Ljudi pre nas,Ciklus zivota i Evolucija

Moguce da su ga lose preveli...ali i u Katolickoj Bibliji,tj Bibliji na eng. isto pise u mnozini.... hmmm...
Pise u mnozini zato sto smo bili grupni projekat vise vanz. vrsta. I ne pise samo tu u mnozini, imamo i spominjanje Nefilima. Ako se vratimo malo na hebrejski jezik, "bozji sinovi" su u stvari - "sinovi bogova". I kako vidimo u prevodu Biblije na engleski jezik, tj. "King James" verziju, rec - "bogovi" je u stvari prevedena kao -"bog". Sto znaci da je od pocetka bila mnozina, ali su sakatili tekst i dodavali da ne bi ljudi znali istinu o sebi i svom poreklu.

Pise u mnozini zato sto smo bili grupni projekat vise vanz. vrsta. I ne pise samo tu u mnozini, imamo i spominjanje Nefilima. Ako se vratimo malo na hebrejski jezik, "bozji sinovi" su u stvari - "sinovi bogova". I kako vidimo u prevodu Biblije na engleski jezik, tj. "King James" verziju, rec - "bogovi" je u stvari prevedena kao -"bog". Sto znaci da je od pocetka bila mnozina, ali su sakatili tekst i dodavali da ne bi ljudi znali istinu o sebi i svom poreklu.

Ma nemoj!!!z:shock:z:D;)

tj... ?

Moguce da su ga lose preveli...ali i u Katolickoj Bibliji,tj Bibliji na eng. isto pise u mnozini.... hmmm...

Citat je na svim jezicima identican, slucajno imam originalni Biblijski tekst na Hebrejskom jeziku i prevodilac mi kaze isto kao sto je i navedeno u citiranom tekstu.

Prvi tekst Biblije koji je po predanju Mojsije dobio od Boga bio je napisan na Hebrejskom jeziku bez razmaka, jer je receno da je Biblija knjiga koja se treba citati bez predaha.

Automatski se mozemo nadovezati sa cinjenicom da Hebrejski jezik nema samoglasnike, tako da su mnoge reci pogresno protumacene jer mogu imati vise znacenja.

Pise u mnozini najverovatnije zbog toga sto se rec "MI" odnosi na uzvisena Bozja nebeska bica.
Da je neko namerno sakatio tekst sa ciljem koji navodis verovatno ne bi bio toliki debil da napravi takvu gresku, i to odmah na pocetku knjige. z:hm:

ali su sakatili tekst i dodavali da ne bi ljudi znali istinu o sebi i svom poreklu.
I taman jedno pitanje, zbog cega bi neko to radio? Molio bih samo jedan logican odgovor z:)

Citat je na svim jezicima identican, slucajno imam originalni Biblijski tekst na Hebrejskom jeziku i prevodilac mi kaze isto kao sto je i navedeno u citiranom tekstu.

Prvi tekst Biblije koji je po predanju Mojsije dobio od Boga bio je napisan na Hebrejskom jeziku bez razmaka, jer je receno da je Biblija knjiga koja se treba citati bez predaha.

Automatski se mozemo nadovezati sa cinjenicom da Hebrejski jezik nema samoglasnike, tako da su mnoge reci pogresno protumacene jer mogu imati vise znacenja.

Pise u mnozini najverovatnije zbog toga sto se rec "MI" odnosi na uzvisena Bozja nebeska bica.
Da je neko namerno sakatio tekst sa ciljem koji navodis verovatno ne bi bio toliki debil da napravi takvu gresku, i to odmah na pocetku knjige. z:hm:

I taman jedno pitanje, zbog cega bi neko to radio? Molio bih samo jedan logican odgovor z:)

:worth::worth::worth::pop3::pop2::pop:

Hvala ti Boze sto si poslao ovog coveka,pogubismo se bez njega!!! Hvala ti sto si ga poslao,njega,konacno nekog sa pravim znanjem! Hvala ti! :amen:

A zbog cega bi to neko radio....nznm....malo sam tuzan sad,pa nemogu da smislim odgovor.... z:(
A zbog cega bi to Svrdlov rekla.....pa,prelistaj samo njeno verovanje,automatski ces dobiti odgovor. z:) Svrdlov....da citiram Demija :
No offence, u know I <3 u! :*

Upravo, ali ovo da se rec "mi" odnosi na uzvisena Bozja nebeska bica je tvoje misljenje. Kao sto je misljenje nekih da se "mi" odnosi na vanzemaljce.
Neko bi objasnio da je jednostavno postojalo vise Bogova, medju kojima je bio i ovaj koji je sada najpopularniji, ali je u jednom davno zahebao sve ostale Bogove, poslao ih u ono sto se zove pakao i prozvao demonima, a on se hrani dusama ljudi i jaca kako mu neko da svoju dusu... I sve je jaci i jaci...
Svako moze da iznese neko svoje vidjenje stvari, ali meni je paganizam prihvatljiviji u toj reci "mi", nego vanzemaljci...

Devetnaestog februara 1947. admiral Richard Byrd je napustio bazni kamp "Arctic" i odleteo severnije. Godinama nakon toga ostala su nagadjanja sta se stvarno desilo za vreme tog istorijskog leta i da li je admiral Byrd zaista leteo "iza" Pola u Unutrasnjost i sreo se sa naprednijim bicima koja su mu dala poruku za covecanstvo.

