Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
LOL :lol:

NIje nego Volt, samo je isao na tretman izbeljivanja kao Makl Dzekson...

Nego, sinoc sam gledao Men In Black, i uvodna scena, neki lik svercuje Meksikance preko granice, a pogranicna policija ga zaustavi. A policajac je serif koji je sprovodio Kejt, a vozac kamiona Benov otac! :zcepanje:

A evo upravo sada u filmu Kapote, nekog zatvorenika glumi Jackob (neznam mu pravo ime a nije ni bitno). :per:

jeste ;)
6-ta,finalna sezona ti je pocela sa prikazivanjem u americi 02.02 ove godine,ide utorkom kod njih,mi zaludjenici ;) je skidamo u srijedu ujutru,imace 18 epizoda,finale serije ce bit u 3 epizode-nezvanicno...evo ti spisak/raspored emitovanja:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_(season_6)
ako si pozaboravljao dosta toga,ili kako ti rece da ti se sve izmijesalo,onda ces prilicno da se gubis za vrijeme ove sezone,pa ako imas vremena i volje lijepo udri od pocetka serije,a ionako je foks krenuo da emituje lost from da beggining,pa vidji sto ces ;)

Imam je na CD-ovima :D:D:D
Nego mrzi me da gledam opet, ionako nista nije jasno, voleo bih kada izadje serija do kraja da sednem da odgledam i da shvatim ko covek o cemu se radi...
Serija podseca na film SAW, mislim na nacin, isto nista nije jasno sve do samog kraja...

Ne, ozbiljno, mislim da su izabrali odličnog glumca za ulogu, ali i meni je Džejkob nekako...ljigaviji :confused:

Ne bih baš rekla da je ljigav, ali razumem zašto je MIB (nekim) ljudima simpatičniji... obojicu manipulišu ljudima i koriste ih u svoje svthe, ali Džejkob je sav smiren, mrtav ladan, mudro-misteriozan, a MIB deluje besno i ozlojeđeno... možda se s tim ljudi lakše identifikuju...

Pade mi nešto na pamet inače... mada je (na neki način) uzeo Lokovo telo, MIB ima nešto zajedničko sa Džekom kakav je bio pre odlaska sa Ostrva - i on je dugo bio isključivo opsednut time da ode kući. (E sad, gde je i šta je ta kuća za MIB, drugo je pitanje.)

Ono što me zaista zanima ovde je, kakva je Kristijanova uloga u svemu ovome? Neki su požurili da zaključe da je i on bio MIB, ali mislim da se to ne uklapa.

Hahaha, ja sad skontao kad kazes, a pitam se odakle mi poznata riba :lol:
A sinoc sam gledao Avatara bas, prvi put, cekao sam da se razidje guzva, da mogu da dignem nogu na stolicu ispred. 3D verziju naravno, kul je skroz (:

Nemoj reci da jos ide u bioskopima...!!! Jel znas do kada?

Ja nikako da se dovucem do Bg, pa da pogledam u 3D i odustanem i skinem nesto sa neta, i naravno krsh totalni, snimak iz bioskopa! :dash:

Ma ja sam Lost toliko gledao da odmah skontam glumce iz serije, kada ih vidim bilo gde! :)

Dobro je dok ne pocnu da ti se prividjaju na ulici Jacobi, Walltovi, Shepardi, beli zecevi, konji vrani i trule kolibe (pazi, ne koBile :!: ) :lol:

E, Avatar je dobar... mislim to 3D vredi pogledati obavezno. Jer je James odradio junacki posao sa stvaranjem celog onog sveta, vrhunskim modeliranjem i animacijom virtuelnih likova i sve to u full HDDDDD rezoluciji sa zilion boja, beskonacno detalja i neverovatnom fotorealisticnoscu.
I sve to ima dubinu... na ekranu :P
Jak dozivljaj zaista.
Trajace jos sigurno, samo ne bas beskonacno, tako da pozuri fazon u toku ove ili sledece nedelje... e i javi se za neko pivo, znas da imas kredita kod mene :lol:

