Lookalikes :))

Eugene Hutz me je podsetio na Nikolu Djuricka cim sam ga video, ali ne mogu da nadjem neku Djurickovu sliku na kojoj lice.
20081017_eugene_560x375.jpg

e sad ovako,mozda ce nekima biti smesno ovo poredjenje,ali mene njih dve uzasno podsecaju....ne lice,ali nekako pogled i oci su im uzasnooo slicni...i bas sam pricala s nekim ljudima koji su se slozili s tim :)

Mia Kirshner

jennyschecter.jpg

i Amy Adams

Amy%20Adams-CSH-050713.jpg

apsolutno lice :ok:

doubt1_L-2.jpg

Amy Adams u "Doubt"

i

MildredHubble-2.jpg

Fairuza Balk u "Gas, Food Lodging" (nisam mogla naci sliku iz tog filma, ali dobar primer je ova slika gde je bez sminke)

Ok,evo upadam sa jednom cudnom komparacijom i ne mogu reci da ove dve devojke LICE BAS,ali mene uzasno podsecaju....Vecina ce se verovatno zgroziti koga sam uporedila,ali sta cu,mene bas podsecaju,iako je Eva mnogo lepsa i sredjenija

Eva Mendes

eva-mendes-2006-mtv-movie-awards-arrivals-05f4f7.jpg

i Amy Winehouse

Amy-Winehouse-u01.jpg

alumni_karadzic_story.jpg
MV5BODA2MjIxODExNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzg1ODQ5MQ@@._V1._SX290_SY400_.jpg

Marko Karadzic ...neki savetnik u nasoj vladi ,ministarstvu za manjinska prava sta vec ...sad je nesto aktuelan oko ovo sarade ponosa & i Evan Handler ,poznatiji nam kao bludnik iz Kalifornikacije ,iskren covek ,bez laznog morala kao neki :P !

Poslednja izmena:
shannyn_sossamon.jpg
64081_27_if.jpg

Dok sam trazio odgovarajucu fotku da je uporedim sa Mirom Bozovic ,skontao sam da ima slika na kojima Shannyn lici (kao jaje jajetu ) sa Rosario Dawson ,Slobodom Micalovic ...Marijom Karan itd Samo me mrzi sada da ih trazim svaku ponaosob ;P ! Svejedno ,prelepa glumica ( Shannyn ) i dosta dobro transformise to svoje lice - iz lepog u lepse :) !

Poslednja izmena:
shannyn_sossamon.jpg
64081_27_if.jpg

Dok sam trazio odgovarajucu fotku da je uporedim sa Mirom Bozovic ,skontao sam da ima slika na kojima Shannyn lici (kao jaje jajetu ) sa Rosario Dawson ,Slobodom Micalovic ...Marijom Karan itd Samo me mrzi sada da ih trazim svaku ponaosob ;P ! Svejedno ,prelepa glumica ( Shannyn ) i dosta dobro transformise to svoje lice - iz lepog u lepse :) !

lepa je glumica,ali mi ne lici uopste na miru,jer mi mira da budem odvratna ima facu kao da je debil,a ova mi je prefinjenija i lepsa...naravno meni ;)

Back