Lost / Izgubljeni

Omiljeni lik u Izgubljenima mi je

• Dzek Separd

• Dzon Lok

• Dzejkob

• Daniel Faradej

• Ben Lajnus

• Sajid Dzara

• Kejt Ostin

• Hugo Rejes ''Harli''

• Dzejms Ford ''Sojer''

• Richard Alpert

• Dezmond Hjum

• Dzulijet Burk

• Majls Strom

• Carls Vidmor

• neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ovih dana ponovo gledam celu seriju iz pocetka. Narocito mi je paznju privukla epizoda 2x18 Dave, sta mislite postoji li mogucnost da se serija zavrsi tako sto se ispostavi da se NISTA NIJE DOGODILO, odnosno da je Hurley sve izmislio, a da se on jos nalazi u psihijatrijskoj bolnici. Takodje zanimljivo mi je u trecoj sezoni, kad je crni dim ubio Mr Ekoa, on je na samrti rekao Dzonu da su ''oni sledeci''. Ima li sanse da svi budu poubijani, posebno ako je tacno da je Hurley sve izmislio?

"Bilo koja teorija halucinacije koja odbacuje stvarne opasnosti na ostrvu je pogresna. Ne mozes se uziveti u seriju ako mislis sa se sve to odvija samo u necijoj glavi". To su izjavili autori serije. :)

kako je mene prejebena ta Dejv epizoda,skroz je spookey...pa jos libi na kraj :eek: ,vrh!
nego,odgledah follow the leader (poslije skoro 4 mjeseca apstinencije od gledanja losta) u subotu vece kad sam dosao iz kavane...poslije par dzekovih dijaloga sa kejt,sajidom end jang mis hoking ;) i loka sa san,nekako sam sve vise i vise ubijedjen u teoriju spajanja vremenskih linija,nekako imam taj osjecaj,jer je dzeKONJja toliko bio ubijedjen u ispravnost svojih odluka da ne mogu da se otmem utisku da ce da se sjebe,a lok je nekao djelovao 1000% samouvjeren kad je obecao san da ce je spojit sa dzinom opet,plus onaj znacajni mig kad se vratio iz misije sa ricardom i benom...hehe...

Poslednja izmena:
POTREBNA POMOĆ EXPERTA ZA LOST!

Elem, poslednja epizoda koju sam ja odgledao je iz sezone 5, epizoda 7 - The Life and Death of Jeremy Bentham.

E sad, zna li neko koliko epizoda je emitovano posle ove, imaju li te nove da se nađu negde na netu i gde ili da li neko ima to neko na hardu?

(može i pp)

Емитовано је још 9, односно 10 епизода (финале сезоне је дупла епизода). Има их по нету да се нађу, реци ако ти треба, послаћу ти и линкове.

Емитовано је још 9, односно 10 епизода (финале сезоне је дупла епизода). Има их по нету да се нађу, реци ако ти треба, послаћу ти и линкове.

Ako ti nije problem šibni mi te linkove.
Ja sam do 7 epizode 5 serijala to gledao na satelitu, a onda su mi popucali paketi.Grrrr!

Na drugom forumu neki lik je bio postavio ovu sliku pa reko da je i mi imamo.
Sa snimanja prve epizode seste sezone LA X

laxsj.jpg

Ocekujem dosta od ove seste sezone,jer ipak poslije nece vise biti LOST-a.

Back