Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
okle ti to???masu othersa je regrutovano,kao recimo itan,ili oni nesrecnici koje su oteli sa oceanica upravo othersi,ispran im je mozak i postali su dio benove vojske...ispravite me ako grijesim...

Ma samo sam primetio nekoliko crnkinja u othersima u onoj koloni kad ih je Ricard vodio Jakobu, pa reko-mozda su sa broda robovi, tj. njihovi potomci. Drugi razlog je razgovor izmedju Jakoba i onog drugog dok su gledali Crnu stenu kako dolazi na ostrvo. Sta li znaci ono ''uvek se isto zavrsava-samo se jednom zavrsava''? Ja sam samo zakljucio, verovatno pogresno, da se to odnosi na Druge, ili su oni nastali prvobitno kao potomci brodolomnika sa Crne stene, ili su postojali i ranije pa su im se ti brodolomnici prikljucili, ili bar deo njih. Ovde je neko ranije pominjao restart kao moguci scenario za kraj, moglo bi se desiti da Dzek i ekipa postanu Others a da se neki drugi avion srusi na ostrvo za koje ce oni biti ''Drugi'' i sve ispocetka. To bi moglo da objasni ono ''uvek se isto zavrsava''. Medjutim, sta bi moglo da znaci ''samo se jednom zavrsava'' i ''sve sto se desi izmedju je samo napredak'' nemam pojma i necu da nagadjam, tj. lupam.

A nisam bas razumeo po cemu se zna da je brod koji na pocetku poslednje epizode dolazi Crna Stena...

Tebi mora sve da se crta, jel? Moguce je i da nije, ali verovatno jeste. :D
Salu na stranu finale 5. sezonu je pokazalo da su svi oni izabrani da dodju na ostrvo josh od malih nogu, Jakob ih je pratio uvek. Ja sam to protumacio da na ostrvo ne mozes doci ako nisi ''pozvan''.

A nisam bas razumeo po cemu se zna da je brod koji na pocetku poslednje epizode dolazi Crna Stena...
koji drugi moze bit???
@johnlock
care,malo bi glupo bilo da malo po malo se neki avion srusi na magic island,sta su znacile neke recenice u njihovom razgovoru,kao recimo ona koju si ti pomenuo,ja stvarno ne znam,ali je jasno da po svaku cijenu jedan drugom oce da dokazu nesto nesto,cika crni da su ljudi iskvareni,podmitljivi,slabi...a cika dzejkob valjda suprotno,da se i od lose osobe moze napravit covjek,dobra osoba...kejt je recimo postala bolja osoba na ostrvu,sajid je bio mucitelj,carli narkoman...sta znam ovo je neko moje razmisljanje...jedna zanimljivost:
cika crni se pojavio u drugoj ep. 5 sezone supernaturala...igrao je ulogu 'rata' ko prati seriju zna o cemu zborim...

Ok, sasvim je moguće da je u pitanju neki drugi brod.
Pretpostavila sam da misliš na Crnu stenu kada pričaš o Rimljanima zato što se tvoj post tematski nadovezivao na jedan od prethodnih koji pominje brodolomnike sa Crne stene.

cika crni se pojavio u drugoj ep. 5 sezone supernaturala...igrao je ulogu 'rata' ko prati seriju zna o cemu zborim...

Ne pratim Supernatural, ali sam čula da i Mark Pellegrino ima ulogu u toj seriji, zar ne?

koji drugi moze bit???
@johnlock
care,malo bi glupo bilo da malo po malo se neki avion srusi na magic island,sta su znacile neke recenice u njihovom razgovoru,kao recimo ona koju si ti pomenuo,ja stvarno ne znam,ali je jasno da po svaku cijenu jedan drugom oce da dokazu nesto nesto,cika crni da su ljudi iskvareni,podmitljivi,slabi...a cika dzejkob valjda suprotno,da se i od lose osobe moze napravit covjek,dobra osoba...kejt je recimo postala bolja osoba na ostrvu,sajid je bio mucitelj,carli narkoman...sta znam ovo je neko moje razmisljanje...jedna zanimljivost:

To se slazem, oni su ''izgubljeni'' u svojim promasenim zivotima, a ne na ostrvu, to je jasno jos od prve sezone.

Ok, sasvim je moguće da je u pitanju neki drugi brod.
Pretpostavila sam da misliš na Crnu stenu kada pričaš o Rimljanima zato što se tvoj post tematski nadovezivao na jedan od prethodnih koji pominje brodolomnike sa Crne stene.

Ne pratim Supernatural, ali sam čula da i Mark Pellegrino ima ulogu u toj seriji, zar ne?
ja,ja,i to lucifera ;) ,tj.koristi njegovo tijelo kao 'prevoz' ...

Uvek mi je neobicino kad vidim Lostovce da glume u nekoj drugoj seriji/filmu. Narocito recimo u seriji 24, u drugoj sezoni, Kristijan, Dzekov otac glumi coveka koji pomaze teroriste!
Takodje u istoj seriji u cetvrtoj sezoni Dr Ceng glumi na kratko kineskog konzula, a ja svakog trenutka ocekujem da ce poceti citati orijentacioni film za neku stanicu. :hahaha:
U toj seriji znacajnu ulogu glumi i Horasova zena.

Nije toliko cudno kad glume u nekoj slicnoj seriji, poput FF, ali u ovakvoj akcionoj seriji vrlo je neobicno gledati likove iz Izgubljenih.

Back