Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Gledala danas FlashForward. Nije loš početak.
Početna scena baš podseća na LOST.
U jednoj sceni se pojavljuje bilbord sa Oceanic reklamom...:D
15np3i9.jpg

To je nova ABC serija, tek je izašla prva epizoda, nazivaju je naslednikom LOST-a...:roll:
A u suštini nema veze sa LOST-om, osim što igraju Sonya Walger (Penny) i Dominic Monaghan (Charlie) i što je isto u pitanju serijalizovana drama koja počiva na misterijama.
Mada producenti FF su se unapred ogradili da u njihovoj seriji sci-fi fenomeni neće biti u prvom planu ( to lažu da bi navukli publiku :mrgreen: )
Pogledaj pilot epizodu, nije loša...

Odgledah opet Folow the leader, Richard je rekao da ih je gledao sve kako umiru, verovatno je mislio na onaj masakr sa gasom. Sto se desilo, desilo se, tako da je Incident koji su hteli spreciti upravo ona bomba koju je detonirala Dzulijet. Nemoguce je promeniti proslost jer ako se ona ne desi nece se desiti ni onaj deo kad si se vratio u proslost da je promenis(ako se ne desi da se srusi 815 onda se nece desiti ni SVE ono sto se desilo posle, ukljucujuci vracanje u 1977 i menjanje buducnosti, tj. proslosti). Serija moze biti Sci-fi, ali ne sme da se krsi sa logikom. Verujem u dva zavrsetka serije, ili ce na kraju Hugo shvatiti da je sve izmislio, da je Dejv u pravu ili ce svi biti mrtvi, mozda osim onih van ostrva(Aron, Volt, Sanina kcerka).

Ne mogu da docekam, jos mozda 130 dana do pocetka 6. sezone. :D :roll:

E da jeste primetili da onaj kompas kruzi kroz vreme? Ricard ga da Dzonu da ga da Ricardu 50 godina ranije, ovaj ga posle 50 godina opet da Dzonu da bi ga vratio 50 godina unazad i tako u krug. Zanimljivo da Ricard kaze ''malo je zardjao'', ne da bi bio malo zardjao vec bi mogao biti star i milionima godina.

Odgledah opet Folow the leader, Richard je rekao da ih je gledao sve kako umiru, verovatno je mislio na onaj masakr sa gasom. Sto se desilo, desilo se, tako da je Incident koji su hteli spreciti upravo ona bomba koju je detonirala Dzulijet. Nemoguce je promeniti proslost jer ako se ona ne desi nece se desiti ni onaj deo kad si se vratio u proslost da je promenis(ako se ne desi da se srusi 815 onda se nece desiti ni SVE ono sto se desilo posle, ukljucujuci vracanje u 1977 i menjanje buducnosti, tj. proslosti). Serija moze biti Sci-fi, ali ne sme da se krsi sa logikom. Verujem u dva zavrsetka serije, ili ce na kraju Hugo shvatiti da je sve izmislio, da je Dejv u pravu ili ce svi biti mrtvi, mozda osim onih van ostrva(Aron, Volt, Sanina kcerka).

Ja sam skoro pogledala ponovo petu sezonu i verujem da će biti neki sasvim treći završetak. :)

Ali sam sigurna da će na kraju biti mnogo mrtvih i ubeđena sam da će Džek biti među njima...:mrgreen:

Ne verujem da je Ričard mislio na čistku Darme kada je rekao da ih je gledao kako umiru, to bi onda značilo da su svi ostali zarobljeni u prošlosti sve do početka devedesetih, a sumnjam da će radnja u poslednjoj sezoni i dalje imati veze sa Darmom i da će pratiti sve što se događalo u periodu između 1977. i 1992. Mislim da će smisliti neki način da ih sve prebace iz 1977 u sadašnjost.
Još samo 130 dana...:ceka:

Jel ima flesforvarda i flesbekova u seriji, kao u Lost?

Serija se zove Flash Forward i ima ih...:D
Veoma su važni za centralni zaplet serije.
Bio je jedan flešbek u prvoj epizodi.

E da jeste primetili da onaj kompas kruzi kroz vreme? Ricard ga da Dzonu da ga da Ricardu 50 godina ranije, ovaj ga posle 50 godina opet da Dzonu da bi ga vratio 50 godina unazad i tako u krug. Zanimljivo da Ricard kaze ''malo je zardjao'', ne da bi bio malo zardjao vec bi mogao biti star i milionima godina.

