Deuce
Domaćin
- Poruka
- 3.254
Ne, ozbiljno, mislim da su izabrali odličnog glumca za ulogu, ali i meni je Džejkob nekako...ljigaviji![]()
Mislim isto
!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ozbiljno, mislim da su izabrali odličnog glumca za ulogu, ali i meni je Džejkob nekako...ljigaviji![]()
!LOL
NIje nego Volt, samo je isao na tretman izbeljivanja kao Makl Dzekson...
Nego, sinoc sam gledao Men In Black, i uvodna scena, neki lik svercuje Meksikance preko granice, a pogranicna policija ga zaustavi. A policajac je serif koji je sprovodio Kejt, a vozac kamiona Benov otac!![]()

jeste
6-ta,finalna sezona ti je pocela sa prikazivanjem u americi 02.02 ove godine,ide utorkom kod njih,mi zaludjenicije skidamo u srijedu ujutru,imace 18 epizoda,finale serije ce bit u 3 epizode-nezvanicno...evo ti spisak/raspored emitovanja:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_(season_6)
ako si pozaboravljao dosta toga,ili kako ti rece da ti se sve izmijesalo,onda ces prilicno da se gubis za vrijeme ove sezone,pa ako imas vremena i volje lijepo udri od pocetka serije,a ionako je foks krenuo da emituje lost from da beggining,pa vidji sto ces![]()
A evo upravo sada u filmu Kapote, nekog zatvorenika glumi Jackob (neznam mu pravo ime a nije ni bitno).![]()
Od njegovog prvog pojavljivanja ,lik mi je daleko gotivniji od Jacob-a ,koji mi je totalno antipatican ...imam utisak da ce tu jos biti iznenadjenja ,ko je crn ,a ko beo!
A evo upravo sada u filmu Kapote, nekog zatvorenika glumi Jackob (neznam mu pravo ime a nije ni bitno).![]()

Hahaha, ja sad skontao kad kazes, a pitam se odakle mi poznata riba
A sinoc sam gledao Avatara bas, prvi put, cekao sam da se razidje guzva, da mogu da dignem nogu na stolicu ispred. 3D verziju naravno, kul je skroz (:

) 

Said je moj idol serije, majke mi
Steta sto se jeftino prod'o na kraju![]()
Recimo, ostaje prilicno nejasan odnos Dogena prema Saidu. Zasto ga licno nije ubio, kad je vec mogao nekoliko puta ili bar naredio da ga likvidiraju. Dal' je realno znao kakvo je stanje stvari, kad ga je poslao van Hrama sa onim bodezom... itd?
Dobro je dok ne pocnu da ti se prividjaju na ulici Jacobi, Walltovi, Shepardi, beli zecevi, konji vrani i trule kolibe (pazi, ne koBile)
E, Avatar je dobar... mislim to 3D vredi pogledati obavezno. Jer je James odradio junacki posao sa stvaranjem celog onog sveta, vrhunskim modeliranjem i animacijom virtuelnih likova i sve to u full HDDDDD rezoluciji sa zilion boja, beskonacno detalja i neverovatnom fotorealisticnoscu.
I sve to ima dubinu... na ekranu
Jak dozivljaj zaista.
Trajace jos sigurno, samo ne bas beskonacno, tako da pozuri fazon u toku ove ili sledece nedelje... e i javi se za neko pivo, znas da imas kredita kod mene![]()

Zashto uvek neki idiot prevede ''uncle'' kao ''ujak'' kad treba prvesti kao ''stric''? Sitnica ali mi jako smeta.
?!Zar kod Engleza nije objedinjen izraz "uncle" za sve nase muske rodjake ,striceve ,ujake ,tece i ostale?!