sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Uglavnom citam problem u vezi nedostatak sex-a itd.Kod mene je ocigledan problem losa komunikacija sa partnerom,takodje nedostatak tema, dosada u vezi.Ja sam neko ko mnogo voli dobar I poucan razgovor, razgovor o svim temama, zainteresovana sam za svaki vid saradnje, a on... ne znam kako bih ga nazvala, neko ko mnogo voli da ulicari, odnosno da pije kafice , besposlicar, ako nije izasao na kafi preko dana, uglavnom racuna da mu je dan propao.Ne cita nista, ne radi na sebi.Naravno takvim tempom, on postaje izuzetno prazan, duhovno, intelektualno, emotivno.
Razgovarali smo milion puta, da sebi prioritete treba da postavi, da radi na sebi, da izucava makar nesto, evo lupam, nek izucava fudbal itd.Samo da je okupiran necim.Razgovori bas I ne donose rezultate, ja takodje ozbiljno razmisljam da raskinem I sebi svo vrijeme da posvetim.Jeste li vi imali ovakvih problema I da li je raskid-razvod neizbezan?
Unaprije zahvalna :*
Vec sam ovo vidio i jasno mi je da to nije veza nego druzenje. Meni je samo jednom jedna ukinula sex na dva tjedna i osla je ća sto bi rekli dalmatinci, a druge sam otpilio zbog drugih stvari. Ali da mi neka sex ukine, pa ta bi me videla nikad pa ni tad. Veza se i pocinje da bi imao prazna jaja, a ne zato da bi bio u vezi.