Ljudi pre nas,Ciklus zivota i Evolucija

Uh... aj malo o pismu pronadjenom u Bosni...
Verovatno se sa tim pismom ne bi desilo nista... Imaju vlasti na Balkanu bitnija posla od bacanja para na neka istrazivanja... :)

Opet, bio bi chkBOOM totalni da se uzdrma klinasto pismo!

Samo me zanima kako ce da teku dalja istrazivanja. Procitao sam na sajtu da su vec obavljena neka i da je dokazano da blokovi nisu poredjani prirodno vec ljudskom rukom i pronadjeno je vezivo izmedju. z:)

Edit: Od strane STRANIH istrazivaca. z;)

Muka mi je vise od rusofila i rusofilije. Pogledajte malo kroz istoriju pa vidite koliko su nam Rusi cinili. Samo kada mogu da nas iskoriste, eto tad.

P.S. Hvala ti na odg. na moje pitanje. z;) I said before i <3 you! z:kiss:

A meni je muka od tebe i takvih kao ti koji misle da nesto znaju a zapravo samo ponavljaju stavove koji su negde culi a ucinili im se pametni. Rusi nam ni u jednoom trenutku nisu naudili i oni su jednina nacija koja je u plusu. Ostali su ili u neutralnom polozaju u odnosu na nas ili su nas decenijama i vekovima ili gazili ili podrzavali gazenje. To sto u nekim trenucima nisu pomogli ne znaci da nam nisu prijatelji. Pa jel ima situacija kad nisi bio u mogucnosti da pomognes nekom prijatelju? Jel se odmah naljutio na tebe ili je rekao razumem brate, nisi u mogucnsti i ok ? Koga da imamo za prijateljsku naciju ako ne Ruse? Ajde molim te reci mi? Za vreme komunizma a komunizam je jak sistem za glavu svi su bili van sebe. Mozda smo i iz bratstva sa Rusima krenuli tim putem ali opet imamo pozitivan bilans. Malo-azijati nas gazili 500 god, zapad podrzavao. Bugari nas gadjali svaba dao djule. Austrougari drzali cizmu apotom i svaba. Ameri serifovali a rezultat je oteto Kosovo. Rus je bio ili neutralan u nemogucnosti da pomogne ili iz ne mnogo dobrih motiva da to ucini jer ishod je treci svetski rat. Rus je brat!

Poslednja izmena:
Nije Rus brat. Znas, ako cinim nekom drugu nesto iz koristi, back to back favour, ne znaci da sam mu prijatelj ustvari. Mnogo se mi oslanjamo na druge, umesto da sami nesto preduzmemo.

Nego dobro, necu valjda sa jednim rusofilom da diskutujem o Rusima?! WTF?! Ako meni ne verujes pitaj nekog profesora istorije (ali objektivnog, a ne rusofila :P )

Eeeee yebala vas politika....fffff....glupavi ratovi,vodjeni zbog glupavih stvari i tmurnih i mutnih ideja,galoni nad galonima krvi prolivene u ime kraljeva,lidera i pustih ideja junifikacije..... Kad smo vec kod njih,jedine ratove koje ja priznajem su ratovi za slobodu i ratove iz ljubavi(da ne kazem ljubomore) i ostalih emocija.....gluposti kao sto su prosirenje teritorije,uticaja,para i slicnog ne priznajem kao rat,jer i nije...to je masakr ljudi koji su spremni da umru zbog tudje phlepe. z:((

Eeeee yebala vas politika....fffff....glupavi ratovi,vodjeni zbog glupavih stvari i tmurnih i mutnih ideja,galoni nad galonima krvi prolivene u ime kraljeva,lidera i pustih ideja junifikacije..... Kad smo vec kod njih,jedine ratove koje ja priznajem su ratovi za slobodu i ratove iz ljubavi(da ne kazem ljubomore) i ostalih emocija.....gluposti kao sto su prosirenje teritorije,uticaja,para i slicnog ne priznajem kao rat,jer i nije...to je masakr ljudi koji su spremni da umru zbog tudje phlepe. z:((

Kengure-vuce-ludi niko ne voli rat niti ga priziva ali kad dodje do njega(zbog toga sto drugi tako hoce) na sta ce Srbin da se osloni?

Kengure-vuce-ludi niko ne voli rat niti ga priziva ali kad dodje do njega(zbog toga sto drugi tako hoce) na sta ce Srbin da se osloni?

Na shugave Ruse...z:(( Gde nestadose moral i hrabrost...korupcija na sve strane...

Ali da tema zaista ne bi postala politicka,da prekinemo to o Rusima,Srbima i Amerikancima....
A sto se tice rata,to i nije neki spam,posto u naslovu teme stoji i evolucija,a to je sirok pojam....ja smatram da rat spada u evoluciju,ali kako god. z:)z:p

Na shugave Ruse...z:(( Gde nestadose moral i hrabrost...korupcija na sve strane...

