Ljudi ja se zaljubih...

allice:
Upoznali smo s preko foruma...joj vishe ni sam sigurna ni u shta....
daklem...decko je religiozan(ne znam moze li se to svrstati u mane ili vrline)...
i mi se fino dopisivasmo i zadnje je bilo:

hey draga,
zapisao sam tvoj broj ( jako je cudan hehe ) pa ako me prst sudbine navede na duze u Bg mozda te i pozovem - osecam da bi mi to prijalo. But, verovatnoca za to nije velika, bar u skorije vreme. Inace ne jedem meso a i pivo slabo hehe - ali izasao bih sa tobom , delujes mi kao simpa zenica.
Cao i hvala

na tome se i zavrshilo...

recite mi po vashim iskustvima znachi li ovo korpa...ili nada?

Bila bih zahvalna za iskrene odgovore ma kakvi da su!!!! :)

pokaraj ga na vesh mashini.... :wink: :razz:

"Con 24 (venti quatro) mila baciii...
oggi saprei perche' l'amore..
vuole ogni tanto mille baciii...
mille carezze all'ora all'ora...
Con 24 mila baciii...
felici corrono le oreee...
un giorno splendido perche'...
ogni secondo bacio te..."

mister*NO:
Pa kad si pre zaboravila muza?:( Neces da ga cekas iz tvorza?A i vratila si se iz Svedske?:sad: Stvarno si nevaljala:-D

http://forum.krstarica.com/threads/146792

nisam zaboravila na njega, zato se ovako i tripujem...zapravo od kada njega nema zivot mi
je postao haos...
VOLIM GA NEDOSTIZNO ..: I ZATO SE ****** SVI U PICHKU LEPU MATERINU...**** VAS PAS KOJI Vas ****...ne ZRELI, ne DORASLI, SAMOZiVI, NE svesni LjuBAVI I POSHTOVANJA KOJA VAS OKRUzUJE...samo mogu da kazem ovako...
kada bude izashao iz zatvora nikad vishe u zivotu ga neci ispustiti iz ruku, makar najgori bio, makar nemao para, nishta vishe na sebi...PRIHvATICu ga onakav kakav jeste pa makar mi zivot propao....on mi je jedini koji mi snagu daje pored deteta...imamo i zajednichko ovo prelepo djete...djevochica...shta je ona jadna zgreshila u zivotu? :sad:

Boricu se do zadnje kapi krvi za njega...neka me svi proklinju. kune...ne zanima me...HOCU MOJU PORODICU NA OKUPU !!!to je jedino shto trazim od zivota :-( :sad:

shto bi reko silent
d040.gif

allice:
nisam zaboravila na njega, zato se ovako i tripujem...zapravo od kada njega nema zivot mi
je postao haos...
VOLIM GA NEDOSTIZNO ..: I ZATO SE ****** SVI U PICHKU LEPU MATERINU...**** VAS PAS KOJI Vas ****...ne ZRELI, ne DORASLI, SAMOZiVI, NE svesni LjuBAVI I POSHTOVANJA KOJA VAS OKRUzUJE...samo mogu da kazem ovako...
kada bude izashao iz zatvora nikad vishe u zivotu ga neci ispustiti iz ruku, makar najgori bio, makar nemao para, nishta vishe na sebi...PRIHvATICu ga onakav kakav jeste pa makar mi zivot propao....on mi je jedini koji mi snagu daje pored deteta...imamo i zajednichko ovo prelepo djete...djevochica...shta je ona jadna zgreshila u zivotu? :sad:

Boricu se do zadnje kapi krvi za njega...neka me svi proklinju. kune...ne zanima me...HOCU MOJU PORODICU NA OKUPU !!!to je jedino shto trazim od zivota :-( :sad:
cekaj...zar malopre nisi htela da se ***** sa onim bajom na ves mashini?

allice:
je postao haos...

:shock: :confused: :? Sekice!

Back