Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu

Jel ti fakat misliš da je nama zanimljivo čitati o problemima sa tvojom wc šoljom, o flekama na bermudama, o Kinezima i njihovim životnim dramama (izmišljene priče, amaterski) o znoju, o dlakama depilira li neko ili ne, o tvrdoj stolici, o mekoj stolici, o slinama? Ebote OTAVARAO SI TEME U ŠMRKU IZ NOSA. I onda se čudiš zašto idemo u kafane a teme su tu! Ma bježi ba, ti nisi normalan a nismo ni mi koji te trpimo.
Moje teme su uglavnom obrazovnog karaktera

Koji se prepucavati po političkoj ili verskoj liniji
Pa i to si pokušao. Nema šta nisi, kad si izvisio na Svaštari prebacivao si se na Politiku i pametovao o Bosni o kojoj pojma nemaš. pa kad si vidio da nisi dorastao forumašima sa Politike vratio si se na svoj poznati teren, teren "čitamebaškoumireoddosade" pa ti zasmetale kafane, pa shebao Književnost i sad ti svi forumaši glupi?? Ma važi.

Pa i to si pokušao. Nema šta nisi, kad si izvisio na Svaštari prebacivao si se na Politiku i pametovao o Bosni o kojoj pojma nemaš. pa kad si vidio da nisi dorastao forumašima sa Politike vratio si se na svoj poznati teren, teren "čitamebaškoumireoddosade" pa ti zasmetale kafane, pa shebao Književnost i sad ti svi forumaši glupi?? Ma važi.
Ja shebo Književnost? Ko bre shebo Književnost?

Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu.

Nema šta da filozofiram, vidi se. Svi se zavukli po "kafanama" i ližu svoje rane.
Niko pametan ne raspravlja sa budalom.
Normalnom coveku kazes jednom i on ce da razume.Nema potrebe da ponavljas.Ko nece da shvati,sa njim ne treba gubiti vreme.

Ko peva :Jaci smo od sudbine ;jasno je da nije u vinklu.

Svako normalan je svestan da se sudbina nikada ne iskusava .

Ko hoce glavom o zid, sta se tu moze.

Kad vidis da neko nema empatije za ljude i decu koji su izgubili zivot zbog njihove bahatosti ,gramzivosti i podmitljivosti, jasno je da su takvi duboko zabrazdili i da snjima imati posla bi bila velika greska.

Poslednja izmena:
Niko pametan ne raspravlja sa budalom.
Normalnom coveku kazes jednom i on ce da razume.Nema potrebe da ponavljas.Ko nece da shvati,sa njim ne treba gubiti vreme.

Ko peva :Jaci smo od sudbine ;jasno je da nije u vinklu.

Svako normalan je svestan da se sudbina nikada ne iskusava .

Ko hoce glavom o zid, sta se tu moze.
Pa dobro, izdižeš ruke od politike i okreneš se životu. Moj komentar je da ne vidim da se narod okrenuo životu već i dalje preživa prevaziđenu političku situaciju.

Pa dobro, izdižeš ruke od politike i okreneš se životu. Moj komentar je da ne vidim da se narod okrenuo životu već i dalje preživa prevaziđenu političku situaciju.
Ne dizu se ruke od politike nego od ljudi koji nece da budu normalni.
S takvima imati posla bila bi velika greska.
Kad vidis da je neko nesavestan i da nece da se opameti, da mu nema pomoci, ne vredi se s njim upustati ni u kakve polemike.
Ako ga zivot ne nauci, tesko da ce bilo ko drugi.

Poslednja izmena:
Rodoljubi ne zele sukobe nego priziv savesti.

Ko nece da se pokaje, zna se; snosice posledice i za to mu niko nije kriv.
Toga (savest) nikada nije bilo niti će biti u politici. Niti može da bude. Za to služi religija i idenje u crkvu.

To je sve na nivou van tvog dometa. Ako zavrnu slavinu da nema plata i penzija a oni trpaju milione u džepove, onda je zrelo za revoluciju.
Pa 1993 Plata je bila 2 marke a oni su iznosili desetine miliona maraka plus piramodalne banke to su bili sps srs isto kao I sad isti ljudi opet iznose pare

Back