baby_blue:uglavnom nesto se desilo sa tv-om pa je umrla ili sta?
ne, mozda je ovo isuvise tesko, hajde nesto lakse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baby_blue:uglavnom nesto se desilo sa tv-om pa je umrla ili sta?
Ja se slazem.baby_blue:uh,i ja se predajem,ako se ostali slazu onda nam reci sta je bilo sa bakom :wink:
Srculence:Ja se slazem.baby_blue:uh,i ja se predajem,ako se ostali slazu onda nam reci sta je bilo sa bakom :wink:
Otkrij nam sta je bilo.e-goran:Srculence:Ja se slazem.baby_blue:uh,i ja se predajem,ako se ostali slazu onda nam reci sta je bilo sa bakom :wink:
I sa se slazem, mada nemam pojma sta se desava. Samo vidim da je tesko.
Kapris:daj hint
Kapris:Zaboravila je da iskljuci nesto?

a i po ljubavniku...goodday:-duboko u bakinoj pecini![]()
![]()
Kapris:baako pomagaj...zaboravila je nesto... NESTO!
da stvarno... svakodnevna pojava...baaka:iii bre, ugledas mrtvu baku na terasi pored upaljenog tv-a, zar je toliko tesko :wink:

goodday:-evo 'vako....ovu pitalicu zna sigurno 90% vas,ali posto trenutno ne mogu da se setim nicega pametnijeg....
-dakle-covek je krenuo iz mesta A u mesto C , pritom prolazi kroz mesto B koje naseljavaju CRVENI i ZELENI ljudi,u mestu B nailazi na raskrsnicu na kojoj se nalazi po jedan predstavnik oba naroda.
-CRVENI ljudi uvek LAZU dok ZELENI uvek govore ISTINU,posto nas heroj ne zna koji put da izabere da bi dosao u mesto C prinudjen je da pita ova dva coveka.
-KAKO CE DA FORMULISE PITANJE DA BI DOBIO TACAN ODGOVOR ?
-bitno je pomenuti da se CRVENI i ZELENI ljudi NE RAZLIKUJU svojim izgledom
![]()
![]()
![]()
![]()

goodday:-evo 'vako....ovu pitalicu zna sigurno 90% vas,ali posto trenutno ne mogu da se setim nicega pametnijeg....
-dakle-covek je krenuo iz mesta A u mesto C , pritom prolazi kroz mesto B koje naseljavaju CRVENI i ZELENI ljudi,u mestu B nailazi na raskrsnicu na kojoj se nalazi po jedan predstavnik oba naroda.
-CRVENI ljudi uvek LAZU dok ZELENI uvek govore ISTINU,posto nas heroj ne zna koji put da izabere da bi dosao u mesto C prinudjen je da pita ova dva coveka.
-KAKO CE DA FORMULISE PITANJE DA BI DOBIO TACAN ODGOVOR ?
-bitno je pomenuti da se CRVENI i ZELENI ljudi NE RAZLIKUJU svojim izgledom
![]()
![]()
![]()
![]()