Ljudi su zlo

Само да те подсетим ... Која је мајка одгојила овакву тинејџерку

https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1778677/Devojka-podrzava-masakr-u-skoli-na-Vracaru.html

Тада је почела борба у 'протестима против насиља ' 2023ће у којој се

НИЈЕДНА ФИГУРА (О)ПОЗИЦИЈЕ...НИЈЕДНИ АМБАСАДОРИ И ЗАПАДА И ИСТОКА НИСУ ПРИДРУЖИЛИ

Kakvo društvo takvo i sudstvo

Ipak pričamo o narodu koji će zbog medje ubiti
I pričamo o narodu koji nema svijest da uvidi da je ubiti božiji grijeh a svi idu u crkve i džamije
Svi vole ogovarati, biti zavidni sto komšija ima više od njih

Nemam pojma šta se desilo sa narodom? Nekad su iz tuge skočili sa mosta u smrt nije da velicam samoubistvo, daleko bilo život je bozij dar ali kad je pocelo da muškarci žene krvnički ubijaju?

Šta se dešava ?

Дешава се да се све мање новца даје на здравствено социјално ...паје све више расторјених и сиромашних оба пола спремних на све

https://iask.ai/q/rak-dojke-Srbija-kasna-detekcija-ene-rtve-nasilja-statistika-procenti-5-go-r3re4qg

Мислим да су уједињене жене последња нада за променом на боље ...јер како је негде горе речено 'мушкарци нису ни за к...'

Ma kakvi mi, šupci sve, beskičmenjaci. "Nek je moja kćerka živa, žao mi je i tuđe, ali nek je moja živa, moram burek peći..."
Tako razmišljaju, idioti.

Tačno tako. 'Muškarčine sa puno testosterona' su tu da zaštite svoju
devojku, ženu, porodicu.
Ove slobodoumne gospođice koje traže potpunu ravnopravnost, 'muzevi im nisu ni za k',
žive život koji se kosi sa moralnim načelima sredine u kojoj žive, nemaju prava da prozivaju
iste te 'muškarčine' što ih nisu zaštitile.

Evo mi gledamo ove naše žene kako se drsko ponašaju prema policiji, one su
u prvim redovima, otimaju im štitove...pa što ova gospođa koja je snimila ovaj video
ne prekori žene koje nisu zaštitile Aldinu neko se okomila na 'muškarčine'?

I dalje žene previše trpe, loše i površno biraju, i dalje je na našim prostorima previše onoga "šta će komšije reći". I dalje se sinovi tretiraju drugačije od kćerki. Najveći dio ubistava i se i dešava zbog odgoja. Kćerki koje su nesigurne, bez podrške od strane porodice. Zbog sinova-junačina koji prepoznaju žrtvu koja je odgojena da trpi..

"Prvo pa muško!"
"Muškarčina!"
"Tatina junačina!"
"Majkin sin!"
"Neka, pusti ga, muško je!"
"Ne valja muško da gleda!"
"Muško je, može mu se!"
"Muško je, mušku sve stoji!"
"Muško je i treba da lupi šakom o' sto'?"
"Jel' muško il' nije!"
"Muško je to!"

"Jezikara!"
"Alapača! "
"Šuti!"
"Pusti!"
"Trpi i ja sam trpila! "
"Šuti!"
"Nemoj, žensko si!"
"Gdje ćeš to, žensko si!"
"Nije za žensko da laje!"
"Šuti!"
"Kratka pamet!"
"Skrati jezik!"
"Šuti!"
"Ne izazivaj ga!"
"Ne traži belaja!"
"Neka, nemoj!"

https://www.blic.rs/vesti/hronika/decak-16-nasmrt-izbo-mladica-zbog-devojke/vcrkrtg

Tačno tako. 'Muškarčine sa puno testosterona' su tu da zaštite svoju
devojku, ženu, porodicu.
Ove slobodoumne gospođice koje traže potpunu ravnopravnost, 'muzevi im nisu ni za k',
žive život koji se kosi sa moralnim načelima sredine u kojoj žive, nemaju prava da prozivaju
iste te 'muškarčine' što ih nisu zaštitile.

Evo mi gledamo ove naše žene kako se drsko ponašaju prema policiji, one su
u prvim redovima, otimaju im štitove...pa što ova gospođa koja je snimila ovaj video
ne prekori žene koje nisu zaštitile Aldinu neko se okomila na 'muškarčine'?
Pa zato što zna šta se dešavalo, očito. Djevojka je izbezumljeno protrčala pore grupe od desetak muškaraca (taksista) vrišteći: ima pštolj, ima pištolj! Ugledali su i njega, on nije trčao, mirno je hodao. Onda se zaustavio, vratio i ušao u auto pa krenuo autom za njom. Nisu se ni pomjerili. Zato.