Uglavnom, po njegovom povratku u Washington, 11. marta 1947. godine, on je stavljen pod striktnu kontrolu medicinskog i vojno-sigurnosnog tima. Nije se oglasavao godinama. Bio je vojnik i ponasao se u skladu sa naredjenjima.

Iz njegovog dnevnika i objasnjenja uz njega idu sledeci odlomci:

"Tokom svog arktickog leta od 1700 milja "iza" severnog pola, radiom je javio da je ispod video, ne sneg i led, vec kopno prekriveno planinama, sumama, zelenom vegetacijom, jezerima i rekama...

U januaru 1956. admiral Byrd je vodio jos jednu ekspediciju, ovaj put na Antarktik, i tamo je ušao 2300 milja "iza" južnog pola. Radio izvestaj iz tog doba kaze da je Byrd izjavio da je... nasa ekspedicija otkrila ogromno neistrazeno novo tlo... Oblast iza pola je srediste velike nepoznanice."

Byrd je opisao i susret sa vanzemaljskom rasom sa Plejada unutar Zemlje, blizu otvora Juznog pola. Oni su mu rekli da vec dugo nadgledaju zivot ljudske rase, upozorili na opasnost nuklearnog oruzja, samovolju vlasti u vodecim svetskim silama koje su se prikljucile mracnoj strani i koje su spremne sve da uniste u slepoj teznji za moci, uprkos ponudjenoj pomoci koju su odbili.

Mnogi ljudi su tvrdili da su licno pricali sa Bogom pa su tako proricali i armagedone i Njegove dolaske i svasta... Nista od toga se nije desilo...
Mozda je Byrd samo hteo da upozori na neke stvari koje se njemu nisu svidjale, pa je mislio da ce da bude ubedljiviji ako pomene vanzemaljce.
Sto se tice onoga sto je video (a nisu vanzemaljci), sto da ne... U to mogu i da mu poverujem donekle...

http://www.crystalinks.com/hollowearth.html
http://www.qsl.net/w5www/hollowearth.html
http://www.v-j-enterprises.com/byrdiar.html

Zato što istoriju pišu pobednici, trenutni vladari, mada se ovo "trenutni" u našem zemaljskom poimanju vremena prilično oteglo. I isti ti vladari masmedija u šta sigurno spadaju i istorijske kljige i celokupno obrazovanje sigurno ne žele da kompromituju svoje izgradjene pozicije nečim tako velikim kao što je priznavanje admirala Byrda i oživljavanje, teškom mukom zaturenih istina koje je dotični iznosio.

I dokle više bukvalno citiranje Biblije...

...i fazoni kad mi se nešto svidja onda može da prodje.

Biblija je više nego šo misliš bliska "tim" teorijama nego što si ti u ovom trenutku spreman da priznaš.

...isto kao što niko ne može poreći da se ne prepoznaje u stihovima

"pristao sam biću sve što hoće
evo prodajem dušu vragu svome"

...tako i svako može reći da se prepoznaje u stihovima

" nemam volje, a nemam ni snage da se menjam"

ili bi bilo bolje " da VAS menjam"

poz.

Pazi, meni samo nije jasno to razotkrivanje losih vanzemaljaca koji unistavaju svet, a onda izjave kako je Bog dobar koji je isto vanzemaljac i njega vole i postuju... Ovde ne izvlacim ja stihove Biblije iz konteksta jer mene Biblija i ne interesuje mnogo, pa nema potrebe da to radim. Ja je samo iskoristim kada se neko pogubi kao recimo Svrdlov i Nemcoi, jer ne znaju tacno ni u sta veruju, ni zasto, pa se cesto zbune...

Poslednja izmena:
Ne, ne, Djuro Danicic je preveo da nas je Bog stvorio po svom liku, a ne Bogovi... Prema tome...

A znas... Kada je Adam uzeo jabuku, Bog je rekao
"I rece Gospod Bog: eto, covek posta kao jedan od NAS, znajuci sta je dobro sto li zlo; ali sada da ne pruzi ruke svoje i uzbere i s drveta zivota, i okusi, te do veka zivi." (1. Moj. 3:22)
:):)
A da su Djurica i Vule Karadzic bili Masoni to je opste poznato... Zato je Vuk i izvrsio tu paklenu reformu srpskog jezika, zbog koje sada Srbi ne znaju bas najbolje svoj stari jezik i ne mogu da uporedjuju reci nekih javno starijih naroda sa svojim starim recima kako bi nasli neku slicnost i tako proglasili i sebe jednim od najstarijih naroda.
Znaci Vuk je poslat od strane Austrougarskih Iluminata da spreci Srbe da saznaju istinu o svom poreklu, jer su Austrougari znali sta sve Srbi mogu i tako dalje...
Aj neka neko sada sklopi jos neku zaveru...

Boze, bozeeee! Pa umesto da ste zahvalni coveku sto vise nemamo slovo jer i ostale gluposti, nego pisemo prosto i citko vi ga jos i vredjate!
Jedino ga je Happy vredjao. A to koja je bila njegova uloga se i dan danas spore porfesori na fakultetima, ne mi ovde na forumima, Da nije bilo njega imali bi smo slovo "ja" kao Rusi itd..

PS: To mi je hvala sto sam prva na forumu odgovorila na tvoje pitanje o Antarktiku z:hm:

Poslednja izmena:

Back