Ljudi, sta mislite, da li me on voli ?

• Začetnik teme Začetnik teme Branka_bg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto da se ubije ? Pa nije jos uvek ispala toliki kreten da bi morala da se ubije. Doduse, zeznula se ali nije toliko strasno.
Moj savet joj je da se posteno izdere na tog coveka (bez obzira sto ga voli), da mu kaze da prestane da je iskoriscava i pravi budalu od nje. Pa da vidis kako ce odma taj tip da promeni plocu i da progovori ...

Znam da zvuci otrcano kad kazem ali ovo stvarno nema ni u meksickim serijama!
Svi pomenuti akteri su nezreli i ne bih rekla da iko zna sta tacno hoce...
Seti se da se tako kako se sad ponasa sa tobom, ponasao sa zenom - dok je bio u braku. Dakle, taj definitivno nema nameru da se smiri. Ili bar ne sa tobom.
Bivsa zena je prica za sebe: ostavi bebu od 10 meseci na cuvanje gotovo nepoznatoj zeni! O njemu kao roditelju izlisno je i govoriti. Bas Bog da svakom da ima decu!
A tebi je vec krajnje vreme da shvatis koga imas pored sebe... Nemoj imati one cuvene iluzije tipa "promenice se". Dakle, ili prihvati to sto imas, tako kako imas ili nemoj. Princip: uzmi ili ostavi. Treceg nema.
I sta ako ga privolis da te saslusa i insistiras na tome da ti kaze sta oseca prema tebi, pa on (kao sto slutim da bi bilo) "izvrda" i kaze kako mu puno znacis, kako si divna zena i bla, bla... ali u pozadini toga je: "Ne volim te"?
Ili ako ti bas to i kaze?
Hoces traziti da ostane da te cerke ne bi "ubile"?
I preuzeti brigu o njegovom sinu? Sve samo da bi ga zadrzala.... Dokle? I zasto?

Naravno da te ne voli, ti si mu postapalica, civiluk i rame za plakanje a sada i stanodavac.Steta sto nije poveo i dete, bilo bi veselije. Mani se, zeno,profesorko, corava posla, ne vaspitavaj svoje cerke da trpe pasivno-zavisne i " o civiluku okacene osobe".
Ma sto nas pitas da li te voli? Pitaj njega, ali najpre proveri da li on uopste ume da voli, sta za njega znaci nekog voleti i na koji nacin pokazuje kada nekog voli.Zapitaj se jos jednom, volis li ti njega, ili ti dodje kao zgodna zamena za samocu...ma uvek je tu...sem za ljubav i za seks:)Moze biti da je latentno homosekusalan...u svakom slucaju slepa svoj zivot preko tebe,to i sama shvatas da nije ljubav. Sta te briga uostalom da li te voli ili ne voli, vec gledaj da li si srecna ili ne u toj semi kada ne raspoznajes ljubav od neljubavi.
NIKADA NISAM IMALA DILEMU DA LI ME NEKO VOLI ILI NE:
LJUBAV SE OSECA, MIRISE,U VAZDUHU JE, SVUDA, U SVEMU KADA POSTOJI ALI TREBA I RECIMA DA SE ISKAZE, NISAM NIKADA CEKALA DA POSTANEM VIDOVITA I DA NASLUCUJEM NECIJE EMOCIJE.EMOCIONALNO ZRELE OSOBE KADA VOLE TO I KAZU.OSLOBODILA SAM SE NASLUCIVANJA, NAGADJANJA, JER TADA NAJCESCE NIJE NI BILO LJUBAVI MA KOLIKO JA ZELELA DA JE OTKRIJEM.
Naplati ti njemu kiriju pa ces saznati da li te voli:)

uh, ja bila lenja da procitam do kraja sve ispisano i natrukovano ovde...vidim da se dogadjaji nizu ambis sve dublji...ej, Branka, Branka...pravac psihoterapija...sledeci razvoj dogadjaja: decko se udomio kod sledece sanse koja ne pita: dragi da li me volis, a Branka preko Centra za socijalno uzima bebu i odlucuje da do kraja zivota bude starateljska porodica zbog neuzvracene ljubavi.

Cela ova prica mi je jako poznata ! Moja kumica koja ide u jednu gimnaziju u Beogradu mi je pricala nesto o svojoj razrednoj koja se inace zove Branka i koja proganja nekog profu koji je mladji od nje. :lol: I jos mi je pricala kako je on zbog nje ostavio svoju zenu koja je po zanimanju zubarka i sa kojom ima bebu.
Mislim da su ovo ti ljudi, slucajnost je prevelika da bi bili neki drugi :P Ali, ako sam ja dobro razumela svoju kumicu, ta Branka je neka crnkinja, mulatkinja ili vec tako nesto ...

