lolipop muskarcine

znam to u vezi prljavih misli :D...al nisam ja bas njega okrakterisao kao falus...nekako mi je vise pickasto...trebao sam u uvodnom postu umjesto ''pederska'' staviti ''gej'' posto za mene su gejevi ne samo homoseksualci nego i svi ovi metroseksualci sto se depiliraju ili sta ti vec ne i sto imaju pickasto ponasanje...

Pa gledaj... sladoled nije složenica koj reč "led" čini uzalud. To čudo je hladno. Nije prijatno ga jesti onako sa štapića, jer ti se cela usna duplja smrzava kad zagrizeš komad. E sad, ok, ima ljudi kojima to ne smeta, ali neko ima osetljive zube, desni i lakše mu je da ga liže. Uz to, uživanje duže traje.

Nema tu ničeg pičkastog jer se jednostavno, sladoled tako jede. To je ko sad kad bi neko došo i reko da je seljački jesti ribu ili piletinu prstima. Misim alo, koske?

Pa gledaj... sladoled nije složenica koj reč "led" čini uzalud. To čudo je hladno. Nije prijatno ga jesti onako sa štapića, jer ti se cela usna duplja smrzava kad zagrizeš komad. E sad, ok, ima ljudi kojima to ne smeta, ali neko ima osetljive zube, desni i lakše mu je da ga liže. Uz to, uživanje duže traje.

Nema tu ničeg pičkastog jer se jednostavno, sladoled tako jede. To je ko sad kad bi neko došo i reko da je seljački jesti ribu ili piletinu prstima. Misim alo, koske?

e pazi meni se gadi da vidim trebu kako kenjja...ali ona to radi...kontas :D

ti si jos veci gay ...oni lizu samo kuklturno dok ga ti Jedes :per: koliko si nezasit i horny :malav: :rotf:

kao prvo ako ga jedem nisam gej nego neki hanibal...
a ovaj drugo...ti si levat, onaj pravi...msim vidjeo sam to od pocetka, al ovaj kontao sam da si ovako kvalitetna osoba, da nisi zavidan, da si dobar u dusu :D i to sve, pa sam ono, kulirao tvoje jadno i daleko od dostojanstvenog pisanje...msim dosta ja ljudi smatram levatima, al ono ima vamo nesto drugo pa prevagne...

Maa to možž bit jaako sexy :aha:
ovako na pr :zcepanje:

Ice-Cream-Big-Box.jpg.jpg

Back