jamal99
Aktivan član
- Poruka
- 1.509
Eugene Hutz me je podsetio na Nikolu Djuricka cim sam ga video, ali ne mogu da nadjem neku Djurickovu sliku na kojoj lice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

!e sad ovako,mozda ce nekima biti smesno ovo poredjenje,ali mene njih dve uzasno podsecaju....ne lice,ali nekako pogled i oci su im uzasnooo slicni...i bas sam pricala s nekim ljudima koji su se slozili s tim
Mia Kirshner
![]()
i Amy Adams
![]()

Pa...realno, ne lice.
Amy ima divan glas i volim njene pesme,
ali devojka jednostavno nije lepa (onda se
valjda podrazumeva da ne lici na Evu Medes).![]()
rvi kontakt" ( sve po Vuku
) znace o cemu pricam ...
!
!
!Bas da lice - i ne bi se moglo reci ,a jos bi se manje mogli na taj nacin porediti ...Baldwin ok ,on je stvarno onako ,los ,ali Andy Garcia je sasvim dobar lik ,i vise od toga!
![]()
![]()
Marko Karadzic ...neki savetnik u nasoj vladi ,ministarstvu za manjinska prava sta vec ...sad je nesto aktuelan oko ovo sarade ponosa & i Evan Handler ,poznatiji nam kao bludnik iz Kalifornikacije ,iskren covek ,bez laznog morala kao neki!

!![]()
![]()
Dok sam trazio odgovarajucu fotku da je uporedim sa Mirom Bozovic ,skontao sam da ima slika na kojima Shannyn lici (kao jaje jajetu ) sa Rosario Dawson ,Slobodom Micalovic ...Marijom Karan itd Samo me mrzi sada da ih trazim svaku ponaosob ;P ! Svejedno ,prelepa glumica ( Shannyn ) i dosta dobro transformise to svoje lice - iz lepog u lepse!