Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A sta kazete na ovo ...to je komentar skinut sa YT-a ...

If you´re watching season 6 this time, so you can watch promo for episode 6x05 and there is one shot of Adam and Eve and be careful now, Adam and Eve are separated in two caves in this scene in 6x05 but if you look at 10 seconds of this new promo, so you´ll see A/E together, not separated in two caves.
So, it means:
We´ll see them again. :)
What happened, that they are together in one cave right now in season 6?

O cemu ovaj lik govori ...kakvi Adam i Eva u 5. epizodi 6. serijala :think: ?!

A sta kazete na ovo ...to je komentar skinut sa YT-a ...

If you´re watching season 6 this time, so you can watch promo for episode 6x05 and there is one shot of Adam and Eve and be careful now, Adam and Eve are separated in two caves in this scene in 6x05 but if you look at 10 seconds of this new promo, so you´ll see A/E together, not separated in two caves.
So, it means:
We´ll see them again. :)
What happened, that they are together in one cave right now in season 6?

O cemu ovaj lik govori ...kakvi Adam i Eva u 5. epizodi 6. serijala :think: ?!
dzek i hugo su naleceli na njih u toj epizodi.nego,ti kad gledas bilo sta,je li bas gledas ili se ukljucis svakih 15-20 minuta?

Ne znam da li ste ranije primetili, ja sam sad primetio kad sam na FOX-u gledao opet LOST.
Kod ona dva kostura je Dzek nasao crni i beli kamen. Sta mislite cije su to kosti?

Pa sto se tice kamecica ne znam ali nesto smo ovde na ovoj temi zakljucili da bi ta dba kostura mogli da budu Rouz i Bernard. S obzirokm da su onu tu ngde ali se ne pojavljuju, to je i po mom misljjenju relana pretpostavka...

Ali jeste skotali foru u ovom snimku kada kada Kejt kaze da joj je kosulja ili majica bila puna osa "fuul of bees" a Carli kaze da je mislio da je zapravo C-ees, hahah velicina grudnjaka, koja ima B ili C, haha. Ne znam kako je ovo prevedeno jer sam ja gledao bez prevoda, ali dobra fora... :)

evo jedan srecan lost video :D

jel ste se ponadali da ce dim da gurne kejt u rupu kod kler da je ova pojede za veceru jer joj je odgajala sina? :D

Ovde se tacno vidi kako je serija evoluirala kroz sezone ...kako je vremenom gubila preterani senzibilitet ,oblikovala visak emotivnosti i sladunjavosti i postajala sve "tvrdja" i "teza" ...to je verovatno doslo kao potreba da se nastavi serija u momentu kada je prvobitno bilo planirano da se zavrsi ,a da pritom ne izgubi na kvalitetu ...i recimo da su to majstorski izveli . Umeli su odlicno ,ne samo da zadrze prvobitnu publiku ,nego da zadobiju i neku novu ,i uspeli su da na sjajan nacin dovrse proizvodnju ,jednog od najboljih serijskih programa - ever :ok: !

To su "izgubljeni" za mene ...ne ono sto pise na Lostpediji i slicnim izvorima koji otkrivaju sve tajne i cari ove serije ...ja to spoznajem sam ,jedino gledanjem ,i nicim vise :) !

Ovde se tacno vidi kako je serija evoluirala kroz sezone ...kako je vremenom gubila preterani senzibilitet ,oblikovala visak emotivnosti i sladunjavosti i postajala sve "tvrdja" i "teza" ...to je verovatno doslo kao potreba da se nastavi serija u momentu kada je prvobitno bilo planirano da se zavrsi ,a da pritom ne izgubi na kvalitetu ...i recimo da su to majstorski izveli . Umeli su odlicno ,ne samo da zadrze prvobitnu publiku ,nego da zadobiju i neku novu ,i uspeli su da na sjajan nacin dovrse proizvodnju ,jednog od najboljih serijskih programa - ever :ok: !

To su "izgubljeni" za mene ...ne ono sto pise na Lostpediji i slicnim izvorima koji otkrivaju sve tajne i cari ove serije ...ja to spoznajem sam ,jedino gledanjem ,i nicim vise :) !
Pa ne bih ja rekao da je to prvobitno bilo planirano da se zavrsi na bilo kom drugom mesto, osim samog kraja. Ja sam u toku 3-4 sezone poceo da sumnjam da su producenti imali neki master plan price, ali sad kad sagledam sve unazad, mogu sa sigurnoscu reci da bi bilo nemoguce snimiti ovakvu pricu, bez predhodnog nacrta. I to sigurno dosta studioznog, jer je prica jako zapetljana i mnoge stvari koje su se pojavljivale u pocetku, tek sada dobijaju svoje objasnjenje i razlog.

Uz sve to, ja sam ovde vec pisao, misljenja sam da su prve dve sezone u dramskom smislu bile daleko kvalitetnije od ostatka.

Dobro, sedi, 2! :mrgreen:

Ma kazem ti bacis pogled sredom i skines za dan najvise epizodu, nema tu mnogo ~350 MB.