Ali da tema zaista ne bi postala politicka,da prekinemo to o Rusima,Srbima i Amerikancima....
A sto se tice rata,to i nije neki spam,posto u naslovu teme stoji i evolucija,a to je sirok pojam....ja smatram da rat spada u evoluciju,ali kako god. z:)z:p

Hajde budi iskren pa priznaj da u tom slucaju moramo pribeci nekom jacem( nato..) ako necemo da nas pregaze kao palacinku. Sto se mene tice neutralnost je moje polje ali previse slaba. Znaci hoces u nato?

Hajde budi iskren pa priznaj da u tom slucaju moramo pribeci nekom jacem( nato..) ako necemo da nas pregaze kao palacinku. Sto se mene tice neutralnost je moje polje ali previse slaba. Znaci hoces u nato?

Primeti se koliko si neutralan....
Da je srece pa da ne razmisljas sta da se radi u slucaju rata, nego sta da radis na tome da do njega ne dodje...
Opstanak ljudi ovakvog misljenja zavisi samo od toga da li ce opstati ovi uspesniji i time jaci, a oni zbog toga propasti, ili ce te jace nekako da sklone, uklone, kako bi oni svojim velikim "nista" isplivali malo na povrsinu...

Ja ne bi zapocinjao ratove,jedino bi se branio....sem ako moram,onda moram.
Ko palacinku...ha! Vazni su hrabrost i moralnost i borba iz pravih razloga... Ae sad,ovo je malo glupav primer koji se suprodstavlja moralnosti koju sam naveo,al vidi sta Talibani rade Amerikancima,koji su dosta superiorniji od njih...ali dobro,i get the point,Amerikanci su ih samleli...ali da li su se oni predali? NE!

Necu NATO.....necu ni shugavi EU......ocu Ujedinjeni Balkan,pa svi smo jedan te isti narod u p materinu! ***** ti politiku....necu vise da se raspravljam na ovu temu.

Ja ne bi zapocinjao ratove,jedino bi se branio....sem ako moram,onda moram.
Ko palacinku...ha! Vazni su hrabrost i moralnost i borba iz pravih razloga... Ae sad,ovo je malo glupav primer koji se suprodstavlja moralnosti koju sam naveo,al vidi sta Talibani rade Amerikancima,koji su dosta superiorniji od njih...ali dobro,i get the point,Amerikanci su ih samleli...ali da li su se oni predali? NE!

Necu NATO.....necu ni shugavi EU......ocu Ujedinjeni Balkan,pa svi smo jedan te isti narod u p materinu! ***** ti politiku....necu vise da se raspravljam na ovu temu.

Zavisi kakva je vrsta rata u pitanju tj koliko je "moralan". Svi odprilike uzvracaju jace od primljenog udarca. Danas se ratovi opravdavaju nekim "lepim" razlozima a sutra moze da bude svasta. Udarili bi ameri jace ali svet ih gleda. Ugled je u ovo vreme veoma vazan pa zato i kad se ratuje treba temeljito da se operu ruke sto mi srbi nismo uradili.

Ovo su samo tvoje zelje. Daj neki dokaz...

Moje zelje??? Oprosti molim te, ali ja barem imam neke dokaze, jedan od tih dokaza jeste sama Biblija.

Pazi sad!

1:26 Potom reče Bog: da načinimo čoveka po svome obličju, kao što smo Mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cele zemlje i od svih životinja što se miču po zemlji.

1:26 ויאמר אלהים נעשה אדם בצלמנו כדמותנו וירדו בדגת הים ובעוף השמים ובבהמה ובכל-הארץ ובכל-הרמש הרמש על-הארץ

Jesi li cula mozda za sveto trojstvo?

EVO TI ODGOVORA!

Bog u ovom delu nije hteo da covek misli da je Bog sam stvarao svet , jer je on stvarao kroz svog sina, njegov sin jeste stvarao svet po Ocevoj volji.i da bi trebalo da proslaviš Oca u Sinu i Sina u Duhu Svetome.

Bog nije rekao, kao za druga bića: Neka bude čovjek! Prepoznaj dostojanstvo koje ti pripada. On nije uzrokovao tvoje postanje jednostavnom zapoviješću nego je postojao dogovor u Bogu, da bi znao kako da to živo biće, dostojno časti, uvede u život...
i da bi trebalo slaviti Oca u Sinu i Sina u Duhu Svetome

A SADA DAJ TI MENI DOKAZ KOJIM BI MOGLA DA DEMANTUJES MOJU KONSTATACIJU KOJU SAM IZNEO. :zimag:

PS.
Nisam teolog niti neka fanatsko religiozna osoba, ali me je iritiralo to sto mi trazis dokaze koje prvenstveno ti nisi iznela.

Back