- Poruka
- 3.723
Nadjoh ovaj link pa me zanima ako neko ima jos nekih zanimljivih informacija o ovom coveku
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadjoh ovaj link pa me zanima ako neko ima jos nekih zanimljivih informacija o ovom coveku
On je napisao knjigu -Sedam stubova mudrosti (Seven Pillars of Wisdom). Zaniljiva je, ako te interesuje ta tematika.
Ja sam čitala Sedam stubova mudrosti, davno, i to zbog filma Naravno da vredi, lepa knjiga (pričam o stilu). I pozamašna, oko 600 strana.Da ; bas sam to hteo da pitam ; da li je neko procitao neku njegovu knjigu i da li vrede nesto ?
Ja sam čitala Sedam stubova mudrosti, davno, i to zbog filma Naravno da vredi, lepa knjiga (pričam o stilu). I pozamašna, oko 600 strana.
Aha, jeste zanimljiv. Uživaj, pozdrav.Hvala lepo na savetu
Bas cu videti ovih dana da nadjem knjigu pa da je procitam ; zvuci mi zanimljivo lik
engleski muljatorski pacov
I englezi su imali svoje "pacove"
jedan je od njih je arabijski loren pacovčina
Ima li neki podatak zasto je to pokusavao da uradi ? Nisam uspeo to da nadjem nigde ; mozda sam nesto propustio
mešetario je kao britanski agent i obaveštajac, i od tada britanci imaju svoje prste u arapskom svetu i dešavanjima, u korist nekakvih britanskih interesa
špijunska posla, ne znam šta tu nije jasno
Znaci nije za dzabe "pacovcio" ; uradio je onda dosta stvari za Englesku ; kad pogledas istorijski, britanci retko kada da imaju problem sa arapima ; mozda je to zbog njega i njemu slicnih
to je njihova pacovska politika - zavadi pa zajebi
... i tako kroz vekove
Procitao sam i da postoje istrazivanja da je bio neseksualan ; da li je to istina ? Koliko se zna o tome ?
s obzirom da je englez - verovatno homoseksualan
... i tako kroz vekove
Procitao sam i da postoje istrazivanja da je bio neseksualan ; da li je to istina ? Koliko se zna o tome ?
Био је хомосексуалац, масон, британски агент од утицаја, гробар Отоманске империје,...