Pa je dobra epizoda... ali ja bas nesto ne vidim sta se tu rasplice. Tokom cele serije se pojavilo mnogo stvari i pitanja, bez definicija i odgovora. Ok, ne ocekujem ja da mi objasne fiziku putovanja kroz vreme itd, ali prica prosto trazi neka razjasnjenja.
6 sezona polako odmice, a jos uvek je malo toga od ranije razjasnjeno. U ovoj epizodi su se pojavila nova pitanja i nedoumice, a sve mi izgleda kao ni da nece dobiti neko smisleno objasnjenje do kraja serije. Recimo, ostaje prilicno nejasan odnos Dogena prema Saidu. Zasto ga licno nije ubio, kad je vec mogao nekoliko puta ili bar naredio da ga likvidiraju. Dal' je realno znao kakvo je stanje stvari, kad ga je poslao van Hrama sa onim bodezom... itd?
Kako stvari stoje... tj plivaju, tesko da cemo ubuduce videti neki odgovor na ovo :neutral:

Said je moj idol serije, majke mi :D

Steta sto se jeftino prod'o na kraju :)

Tokom cele epizode sam imala na umu da osoba koju gledamo (na Ostrvu) u stvari nije Said u potpunosti, slično kao i Kler, samo manje izraženo, verovatno neki početni stadijum zombifikacije.

Posebno u sceni kada izjavljuje Dogenu kako je on dobra osoba, to mi uopšte ne liči na nešto što bi Said rekao.

A i saznali smo od Majlsa da je Said zaista bio mrtav 2h i da ga Othersi nisu vratili u život, već neka druga "sila". (mib verovatno?)

Kad već spomenuh Majlsa drago mi je da ga nisu ubili u ovoj epizodi, imala sam utisak da će se to desiti.

Recimo, ostaje prilicno nejasan odnos Dogena prema Saidu. Zasto ga licno nije ubio, kad je vec mogao nekoliko puta ili bar naredio da ga likvidiraju. Dal' je realno znao kakvo je stanje stvari, kad ga je poslao van Hrama sa onim bodezom... itd?

:confused:

Mislim da je sve ovo bilo prilično jasno.

Pa preptostavljam da je Dogen zaista mislio da ce ga MIB ubiti, jer mi je izgledao prilicno iznenadjeno kad se vratio... A posto je izgleda Dogen bio u pravu da je Sayid ˝inficiran˝, verovatno je mislio da ce ga se tako otarasiti. Al opet mi nije jasno kako nije ocekivao od MIB-a da ce pokusati da ga regrutuje, kao sto je pokusao sa Ricardom i sto je uspeo sa Claire?

Dobro je dok ne pocnu da ti se prividjaju na ulici Jacobi, Walltovi, Shepardi, beli zecevi, konji vrani i trule kolibe (pazi, ne koBile :!: ) :lol:

E, Avatar je dobar... mislim to 3D vredi pogledati obavezno. Jer je James odradio junacki posao sa stvaranjem celog onog sveta, vrhunskim modeliranjem i animacijom virtuelnih likova i sve to u full HDDDDD rezoluciji sa zilion boja, beskonacno detalja i neverovatnom fotorealisticnoscu.
I sve to ima dubinu... na ekranu :P
Jak dozivljaj zaista.
Trajace jos sigurno, samo ne bas beskonacno, tako da pozuri fazon u toku ove ili sledece nedelje... e i javi se za neko pivo, znas da imas kredita kod mene :lol:

sta mislis oce li trajati do 20-21 marta trebalo bi tada da dodjem do BG?

Zashto uvek neki idiot prevede ''uncle'' kao ''ujak'' kad treba prvesti kao ''stric''? Sitnica ali mi jako smeta.

Pitam se da li ima nekog znachaja shto je MIB uspeo retji ''Zdravo Sajide'' pre nego shto ga je ovaj ubo, da li bi bilo drugachije da je to uchinio pre toga? Kad sam vetj kod toga, to je jedna od najboljih scena u chitavoj seriji, zamisli ubodesh nekoga u srce a on izvadi i pita te ''Zashto si to uradio, da ti vratim nozh?'' :hahaha: :hahaha:
A tek ovaj pogled:

Back