Ljuljaska sa tendom

...takvih ljuljaski imas na pijacama ili cak nekim bolje snabdeveni radnjama plastike i svaceg neceg jos...i nisu vise od 3.000 dinara...
...pogledaj malo po gradu....
...jedino ako te mrzi da prosetas, i hoces da ti donesu na noge...

..a to sto dete hoce samo da se nosi, sami ste krivi, potrudite se da ga odviknete od toga,
sta ce biti kad bude vece i bude htelo samo ono sto se njemu svida??

A kada negde idete, šta ćete onda raditi sa najmlađim članom? Ne možete ići kroz grad i nositi ljuljašku. Ta ljuljaška vama rešava problem, ako ga rešava, samo kada ste kod kuće.

Nego, modovi bi mogli da brisnu ovaj link, jer ovo baš liči na reklamu.

Imam ja nešto slično, tj jedan tip od ovih ljuljaškica. Niti mi je starije dete htelo u nju, niti je mladje oduševljeno ( sada ima 3 meseca ). Ljuljaška se nije proslavila udobnošću, guza nekako upadne u to mekano sedište, pa se kičma savije, a kaišići koji idu preko ramena do kaiša oko struka kače i grebu lice deteta. Možda je nekome idealno rešenje za dete koje traži da se nosi, ali nama je čist promašaj.
Osim toga, bolje rešenje za dete koje bi da se nosi, znači za dete koje bi stalno htelo da oseća toplinu maminog tela i da je uz majku, tj. onoga ko je nosi, je sling-marama ili nešto slično, pa čak i kengur-nosiljka. ;)
A najidealnije rešenje je strpljenje... da detence poodraste, naravno ;)

Imam ja nešto slično, tj jedan tip od ovih ljuljaškica. Niti mi je starije dete htelo u nju, niti je mladje oduševljeno ( sada ima 3 meseca ). Ljuljaška se nije proslavila udobnošću, guza nekako upadne u to mekano sedište, pa se kičma savije, a kaišići koji idu preko ramena do kaiša oko struka kače i grebu lice deteta. Možda je nekome idealno rešenje za dete koje traži da se nosi, ali nama je čist promašaj.
Osim toga, bolje rešenje za dete koje bi da se nosi, znači za dete koje bi stalno htelo da oseća toplinu maminog tela i da je uz majku, tj. onoga ko je nosi, je sling-marama ili nešto slično, pa čak i kengur-nosiljka. ;)
A najidealnije rešenje je strpljenje... da detence poodraste, naravno ;)
Управо, а добар је или ранац-носиљка који кад се дете не носи има и сталак и тенду.
Могао бих ја још једно дете лол..

Back