Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu

Откуд знаш?
Kaze da je bogat ne trebaju mu pare za to. Mada bogati su i ostali tako da ne mozemo iskljuciti da ima i drugih "idealista" na forumu. U svakom slucaju, to su kategorije koje mogu da budu za revoluciju:
- burzuji
- prosvetari
- botovi

Poslednja izmena:
Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu.

Nema šta da filozofiram, vidi se. Svi se zavukli po "kafanama" i ližu svoje rane.
Ne citas ti to dovoljno.I nema nikakve obojene revolucije,nego gradjanska neposlusnost,koja ce se nastaviti od 1. Septembra,a pojacanje od Oktobra.

Kaze da je bogat ne trebaju mu pare za to. Mada bogati su i ostali tako da ne mozemo iskljuciti da ima i drugih "idealista" na forumu. U svakom slucaju, to su kategorije koje mogu da budu za revoluciju:
- burzuji
- prosvetari
- botovi
Нисам мислио на марија, то си накнадно дописао.
Не верујем да има везе са класом или професијом.
На крају крајева, чему даља расправа када су се обе стране укопале.
ВУчић је Србија и
Вучић ке педер.

Nemamo volje jer nas demorališe, demotiviše saznanje da dozvoljavaju moderatorima, ne svima, čast izuzecima ali evo, dozvoljavaju tebi da nas zaglupljuješ otvaranjem tema.
Mislim, tebe treba pustiti na Humor i dati ti opciju da tamo i samo tamo možeš otvoriti temu. Ovako vrijeđaš nas forumaše.

Nemamo volje jer nas demorališe, demotiviše saznanje da dozvoljavaju moderatorima, ne svima, čast izuzecima ali evo, dozvoljavaju tebi da nas zaglupljuješ otvaranjem tema.
Mislim, tebe treba pustiti na Humor i dati ti opciju da tamo i samo tamo možeš otvoriti temu. Ovako vrijeđaš nas forumaše.
Dakle, ipak sam uspeo da te izvučem iz kafane, pa makar i na kratko?

Kaces ti postati modom a da ovoga postavim na blok kad odzeleni

Ne, kafana je zakon. Napravi normalnu temu, pametnu, zanimljivu i u trendu a da to nije pljuvanje revolucije i eto nas na temi!
Šta ima da se ponavljam. Lepite se na vesti iz medija, u dva tabora, i onda gađanje kamenicama, pljuvanje a na kraju motke i pesnice... Vi srte nezanimljivi do bola.

Šta ima da se ponavljam. Lepite se na vesti iz medija, u dva tabora, i onda gađanje kamenicama, pljuvanje a na kraju motke i pesnice... Vi srte nezanimljivi do bola.
Jel ti fakat misliš da je nama zanimljivo čitati o problemima sa tvojom wc šoljom, o flekama na bermudama, o Kinezima i njihovim životnim dramama (izmišljene priče, amaterski) o znoju, o dlakama depilira li neko ili ne, o tvrdoj stolici, o mekoj stolici, o slinama? Ebote OTAVARAO SI TEME U ŠMRKU IZ NOSA. I onda se čudiš zašto idemo u kafane a teme su tu! Ma bježi ba, ti nisi normalan a nismo ni mi koji te trpimo.

Na protest u subotu na blokadu Brankovog mosta doslo 13 ljudi... gde su te silne "stotine hiljada gradjana" :per:

Back