gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Meni je na kraju epizode bio vrlo cudan pogled koji je MIB uputio Kejt. :///

Nije je ni pozdravio!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je na kraju epizode bio vrlo cudan pogled koji je MIB uputio Kejt. :///

Nemojte me je*ati ...na kraju koje po redu epizode se susrecu Kejt i MIB?
Ili ste mislili na Kler ,na kraju 5. epizode!?

Odgledah i ja, i nikakav pomak ka ,,odmrsavanju'' raspleta, neznam samo kada ce da pocne...
Nego da menu neko nesto objasni, posto sam malo prizaboravio.
Nije mi jasno sledece, u epizodi u kojoj ubijaju cerku od Bendzamina (neznam tacno koja je epizoda), koliko se secam on posle toga ulece u neki tajni prolaz i priziva onaj crni dim, koji ubija one placenike...
E sada kako to da on nije znao sta je taj dim ustvari, ako ga je on uopste prizvao, mada deluje da jeste, ili je dim slucajno naisao ?
A sada tamo u ,,jazbini'' gde je ziveo Jackob, kada se lazni Lok pretvori u dim i potamani one, posle toga ga Ben gleda tako zbunjeno i deluje kao da nema pojma o cemu se radi...
Da li to znaci da Ben nije imao pojma ko je taj dim uopste i da je mislio da ga on kontrolise, ili sam ja stekao pogresan utisak ?

Takodje, kad pomenuh Richarda, zanimljiva je i njegova uloga u svemu, jos uvek jako misticna i nerazjasnjena. Prisetite se da je on jedini lik za koga smo sigurno videli da ne stari.

Pa Lok-MiB.
KO zna sta so oni radili za te 3 godine!![]()
![]()
!?A pa pitao si kada su se njih dvoje videli, a ja sam mislio da ti nisi povezao MiB i Loka, a u stvaro tada samo nisi pogledao jos 6. epizodu. Razumes.
!
!!!Sad razumem sve ...da se premijerne epizode prikazu u Americi ,u utorak uvece ,po nasem vremenu oko 22h ,i da ih najsrecniji gledaju tada ,i nama "obicnim smrtnicima" koji cekaju torrent u sredu ,ovde u Srbiji ,prave zazubice!
Ako sam opet negde pogresio izvinjavam se ,a vi me ispravite!!!

Dobro si razumeo!
Pa cekaj, nemoj reci da imas problem sa torentom? Danas je vec cevrtak. U sredu nadjes torent, i ima da ga skines za dan dva ako je i malo kako treba! Ja sam tako skinuo, tako da vec u sredu uvece mozes da gledas ako si se potrudio da nadjes torent u sredu pre podne. Jedino ako ti je jako losa veza...
Ja zato ni ne dodjem na temu od utorka do sada da ne bih razmisljao sta cu da procitam!![]()
! Ali tog momenta kad su oni prepricavali tu epizodu ,ja jos nisam bio siguran kad izlaze ,kad je premijerno prikazivanje i tako to ...od sad cu biti vredniji ,i pazljiviji na casu ...necu vise spamovati temu
!Pa ove. Pogled kao da je hteo retji ''Tako bi te kresnuo''.![]()
![]()
pa ko nebi![]()
...zanimljivo je da tokom cele serije nisu preterano exploatisali atraktivna zenska tela u cilju gledanosti ...to valjda govori koliko je serija bila dobra svo vreme
!!!
Al zato muska jesu![]()

Al zato muska jesu![]()
Dokaz za to u spoiler tabovima ispod
![]()
![]()
![]()
![]()
i tako dalje....
I evo Ričard Alpert za kraj
![]()
!!!..od sad cu biti vredniji ,i pazljiviji na casu ...necu vise spamovati temu!

Dobro, sedi, 2!
Ma kazem ti bacis pogled sredom i skines za dan najvise epizodu, nema tu mnogo ~350 MB.

Nisam imao pojma da je Lost toliko popularna kod nas!
Ako, bravo za vas!
Moraću da uzmem da je odgledam celu...
Gledao sam samo ono kad se prikazivala na usranom Pinku (koji je nekad bio super što se tiče serija).
I bio sam se navuko i sviđalo mi se, ali posle su nešto počeli da smaraju pa sam prestao...
Al počeću sad opet da je gledam...
Jel je skidao neko sa ThePirateBay.org?
) onda tama sacekaj jos malo, pa kreni iz pocetka! 
Idi na torrentz.com tamo su ti linkovi do drugih sajtova, nema veze odakle skines.
Samo ako vec nisi pogleda kao svi mi ostali bar 2x (dobro ja sam 3x) onda tama sacekaj jos malo, pa kreni iz pocetka!
I dok dodjes do kraja taman ce se zavrsavati 6. sezona, i neces morati da mukotrpno cekas svaku sledecu epizodu!
![]()

Nisam imao pojma da je Lost toliko popularna kod nas!
Ako, bravo za vas!
Moraću da uzmem da je odgledam celu...
Gledao sam samo ono kad se prikazivala na usranom Pinku (koji je nekad bio super što se tiče serija).
I bio sam se navuko i sviđalo mi se, ali posle su nešto počeli da smaraju pa sam prestao...
Al počeću sad opet da je gledam...
Jel je skidao neko sa ThePirateBay.org?
Ono sto meni nije jasno je kako je to KLerin "drugar" sada MiB koji je uzeo Lokovo telo, jel tako, a pre je top bio Kristijan jel tako? Znaci li ti da je Kristijan bio isto MiB, sto mi je malo cudno, i kako to da je samo Lokovo telo ostalo i telo i on ga je uzeo dok je ranije uzimao tela tako sto su nestala (Kristijan, Jemi...) Mislim da je neko vec objasnjavo to, ali..![]()
Pa da, završava se u maju. Tad ću da je skinem celu.
Jel još uvek neizvestan u p.m. kraj svake epizode?![]()
Bar meni!