allice
Ističe se
- Poruka
- 2.382
MASTERMIND:posto si se zajebala i poslala mu fotku,bilo mu je trulo da ti kaze da si debela,pa je onda sklepao ovo..
nisam poslala fotku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MASTERMIND:posto si se zajebala i poslala mu fotku,bilo mu je trulo da ti kaze da si debela,pa je onda sklepao ovo..
allice:vredi se "zrtvovati" samo da chujem istinu
sta bi bilo tek da nisi lagala?allice:nisam poslala fotku...nishta samo jebene lazne rechi
ne u smislu lazne...vec da me pretvore boljom osobom nego sto jesam
allice:Upoznali smo s preko foruma...joj vishe ni sam sigurna ni u shta....
daklem...decko je religiozan(ne znam moze li se to svrstati u mane ili vrline)...
i mi se fino dopisivasmo i zadnje je bilo:
hey draga,
zapisao sam tvoj broj ( jako je cudan hehe ) pa ako me prst sudbine navede na duze u Bg mozda te i pozovem - osecam da bi mi to prijalo. But, verovatnoca za to nije velika, bar u skorije vreme. Inace ne jedem meso a i pivo slabo hehe - ali izasao bih sa tobom , delujes mi kao simpa zenica.
Cao i hvala
na tome se i zavrshilo...
recite mi po vashim iskustvima znachi li ovo korpa...ili nada?
Bila bih zahvalna za iskrene odgovore ma kakvi da su!!!!![]()
............pod centrifugom ....................... :grin: :grin: to pali ............senoviti:pokaraj ga na vesh mashini.... :wink: :razz:
senoviti:pokaraj ga na vesh mashini.... :wink: :razz:

ovo me podseca na ono.."svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem"allice:znam da vredim, ali josh uvek to nije doprlo do mog mozga...znam da vredim ali josh uvek nisam to u realnosti dokazala
Neces da ga cekas iz tvorza?A i vratila si se iz Svedske?:sad: Stvarno si nevaljala:-D MASTERMIND:ovo me podseca na ono.."svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem"

allice:upravo to...ja smatram da se kroz ljubav uchi![]()

.......na tezi nachin ................. 8) 8)allice:upravo to...ja smatram da se kroz ljubav uchi![]()
mister*NO:Pa kad si pre zaboravila muza?Neces da ga cekas iz tvorza?A i vratila si se iz Svedske?:sad: Stvarno si nevaljala:-D
http://forum.krstarica.com/threads/146792
cekaj...zar malopre nisi htela da se ***** sa onim bajom na ves mashini?allice:nisam zaboravila na njega, zato se ovako i tripujem...zapravo od kada njega nema zivot mi
je postao haos...
VOLIM GA NEDOSTIZNO ..: I ZATO SE ****** SVI U PICHKU LEPU MATERINU...**** VAS PAS KOJI Vas ****...ne ZRELI, ne DORASLI, SAMOZiVI, NE svesni LjuBAVI I POSHTOVANJA KOJA VAS OKRUzUJE...samo mogu da kazem ovako...
kada bude izashao iz zatvora nikad vishe u zivotu ga neci ispustiti iz ruku, makar najgori bio, makar nemao para, nishta vishe na sebi...PRIHvATICu ga onakav kakav jeste pa makar mi zivot propao....on mi je jedini koji mi snagu daje pored deteta...imamo i zajednichko ovo prelepo djete...djevochica...shta je ona jadna zgreshila u zivotu? :sad:
Boricu se do zadnje kapi krvi za njega...neka me svi proklinju. kune...ne zanima me...HOCU MOJU PORODICU NA OKUPU !!!to je jedino shto trazim od zivota :-( :sad:
allice:nisam zaboravila na njega, zato se ovako i tripujem...zapravo od kada njega nema zivot mi
je postao haos...
VOLIM GA NEDOSTIZNO ..: I ZATO SE ****** SVI U PICHKU LEPU MATERINU...**** VAS PAS KOJI Vas ****...ne ZRELI, ne DORASLI, SAMOZiVI, NE svesni LjuBAVI I POSHTOVANJA KOJA VAS OKRUzUJE...samo mogu da kazem ovako...
kada bude izashao iz zatvora nikad vishe u zivotu ga neci ispustiti iz ruku, makar najgori bio, makar nemao para, nishta vishe na sebi...PRIHvATICu ga onakav kakav jeste pa makar mi zivot propao....on mi je jedini koji mi snagu daje pored deteta...imamo i zajednichko ovo prelepo djete...djevochica...shta je ona jadna zgreshila u zivotu? :sad:
Boricu se do zadnje kapi krvi za njega...neka me svi proklinju. kune...ne zanima me...HOCU MOJU PORODICU NA OKUPU !!!to je jedino shto trazim od zivota :-( :sad: