-da sam te juce pitao"da li su ova vrata prava
sta bi mi rekao?",eto to je cela mudrost,rece uciteljica i upise odsutne....
sta bi mi rekao?",eto to je cela mudrost,rece uciteljica i upise odsutne....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta bi mi rekao?",eto to je cela mudrost,rece uciteljica i upise odsutne....goodday:-da sam te juce pitao"da li su ova vrata pravasta bi mi rekao?",eto to je cela mudrost,rece uciteljica i upise odsutne....
-no frks samo preformulisi pitanjebaaka:goodday:-da sam te juce pitao"da li su ova vrata pravasta bi mi rekao?",eto to je cela mudrost,rece uciteljica i upise odsutne....
e, a zar ne treba strazari da daju odgovor samo sa da ili ne![]()
goodday:-no frks samo preformulisi pitanjebaaka:goodday:-da sam te juce pitao"da li su ova vrata pravasta bi mi rekao?",eto to je cela mudrost,rece uciteljica i upise odsutne....
e, a zar ne treba strazari da daju odgovor samo sa da ili ne![]()
![]()

goodday:-gde si bre ti blue?
-covek je osudjen na smrt,pred izvrsenje smrtne kazne
ponude mu izbor"ako budes rekao istinu obesicemo te a ako budes rekao las streljacemo te".
-nesto je rekao i oni su ga oslobodili.STA![]()

goodday:-hrabro,ne rekao je "it's better to burn out,than to fade away" 8)
ponude mu izbor"ako budes rekao istinu obesicemo te a ako budes rekao las streljacemo te".
-da sam Delca verovatno bi rekao tacno,ovako......ma,tacno je,ionako ovo vise ne ninasta ne lici, ebigababy_blue:goodday:-gde si bre ti blue?
Pa evo mene :wink: ,a ti si vec odgovorio u pitanju------>NESTO je rekao :wink:

Da stvarno vracajte se na good old.cvetic:a sta se ovde uopste dogadja? :shock:
-very,very good,feel free to join the clubdiabolic:goodday:-gde si bre ti blue?
Streljacete me!