U ovoj prici svi akteri su pomalo bolesni. Sada je pomalo glupo reci ti da ga otkacis s obzirom na to da mozda nosis nesto njegovo Kako si mogla da pomislis da ce beba nesto resiti pa on ni o prvoj bebi ne vodi racuna. Ti mu sluzis kao bebisiterka i ko zna sta sve jos. Pa on tebe maksimalno iskoriscava. Zivi kod tebe bez ikakvih obaveza. Ti cak nemas ni prava da mu prigovoris na kasne dolaske kuci i izlaske s devojkama jer ko si ti da bi mu nesto rekla. On ti nista nije ni obecao. I ne razumem zasto ne bi bilo fer prema njemu da mu kazes da se odseli, cime te je on zaduzio? Spasavaj makar svoju decu nezdrave situacije u kojoj se svi nalazite. Deci verovatno jeste potreban otac ili neka muska figura u zivotu ali ne neki cika koji nije nikom nista a zivi sa njima u kuci. Sta one mogu da nauce od njega ili od svoje majke? Sta onda kada nestane iz vaseg zivota? Po meni bi mnogo prirodnije bilo ziveti sa ljubavnikom nego "prijeteljem". Uozbilji se i pokusaj da nadjes neku stabilnu osobu i zbog sebe i zbog dece. Makar ga makni iz kuce i pokusaj da stvoris svojoj deci zdravu porodicu. Ipak ona ne moraju da trpe zbog vasih gluposti.

zene .....
jeste li vi normalne.??????
zbog vas se stidim sto sam pripadnica neznijeg pola,tu dodajem i glupljeg pola
ovo je strasno....profesorka....
sto se nisi izivela na faksu i sto nisi decu ostavila nekoj zreloj osobi,nemoj posle da se cudis sto ce cerka da ti abortira sa 12,a porodi se sa 18godina...treci put
a sto se tog badzona tice....batali ga i ponasaj se kako ti dolici...ti si majka,i opet ti treba da budes kao majka deci kojoj predajes,nemoj vise da se brukas,a ni decu..
nadji nekog pristojnog frajera od 40,koji nema zenu...NE GRADI SVOJU SRECU NA TUDJOJ NESRECI...I PRESTANI DA SE BRUKAS TJ I SEBE I NAS NORMALNE
A STO SE BEBE TICE...PA TI SI STVARNO PSIHO,EJ...IMAS 38 BANKI I OCEKUJES DA SI TRUDNA.....BAJKA...I JOS NESTO...IZVINI ZA SVE UVREDE.....DA SE NISI ZAPITALADA TVOJE NEZDRAVO PONASANJE NIJE POSLEDICA K L I M A K S A

U onaj prvi naslovni post sam i poverovala, ali nakon ovog poslednjeg u kome pise da mu cuva dete koje je bivsa zena naprasno dovela potpuno sam ubedjena da zena laze. Ne znam zasto razni likovi postuju ovakve gluposti-ovo je cista i notorna laz i preporucila bih ljudima da se ne primaju bez veze i ne dele savete, itd.
Pozdrav

ne verujem:
U onaj prvi naslovni post sam i poverovala, ali nakon ovog poslednjeg u kome pise da mu cuva dete koje je bivsa zena naprasno dovela potpuno sam ubedjena da zena laze. Ne znam zasto razni likovi postuju ovakve gluposti-ovo je cista i notorna laz i preporucila bih ljudima da se ne primaju bez veze i ne dele savete, itd.
Pozdrav
Totalno se slazem! Neko ovdje puno ...........

Ne voli te!!! Sve je to foliranje.Ocigledno je da tip ima neki od poremecaja licnosti ako ne i vise njih.Prva riba koja se bude pojavila u njegovom zivotu koja je malo jaci lik i koja ga jos uz sve to i bude zanimala kao zena, ostavlja te.A i ti mi nisi jasna!!!Sve ovo vreme nisi bila ni sa kim!!!Mozda oboje treba da se lecite.Izvini na iskrenosti.Puno srece ali sa nekim drugim.

Danas slucajno otkrih ovaj zenski kutak i moram priznati da je fenomenalno zabavan. A tek ova prica, kako vrijeme prolazi sve je nebuloznija i nebuloznija. Dali to netko vjezba pisanje scenarija za soap operu. Tko bi ga znao. Ako je istina, branka pod hitno da bukiras barem 10 termina kod dobrog psihologa :cry:

Back