andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.097
klasicni muski mozak,zato se i provodite kako se provodite
Ne lozi me prica samo izgled
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lozi me prica samo izgled
Klasicni muski mozak nema nikakav problem sto ti nemas ni izgled i pricu.klasicni muski mozak,zato se i provodite kako se provodite
sta cu,i mi takvi zasluzujemo da zivimoKlasicni muski mozak nema nikakav problem sto ti nemas ni izgled i pricu.
ako mi veruješ nikada nisam prepuštala muškarcu prednost u izricanju namera.Jesu brate. Flertas, sve zabavno, opusteno i onda bam, samo napravi znacajan pogled i pita u sred lepe letnje veceri: a koje su tvoje namere prema meni?
zašto?slazemo se
dok ne udjemo u krevet, a ako i tamo nastavi sa zabavnim leprsanjem i kikotanjem, onda radi noga u tur.
meni je jako važno da početak (može da traje i do godinu dana) bude relaksiran za obe straneAj ovako. Moj suprug i posle 30 i kusur god ume da me nasmejenaravno i da me razbesni al ovo nije tema o tome
i ja umem da budem luda, nekad mu se svidi, nekad i on besni. I vidiš, sve to skupa je veza ili brak. A počelo je zezanjem ,flertovanjem, ponekim glupostima i ko bi rekao da je i to bitno za neku dobru vezu
![]()
Pa ok, nisam rekao da su sve zene takve, to si ti ucitala kroz moje slobodno izrazavanje.ako mi veruješ nikada nisam prepuštala muškarcu prednost u izricanju namera.
ili sam ih imala ili nisam.
muškarci su mogli imati namere nezavisno od mene
ali takav zahtev nikada nije upućen nijednom muškarcu.
stvarno ne znam ispod kog kamena žive žene koje postavljaju ovakva pitanja.
ma nije mi bila namera da zaćutišPa ok, nisam rekao da su sve zene takve, to si ti ucitala kroz moje slobodno izrazavanje.
Zivim u manjem gradu, gde se tradicija provlaci na razne cudne ispade kroz moderno. Sad, posto mi zapusavas gubicu sa time: nisu zene takve, onda nemam izbora osim da cutim i zadrzim svoje misljenje da ne bih ispao muskarac koji kuka.
Mada kad pogledam i sam forum sa: grljenje je intimnije od seksa..hahahaha
Aha, kažu najopasnija kombinacija pun mjesec i friška rakija!Valjda je kombinacija![]()
pa i ne bas. Moze se reci da stupaju u seksualne odnose pre nego nase generacije, ali im je izbor kod muskaraca diskutabilan. Barem u ovakvim mestima- ideal: mali Badja, sin privatnika, zna gazdu diskoteke, napije se pobije i taj fazon.Posle i njoj lupi pijan samar i onda se to krije medju porodicama.ma nije mi bila namera da zaćutiš
samo komuniciram.
verujem da u malim sredinama vaspitanim da se povezuju samo na pravdi boga i u svrhe razmnožavanja
ima ovakvih dilema na svakom koraku.
ali mi se takođe čini da su mlade devojke danas, afirmisane od tradicionalnog načina kapiranja sveta
zato sto neki muskarci ne vole cerekanje i zaebanciju kad je taslacenje na vidikuzašto?
ah nisam mislila das će se bilo ko cerekati u toku seksa, osim ako nije na drozama od kojih se cereka.zato sto neki muskarci ne vole cerekanje i zaebanciju kad je taslacenje na vidiku
to sve stoji.ah nisam mislila das će se bilo ko cerekati u toku seksa, osim ako nije na drozama od kojih se cereka.
a opuštenost?
ležernost?
prirodan pristup?
osmeh?
neka laka šala?
Izbor muškarca je uvek diskutabilan kod žene kojoj treba partner.pa i ne bas. Moze se reci da stupaju u seksualne odnose pre nego nase generacije, ali im je izbor kod muskaraca diskutabilan. Barem u ovakvim mestima- ideal: mali Badja, sin privatnika, zna gazdu diskoteke, napije se pobije i taj fazon.Posle i njoj lupi pijan samar i onda se to krije medju porodicama.
To ti je ta neka seksualna dinamika. A mogu misliti za nekoliko godina. Model hipergamicne lokalne ambiciozne ribe u smiraju. Ili druga krajnost, prestidljiva- disfunkcionalna. Tako i s muskarcima. ne razdvajam. Ovde se Perfi muva na svadbama. Najvise muvanja tu padne, kad se ponapijaju i krenu svi u kolo. Ili znani kafici gde se sve zna o svakome. Sama ona pridje. A meni se povraca od toga. Bljaaaaaaaak fuj. Ne zalim se, uvek sam bio fleksibilan, jeste tezi nacin, ali i veca nagrada za mene. Samo oslikavam to tvoje pitanje.Meni ovde odgovara zelenilo, puno prirode, cim ogreje imas jezrcad, reke, sume, gde god sve na 20 minuta hoda do sat vremena kolima.
ma da, slažem se onda te nisam razumela dobro.to sve stoji.
ali u samom cinu je normalnija sado mazo atmosfera, nego raspolozenje u stilu radovana treceg.
barem meni.
mene je tesko razumetima da, slažem se onda te nisam razumela dobro.
if you say so!mene je tesko razumeti
jos teze voleti
Moze se ici daleko u razne modele na granici i sa patologijom. U sustini niko od nas nije savrseno normalan.Izbor muškarca je uvek diskutabilan kod žene kojoj treba partner.
ili traži oca (zastareli model muškarca, reklo bi se outlet)
ili traži nešto svoje divlje čemu ne ume da se prilagodi jer joj treba neko pored koga želi biti sigurna kao u očevom domu
nema obe stvari
ili si avangarda
zapao ti je za oko najneuhvatljiviji muškarac u kraju
ili si u klišeu svojih predaka.
kuća poso deca i rodbinski ručkovi za praznike
sto ih onda praktikujes?To me asocira na letnje (kres) šeme.
Nije loše, malo za promenu, s vremena na vreme,...da me stvarno lože takve kombinacije.Jok!![]()
U pravu je @totsiAha, kažu najopasnija kombinacija pun mjesec i friška rakija!![]()