Lorist je bio a na Loristu?

E baš je užas, bio sam danas i totalno sam razočaran. Čak su neke stvari skuplje nego u Beogradu u prodavnici kod tih istih, npr.: AIGLE sprej za impregnaciju i zaštitu gumenih čizmi je na sajmu 625din a u prodavnici 465din,totalno ista gramaža i proizvodjač; pa municija za po dinar skuplja nego u radnji...(valjda ih deru za zakup štandova). Ulaz 270 din.STRAŠNO (valjda zbog onih pokretnih vrata-skupo je održavanje).Ne verujem da će me skoro videti sajam u NS, a ni ja njega!:evil:
 
Neke stvari koje sam tražio u BGD. su skuplje na sajmu.A ima i jeftinije, ali mislim da su to stvari koje im inače idu slabije u radnji. Npr: neka municija je za 1 din skuplja nego u BGD, nije ništa alarmantno, ali kad ti platiš ulaz, put, putarine,parking( na koji sam se jedva parkirao jer je uzan i koji košta 200 din!), klopa...J.b.g kad se sve to sabere daš 50e, a nevidiš ništa bolje ili jeftinije stvari nego u nekoj radnji. Bio sam mnogo zadovoljniji na sajmu u BGD, tu je bilo dosta jeftinijih stvari, a i bliže mi je. Uglavnom nisam zadovoljan, ili nisam doživeo ono što sam očekivao. Nemam nameru da nekog odgovaram, ja bih išao ako mi se ide pa makar i sve bilo najgore, nego mislim da sam samo realan.
Sto se tiče izložbe pasa, neznam, ali je uvek bila OK (tako sam čuo-nisam bio).
 
Na sajam idem svake godine u Novi Sad i Beograd.Posetio sam i Niski sajam lova ali svake godine sve losiji sajmovi verovatno zbog cene izlozbenog prostora i, i sta covek da proda da plati zakupninu od 100000-150000 dinara i da nesto i zaradi.
Mada izlozbu pasa ko moze trebalo bi da poseti.A ja licno idem na otvaranje i na izlozbu pasa,blizu sam a i nekosta me vise od 1000 dinara oba dana.
Dobar pogled.
 
Uzas, pa to je strasno,koje cifre.

Covece pa tamp je sve preskupo.
Izbor je losiji nego u prodavnici,deru te na svakom koraku.
Novi Sad je uvek bio poznat po dobrom izboru i solidnim cenama,,ali sad se sve promenilo.

Sajam je definitivno propao.
Nece me vise videti nikada.

Sto se mene tice tu zgradu slobodno mogu da sruse, ja u nju vise necu uci nikada.
 

Back
Top