Ipak sam pustio i (skoro) odgledao... patetika na kvadrat. Ono što odmah primećujem je da se to dešava u be i ha. Tamo panduri izgleda ne postoje, a to se traži i kod nas. Da ima pandura po ulicama, oni bi pojurili za tom budalom.

Kod nas, onaj jedan jurio profesionalnu ubicu što je pucao na turčina a pridružila mu se masa drugih. Naravoučenije: Da se nisu odvajali od nas Srba, bolje bi im bilo.
Kod "nas" je bilo jos u staroj SFRJ, 1983-ce godine. Nije poginuo nijedan pandur, poginuo je slucajni prolaznik student, ranjeni su neki penzioneri koji su bili u Pionirskom parku i jedan od jermenskih atentatora (a ne profesionalnih ubica kao sto si naveo). Prica koja je kruzila tih godina po Beogradu da su panduri u civilu otvorili vatru kada su ukapirali sta se desava i izresetali gradjane slucajne prolaznike te ranili jermenskog atentatora, niko nije trcao za atentarorima jer su bili naoruzani nego su bezali ali nisu znali glavno pravilo u takvim situacijama - da policija ne zna ko si ti, samo vidi da trcis. Zbog savrsenosti socijalistickog sistema i jos vise zbog predstojece olimpijade u Sarajevu je izaslo zvanicno saopstenje da su gradjani golih ruku pojurili naoruzane atentatore. Simptomaticno je da je prvi terorista pusten posle odlezanih 3,5 godine a drugi posle 6. Hajde sto su ubili turskog amabasadora, zabole SFRJ za njega, ali ako su stvarno (po zvanicnoj verziji) ubili jugoslovenskog drzavljanina onda nisu mogli da izadju tako brzo, tako da je ta carsisjka prica o dogovoru da se cuti o stvarnim desavanjima zarad manje kazne verovatno istinita.

Sve ovo je dokazno samo 7 godina posle toga atentata, ljudi su poceli masovno da ginu u oruzanim obracunamima po Beogradu i nikad bas nikad se nije desilo da bilo ko od slucajnih prolaznika pokusa da se suprostavi, svi su se odmah bacali na pod ili trazili zaklon. Jer jedan je zivot.

Uzgred, od fitnes kluba i zeleznicke stanice do trga Ivana Krndelja (bivse ul.Marsala Tita) i restorana u kom je ubijena ta devojka ima nepunih 100m (tako kazu novine). Premalo vremena su panduri imali da reaguju, verovatno se sve to desilo u 2-3 minuta.

Poslednja izmena:
Ja ne znam šta ti hoćeš da kažeš? A i neću se zamarati, aj ti na ignor.

Само статистички дориносим теми колико је неагесивних момака и мушкара побијено од стране 'жестоких ' момака'

и да поделе на 'мушкарце који нису ни за к.... ' коју потенцира @RužnaKoLopov је једнострана .

Divimo se svi i Hrki koja štrajkuje ali niko neće da joj se pridruži u štrajku glađu.
Analogno, osudićemo ubistvo ove devojke ali niko neće rizikovati svoj život.
Zasto bi neko rizikovao sve sto ima, svoj zivot, zarad nekih ljudi koji su mu slucajno i kratkotrajno usetali u taj zivot?
A tek prica sa Hrkom je van svake pameti, zasto bi neko ugrozavao svoj zivot (ako ce stvarno da ide na strajk gladju) zarad necije odluke da to isto uradi iz nekih svojih razloga?

Gle Roki, ne ljutim se ja na prolaznike, nije lako stati ispred budale sa pištoljem. Bijesna sam na sistem, državu-šta su čekali 10 mjeseci sa suđenjem? Od januara se čeka suđenje za prijetnje smrću skroz drugoj djevojci od istog tog monstruma.

https://www.bbc.com/serbian/articles/cn4jmpeg3e7o/lat

Већина у правосудном систему су жене на важним местима и по броју ... Зашто се ништа не мења у судству ?

Већина у здравственом систему су жене на важним местима и по броју ... Зашто се ништа не мења у здравству ?

Већина у правосудном систему су жене на важним местима и по броју ... Зашто се ништа не мења у судству ?

Већина у здравственом систему су жене на важним местима и по броју ... Зашто се ништа не мења у здравству ?

Odgovor ti u naslovu teme.

IMG_9374.jpeg

Ženama su u principu sporedne i nebitne stvari jako bitne pa nemaju fokus.

Ljudi su zlo​

da, unishtavaju sve oko sebe, jedu sve zhivo i nezhivo, kolju zhivotinje, drzhe ih da rastu sa svojim izmetom u skuchenim prostorima
betoniraju svu prirodu, seku, 5g-ishu, lazhu kradu varaju, vode ratove, namecu poreze...
to ni jedna druga zhivotinja ne radi

Back