Evo ja preporučujem "piratebay"...
I da ne bi se još ubeđivali i za AV programe-evo ja imam Avast već par godina i -super je...
Još problema UOČLJIVIH nisam imao,naravno uz još par programa za te svrhe...
I na kraju -povratak temi:
- Ovaj lik što glumi Bena je po meni stvarno sjajan,nekako najuverljiviji čini mi se,ali
u seriji mi nije baš jasno to da je on u prethodnim sezonama bio maltene glavni na ostrvu
i znao svakojake tajne a sad ispade da on zna manje od skoro svih ?
- I ja se evo ponovo prisećam šta znam o "Crnoj Steni" i slabo se čega sećam.Gledao sam
nazive epizoda iz svih sezona i ne mogu da nađem u kojoj je sezoni-epizodi bila ta priča.Zna li ko ?
A kao što reče neko-na kraju krajeva otkriće se valjda na kraju sve,jer ne hvatam zabeleške da bih
sve zapamtio jer je ovo na kraju krajeva samo -serija...IZVANREDNA

Poslednja izmena:
- I ja se evo ponovo prisećam šta znam o "Crnoj Steni" i slabo se čega sećam.Gledao sam
nazive epizoda iz svih sezona i ne mogu da nađem u kojoj je sezoni-epizodi bila ta priča.Zna li ko ?
A kao što reče neko-na kraju krajeva otkriće se valjda na kraju sve,jer ne hvatam zabeleške da bih
sve zapamtio jer je ovo na kraju krajeva samo -serija...IZVANREDNA

Prvi put su mislim videlo Black Rock, onda kada su isli po dinamit, da otvore vrata na stanici Swan, ali ne znam tacno kada je to bilo, ja sam sve gledao odjednom pa ne znam tacno... :rumenko: Mislim da je kraj prve sezone.

"Exodus, Part 1" is the 23rd episode of Season 1 of Lost. Rousseau arrives at the camp with the warning that the Others are coming, meaning that everyone is in danger. To protect the group, Rousseau leads Jack and a team of survivors to the Black Rock, where there is dynamite. Jack hopes that with it they can blow open the Hatch, and hide inside until the threat passes. Back at the camp, the survivors prepare the raft for launching.

Mislim da smo tada prvi put videli brod... Ako ne gresim.

First seen
"Exodus, Part 1"

Da bio sam u pravu! :)

No ,vratimo se temi ,tacnije likovima ...rece covek malopre kako je Ben sjajan ...ja sam od pocetka nekako na strani Dzeka i Kejt ...Sajid mi je ok ,i nadam se da ce zadzati taj status do kraja i da ce uspeti nekako da okaje sve svoje grehe ...Sojer takodje ...San mi je svake sezone bivala sve lepsa ,steta sto je nema vise tokom epizoda ...Ben mi se nikad nije svidjao ,Ricard tu i tamo i Dzejkob bas nikako ...od "novijih" likova Lapidus mi je najjaci :ok: ! Nedostaje mi Dezmond ,i nadam se da ce se uskoro i on ponovo ukljuciti u pricu ,gde je Vidmor tu je i Dez ...Majls i Ilana su mi zanimljivi likovi takodje . Lok :think: ...mnogo za*eban lik ,ali mislim da ce se i on vratiti ( kao i vecina ) na pravi put :) !

Ne vredi nabrajati ...nekog morate zaboraviti ,kao ja Harlija ,a njegov humor je neprevazidjen ;) !!!

Poslednja izmena:
usput drago mi je da je miles-u ipak ovo putovanje na ostrvo donelo i te silno ocekivane milione. e sad da vidimo da li ce preziveti i da se vrati sa ostrva pa da ih negde i potrosi :) i ja se nadam skorom dolasku dezmonda na scenu. on je meni najgotivniji, sa onim akcentom ludim. a video sam ga na nekom setu snimanja, zajedno sa lokom i onim deckom sa krvavim rukama. dezmond je bio u crvenoj majici, tako da eto njega uskoro u centru akcije.

nego sad razmisljam nesto. ako dzek ne moze da se ubije, ako to ni richard ne moze i svi oni koje je jacob dodirnuo, pa to onda znaci da nije mogao ni lok. tako da kad je hteo da se obesi on to verovatno ne bi uspeo, da nije dosao ben...

Poslednja izmena:
A što se tiče Džjekobovog magičnog dodira :per: , pa Džek je očigledno bio zaštićen, ali možda to važi samo na ostrvu, pošto je i Lok bio dodirnut pa je ipak ubijen, ali to je bilo van ostrva.

nego sad razmisljam nesto. ako dzek ne moze da se ubije, ako to ni richard ne moze i svi oni koje je jacob dodirnuo, pa to onda znaci da nije mogao ni lok. tako da kad je hteo da se obesi on to verovatno ne bi uspeo, da nije dosao ben...

Nisi pratio na casu ;) !

Back