gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
JA cu sacekati par serijala, pa cu onda sve odjednom... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma strpicu se.imas preair verziju,ne moras cekat ako ti se bas gleda,a ima i titl,ako oces saljem ti linkove...
btw,i ja cu pratit ovu seriju,inace,dezmondova zenaje jedna od glavnih uloga...
Hvala u svakom slucaju.
Pametno.JA cu sacekati par serijala, pa cu onda sve odjednom...![]()

Iskusno.JA cu sacekati par serijala, pa cu onda sve odjednom...![]()

)Znam, Ocenic se pominje i u serijama Alias i Fringe...
Čisto je zanimljiv podatak za ovu temu, u vezi sa sličnostima serija FF i LOST
Odgledah opet Folow the leader, Richard je rekao da ih je gledao sve kako umiru, verovatno je mislio na onaj masakr sa gasom. Sto se desilo, desilo se, tako da je Incident koji su hteli spreciti upravo ona bomba koju je detonirala Dzulijet. Nemoguce je promeniti proslost jer ako se ona ne desi nece se desiti ni onaj deo kad si se vratio u proslost da je promenis(ako se ne desi da se srusi 815 onda se nece desiti ni SVE ono sto se desilo posle, ukljucujuci vracanje u 1977 i menjanje buducnosti, tj. proslosti). Serija moze biti Sci-fi, ali ne sme da se krsi sa logikom. Verujem u dva zavrsetka serije, ili ce na kraju Hugo shvatiti da je sve izmislio, da je Dejv u pravu ili ce svi biti mrtvi, mozda osim onih van ostrva(Aron, Volt, Sanina kcerka).
Ne mogu da docekam, jos mozda 130 dana do pocetka 6. sezone.![]()
![]()

Jel ima flesforvarda i flesbekova u seriji, kao u Lost?
E da jeste primetili da onaj kompas kruzi kroz vreme? Ricard ga da Dzonu da ga da Ricardu 50 godina ranije, ovaj ga posle 50 godina opet da Dzonu da bi ga vratio 50 godina unazad i tako u krug. Zanimljivo da Ricard kaze ''malo je zardjao'', ne da bi bio malo zardjao vec bi mogao biti star i milionima godina.

Ja sam skoro pogledala ponovo petu sezonu i verujem da će biti neki sasvim treći završetak.
Ali sam sigurna da će na kraju biti mnogo mrtvih i ubeđena sam da će Džek biti među njima...
Ne verujem da je Ričard mislio na čistku Darme kada je rekao da ih je gledao kako umiru, to bi onda značilo da su svi ostali zarobljeni u prošlosti sve do početka devedesetih, a sumnjam da će radnja u poslednjoj sezoni i dalje imati veze sa Darmom i da će pratiti sve što se događalo u periodu između 1977. i 1992. Mislim da će smisliti neki način da ih sve prebace iz 1977 u sadašnjost.
Još samo 130 dana...![]()
Ovo sam prevideo za 1992. godinu, ali mozda ce pratiti i dalje sta se desavalo u Darmi ako tu ima zanimljivih stvari bitnih za celu pricu.O tome se ovde svojevremeno vodila veoma detaljna rasprava...mislim da smo se vrteli u krug, kao i kompas.![]()
Pa dobro, SVI mrtvi ili VECINA mrtvi nije velika razlika. Mada verujem da ako ce iko da prezivi, to su Dzek i Kejt, posle ce se vencati, roditi 10 dece i ziveti srecno i veselo do kraja zivota.![]()
Ovo sam prevideo za 1992. godinu, ali mozda ce pratiti i dalje sta se desavalo u Darmi ako tu ima zanimljivih stvari bitnih za celu pricu.

U vreme kad se prikazivala ta epizoda na netu sam nasao da je u pitanju jedan poznati naucni paradoks u vezi putovanja kroz vreme, ali sad ne mogu da nadjem kako se zvao/zove.
Da nije ontološki paradoks?
Jel ima flesforvarda i flesbekova u seriji, kao u Lost?
U jednoj sceni se pojavljuje bilbord sa Oceanic reklamom...![]()
Oceanic nije iskljucivo vezan za Lost, to je fiktivna aviokompanija koju koriste uvek u americkim filmovima/serijama. Znam sigurno za film Executive decision da se pojavljuje Oceanic avion.

Odgledah opet Folow the leader, Richard je rekao da ih je gledao sve kako umiru, verovatno je mislio na onaj masakr sa gasom. Sto se desilo, desilo se, tako da je Incident koji su hteli spreciti upravo ona bomba koju je detonirala Dzulijet. Nemoguce je promeniti proslost jer ako se ona ne desi nece se desiti ni onaj deo kad si se vratio u proslost da je promenis(ako se ne desi da se srusi 815 onda se nece desiti ni SVE ono sto se desilo posle, ukljucujuci vracanje u 1977 i menjanje buducnosti, tj. proslosti). Serija moze biti Sci-fi, ali ne sme da se krsi sa logikom. Verujem u dva zavrsetka serije, ili ce na kraju Hugo shvatiti da je sve izmislio, da je Dejv u pravu ili ce svi biti mrtvi, mozda osim onih van ostrva(Aron, Volt, Sanina kcerka).
Ne mogu da docekam, jos mozda 130 dana do pocetka 6. sezone.![]()
![]()
znaci mo akoliko se trdili, ne mogu da vrate sve na pcetak i da slete u LA X kao da se nista nije desilo.. E da jeste primetili da onaj kompas kruzi kroz vreme? Ricard ga da Dzonu da ga da Ricardu 50 godina ranije, ovaj ga posle 50 godina opet da Dzonu da bi ga vratio 50 godina unazad i tako u krug. Zanimljivo da Ricard kaze ''malo je zardjao'', ne da bi bio malo zardjao vec bi mogao biti star i milionima godina.
Ja sam skoro pogledala ponovo petu sezonu i verujem da će biti neki sasvim treći završetak.
Ali sam sigurna da će na kraju biti mnogo mrtvih i ubeđena sam da će Džek biti među njima...
Ne verujem da je Ričard mislio na čistku Darme kada je rekao da ih je gledao kako umiru, to bi onda značilo da su svi ostali zarobljeni u prošlosti sve do početka devedesetih, a sumnjam da će radnja u poslednjoj sezoni i dalje imati veze sa Darmom i da će pratiti sve što se događalo u periodu između 1977. i 1992. Mislim da će smisliti neki način da ih sve prebace iz 1977 u sadašnjost.
Još samo 130 dana...![]()
Imas li prevod za FF?Gledala danas FlashForward. Nije loš početak.
Početna scena baš podseća na LOST.
U jednoj sceni se pojavljuje bilbord sa Oceanic reklamom...
![]()