bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 31.800
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što su to što jesu,...zabavne, opuštajuće, relaksirajuće i neopterećujuće. Uzgred budu i zabavne.sto ih onda praktikuješ?
ok ok, nekako sad pred ocima vidim Tinder i BadooZato što su to što jesu,...zabavne, opuštajuće, relaksirajuće i neopterećujuće. Uzgred budu i zabavne.
Retko kada bude "hard feelings"-a.
Ne mora baš sve u životu biti komplikovano, kao kad dobiješ poklon.
Glupo je da mu zagledaš u zube.
Gledaj u šta 'oćeš,...ja na plaži gledam u muška du.peta. I ICH me nije sramota.ok ok, nekako sad pred ocima vidim Tinder i Badoo
Šta mogu drugoObjektifikujes muskarce i svodis na dupeta. Skotinou.
Pa da, i sta mozes drugo...Dupeta na plazama su veoma zahtevna danas.Šta mogu drugo,...još ako imam dobro žensko društvo za komentare,...stvarno bude nekad zabavno.
Lepo je da gledaš talase i zalaske sunca, a'l nije more samo "medeni mesec".
Zahtevna sam i ja,...ali ako se namesti situacija, što da ne (" krivo je more").Pa da, i sta mozes drugo...Dupeta na plazama su veoma zahtevna danas.
A nema nista od toga. Zahtevna sam ja, zahtevni su oni. Mora tu sarma da bude.Zahtevna sam i ja,...ali ako se namesti situacija, što da ne (" krivo je more").![]()
Je's,...pa da dobijem šamarčinu. Da'l si realan?A nema nista od toga. Zahtevna sam ja, zahtevni su oni. Mora tu sarma da bude.
Eo ti savet 20 evra vredan.
Pridjes mu s ledja, uhvatis oba gooza i kazes: a kako ste se vas dvoje upoznali?
Aaa znam, kemija, i sljisnes jedan pa drugi.
p nisu muskarci zene jbte.Je's,...pa da dobijem šamarčinu. Da'l si realan?![]()
Od žena i mislim,...!p nisu muskarci zene jbte.
pametnoGledaj u šta 'oćeš,...ja na plaži gledam u muška du.peta. I ICH me nije sramota.
Leto je jednom godišnje i ne traje dugo.
"Da ti ja dam kako ste se upoznali (skida kroksice)"Od žena i mislim,...!![]()
ich, du, sie ako si u Svabiji bicu ti muz, nisam mnogo zahtevanGledaj u šta 'oćeš,...ja na plaži gledam u muška du.peta. I ICH me nije sramota.
Leto je jednom godišnje i ne traje dugo.
Bićeš šipak!ich, du, sie ako si u Svabiji bicu ti muz, nisam mnogo zahtevan
ne laprdaj, muz je bila floskula, mozemo biti friends with benefits, bolje ja nego Arapi sa TinderaBićeš šipak!
Hvala,...ali muž mi nije potreban u životu.