Нема потребе да скида цео дан ако користи filehosting сервисе попут rapidsharea. Ако има интеренет брзине 1 Мбит серију може скинути за мање од сат времена.

ja imam neki trip da je flocke na ostrvu iz istog razloga kao i dogen i na primer dzulijet(da je ucenjen).mozda je flocke isto imao neku osobu koju je izgubio,pa je u tom trenutku naisao dzejkob i rekao da ce ta osoba biti dobro ukoliko ovaj podje na ostrvo!e sad kontam,da je bas tada dzejkob bio jedini lik na ostrvu(njegov tvorac,pronalazac,nemam pojma)i da mu je flok trebao samo kao sigurnosti sistem.(ali ovde je rupa,sigurnosti sistem od cega,sta bi napalo ostrvo?cak je i flok rekao da ostrvo uopste nije posebno i da ne treba nikakvu zastitu!),i jedini razlog zbog kog flok zeli da ubije dzejkoba je da bi bio slobodan!i nece biti slobodan dok dzejkob ne bude mrtav ali i sve njegove pristalice(kler:neces nikog povrediti? flok:samo onog ko se bude protivio).flocke je isto rekao sojeru:bio sam covek kao i ti,znao sam sta znaci osecati,voleti,imati....mislim da je njegov dom isto negde na planeti zemlji kao i svakom coveku.
:D

Uz sve to, ja sam ovde vec pisao, misljenja sam da su prve dve sezone u dramskom smislu bile daleko kvalitetnije od ostatka.

Пре свега била је некако боља атмосфера а и радња је ишла бржим темпом. А и увек је забавније постављати питања него слушати одговоре? Сваког интересује нпр. питања типа(у стварном животу, невезано за серију) има ли свемир краја али мало људи има воље да то покуша да одгонетне, да се бави науком. Тако и овде много је забавније чудити се какав је то црни дим који руши све пред собом уз застрашујуће звуке, постављати питања. Кад дође време да се чује одговор, то није толико занимљиво. Овде на Крстарици науци званој лостологија су се активно посветили само миришекаомрква и временомпутујућизец.

PA moze i tako, ne znam da li moze na rapidu bez naloga. Ja ga nemam, pa onda ni ne razmisljam o tome...

Сви ти сервиси имају могућност бесплатног коришћења, без налога, само постоје нека ограничења. Међутим и поред тога епизоду Изгубљених можеш скинути за мање од сат времена. А ако имаш уплаћен налог на њима и АДСЛ од 6 Мбита епизоду скинеш за свега 10 минута! Само за то задовољство треба издвојити 5000 динара месечно.

PA moze i tako, ne znam da li moze na rapidu bez naloga. Ja ga nemam, pa onda ni ne razmisljam o tome...

Može i rapid iako nemaš premium nalog, ali samo u određenim delovima dana (barem je meni tako). Mada ja najčešće koristim megaupload ili depositfiles i slično. Samo ubacim linkove u cryptload ili neki drugi download manager program, to mi je najbolji i najefikasniji način od svih isprobanih.

ja imam neki trip da je flocke na ostrvu iz istog razloga kao i dogen i na primer dzulijet(da je ucenjen).mozda je flocke isto imao neku osobu koju je izgubio,pa je u tom trenutku naisao dzejkob i rekao da ce ta osoba biti dobro ukoliko ovaj podje na ostrvo! e sad kontam,da je bas tada dzejkob bio jedini lik na ostrvu(njegov tvorac,pronalazac,nemam pojma)i da mu je flok trebao samo kao sigurnosti sistem.(ali ovde je rupa,sigurnosti sistem od cega,sta bi napalo ostrvo?cak je i flok rekao da ostrvo uopste nije posebno i da ne treba nikakvu zastitu!),i jedini razlog zbog kog flok zeli da ubije dzejkoba je da bi bio slobodan!i nece biti slobodan dok dzejkob ne bude mrtav ali i sve njegove pristalice(kler:neces nikog povrediti? flok:samo onog ko se bude protivio).flocke je isto rekao sojeru:bio sam covek kao i ti,znao sam sta znaci osecati,voleti,imati....mislim da je njegov dom isto negde na planeti zemlji kao i svakom coveku.
:D

Nije loša ideja, samo meni se ipak čini da nije tako. :D
To jest da je Flok ipak nekako specifičniji slučaj u odnosu na Džulijet i Dogena.

cak je i flok rekao da ostrvo uopste nije posebno i da ne treba nikakvu zastitu!

...reče nedefinisano biće koje može da se pretvori u crni dim, hmm daaa veoma obično ostrvo :mrgreen:
Teško je poverovati u to (u stvari nemoguće) nakon svega što smo videli da se tamo dešava.

Samo ubacim linkove u cryptload ili neki drugi download manager program

Да ли тај програм може аутоматски да скида са Megauploada? Мислим кад укуцаш линк за њега тражи ти да унесеш она 4 знака(слова или бројке). Да ли то мораш уносити ручно или тај програм одради аутоматски?

Да ли тај програм може аутоматски да скида са Megauploada? Мислим кад укуцаш линк за њега тражи ти да унесеш она 4 знака(слова или бројке). Да ли то мораш уносити ручно или тај програм одради аутоматски?

Automatski unosi, ali se nekada i zbuni, pa ponavlja proces unošenja tih kodova sve dok ne unese ispravno, tada možeš i ručno da uneseš ako si pored kompa. Uglavnom sasvim solidno funkcioniše. Ja često ostavim dosta linkova dok spavam ili kada nisam kod kuće da se skida i do sada me nije izneverio.

Back