O tome se ovde svojevremeno vodila veoma detaljna rasprava...mislim da smo se vrteli u krug, kao i kompas. :lol:

Poslednja izmena:
Ja sam skoro pogledala ponovo petu sezonu i verujem da će biti neki sasvim treći završetak. :)

Ali sam sigurna da će na kraju biti mnogo mrtvih i ubeđena sam da će Džek biti među njima...:mrgreen:

Ne verujem da je Ričard mislio na čistku Darme kada je rekao da ih je gledao kako umiru, to bi onda značilo da su svi ostali zarobljeni u prošlosti sve do početka devedesetih, a sumnjam da će radnja u poslednjoj sezoni i dalje imati veze sa Darmom i da će pratiti sve što se događalo u periodu između 1977. i 1992. Mislim da će smisliti neki način da ih sve prebace iz 1977 u sadašnjost.

Pa dobro, SVI mrtvi ili VECINA mrtvi nije velika razlika. Mada verujem da ako ce iko da prezivi, to su Dzek i Kejt, posle ce se vencati, roditi 10 dece i ziveti srecno i veselo do kraja zivota. :ok: :whistling: Ovo sam prevideo za 1992. godinu, ali mozda ce pratiti i dalje sta se desavalo u Darmi ako tu ima zanimljivih stvari bitnih za celu pricu.

Pa dobro, SVI mrtvi ili VECINA mrtvi nije velika razlika. Mada verujem da ako ce iko da prezivi, to su Dzek i Kejt, posle ce se vencati, roditi 10 dece i ziveti srecno i veselo do kraja zivota. :ok: :whistling: Ovo sam prevideo za 1992. godinu, ali mozda ce pratiti i dalje sta se desavalo u Darmi ako tu ima zanimljivih stvari bitnih za celu pricu.

Neeeeeeee....:besna:

Verovatno si u pravu za Darmu, ako nešto bude važno možda i prikažu...ionako nisu prikazali mnogo toga što me je zanimalo u vezi sa Darmom u petoj sezoni, suviše su se bavili trouglovima i četvorouglovima :whistling:

Ima jedan dobar film... Gledao sam MNOGO filmova o putovanju kroz vreme, ali jedna mi je ostao najupecatljiviji... Vremeplov, po knjizi, ako se ne varam H.G. Welsa.. ;)

I sta je sustina... Glavnom likui je poginula devojka, i on ZBOG TOGa krene da napravi vremensku masinu i napravi je, zaista, ali kako god se vratio kroz vreme, nije mogao to da spreci.. Zasto?

Mnogo godina kasnije je shvati... NE MOZE da premni TO sto mu je deojka poginula jer o je ono sto je izazvali da on ismisli vremensku masinu, pa ako sprec njenu smrt nece nikad izmislii vremensku masinu, pa to potire jedno drugo ako me razumete...

Meni to deluje logicno... Ma koliko voleo onaj anotologijski film, Povratak u buducnost, cini mi se da je zap;et u njemu NEREALAN, da se neko vrati u proslosti slucajno spreci recimo svoje rodjenje! NEMOGUCE! VREME ce nekako samo ispraviti sve pokusaje da se nesto u prslosti promeni...

Ne znam da li me raumete... Mislim putovanje kroz vreme je i inace jako pipava stvar ;) ali ono sto je receno u Vremeplovu mi se jedino cini kao realno... NE moze se promeniti ono sto ze sa naseg stanovista vec desilo...

Ako to primenimo na LOST, moju omiljenu seriju :heart: znaci mo akoliko se trdili, ne mogu da vrate sve na pcetak i da slete u LA X kao da se nista nije desilo.. ;)

Da ako se3 tako gleda... To je neogranicena "vremenska petlja" ali kaop sto rekoh, putovanje kroz vrem je vrlo pipava stvar, pa nije im zameriti... ;)

DA hm... Smatram sebe velikim fanom LOSTA ali gledao sam seriju samo 2x i ta recenica je jedna od mnogih znacajnih...

PITANJE je koliko se treba hvatati DOSLOVNO za bilo sta sto je receno... NArocito od lika koji zivi 500 godina... Mozda ih je stvarno gledao kako umiru... 2050. ... :lol:

Zaista se ne treba vezivati za bilo sta sto je bilo ko rekao... ;)

Back