Ljudi ja se zaljubih...

kambodza:
..........a pitanje je ..............?

Cini mi se da je pitala da li je onaj religiozni voli. Ukusi su razliciti, ali uocava se sablon. Blesavo skroz. potvrdjeno onom frustriranom porukom na pocetku. Podsetilo me na nesto. Jedna moja poznanica me pitala sta mislim o M. Dzeksonu. Ja ga ispljuvala, a ona kaze: ma sta ti znas! I to nadrndano. Pa sto pitas kada neces da cujes odgovore. I dalje tvrdim da ste vas trojica rekli sve sto je imalo da se kaze. Cudi me ova rasprava i podrzavanje zena. Alo bre zene! Sta vam je?

MYOB:
Cini mi se da je pitala da li je onaj religiozni voli. Ukusi su razliciti, ali uocava se sablon. Blesavo skroz. potvrdjeno onom frustriranom porukom na pocetku. Podsetilo me na nesto. Jedna moja poznanica me pitala sta mislim o M. Dzeksonu. Ja ga ispljuvala, a ona kaze: ma sta ti znas! I to nadrndano. Pa sto pitas kada neces da cujes odgovore. I dalje tvrdim da ste vas trojica rekli sve sto je imalo da se kaze. Cudi me ova rasprava i podrzavanje zena. Alo bre zene! Sta vam je?

e vala jesi glupa :D :D ...uchi se od pravih zena...evo ti vesela, gossca,pipi...ti im nisi ni za priviriti...

pusti ti religioznog na miru i trazi sebi nekog a ne ovde da sejesh otrove po forumu

DJM:
To su bre sve djavoli...
teraj to od sebe... cim se odrice svega u zivotu zarad svoje srece... zasto mislis da nece se odreci od tebe...
Ne volim te sebicne ljude koji gledaju svoje jbno spasenje...

Toliko... :D
Nema tu sebicnosti. Spasavati sebe - to znaci postajati bolji covek, samim tim i bolji za okolinu.
Spasenje nije moguce, po nasoj veri, ako se zanemari ljubav prema bliznjem.
Toliko. :-D

gossca:
Nema tu sebicnosti. Spasavati sebe - to znaci postajati bolji covek, samim tim i bolji za okolinu.
Spasenje nije moguce, po nasoj veri, ako se zanemari ljubav prema bliznjem.
Toliko. :-D

jbg... ja sam ateista u dusi... i strasno pucam kada vidi tu finu dobru religioznu decicu...
a ono... sve perverznjaci bolesni koje cak ni ne mogu da zamislim sta su sve sposobni da urade...

znao sam jednog lika, koji me je stalno ubedjivao...
Veruj u Boga... veruj, verrrrrrujjj...
Ja ga pitam...
"'el si ti mason? dal' te neko placa za ovo?!"
On kaze... stalo mu je do mene da me povede na ispravan put...
hahaha

mislim... jbt... religija je privatna stvar i ne osudjujem ljude koji zele verovati...

ali nemoj mi trckarati ulicom i vikati, ja sam vernik, ja sam gay, ja sam trandza...

TO mene ne zanima... covece...

Mada dobro... necu da se nerviram zbog tih sitnih ljudi...

Pozz svima... :D

allice bolje ti radi kako tebi odgovara jer te ovde malo zezaju i ispiru usta... Nisam pratila pricu al valjda sam shvatila najbitnije... Muz, dete i neki forumash. Mislim da taj forumash u celoj prici nije ni bitan, sta god s njim da uradis - tvoja stvar. Nego cuvaj ti dete ;) Mozda nisam dobro ukapirala ali muz ti je u zatvoru zbog zlostavljanja deteta? Ne svidja mi se to ali posto ne znam detalje... cutacu :D Vidi ti sta je najbolje za vas dve pa tako i uradi. A sta ce carsija da prica... a ionako ce da te ogovaraju.... sta god da uradis ;)

Allice....kad treba ventil za vristanje znaci da se mnogo toga nakupilo... i sve su odluke na tebi i nista ne zavisi od tebe. Treba preziveti i ostati normalan.Znaci da ti treba mesto gde ne postoji tvoja realnost-takva kakva je- da bi mogla da punish baterije i funkcionishesh dalje... Vidim da imash ispravan rezon i slozene prioritete. Problem koji imash se ne reshava naprecac,ali to i sama znash. Ono sto ti treba je sledece:vreme,snaga,odmor i skretanje misli. Ne savetujem da zaboravish svoju realnost ili da se pravish da je sve u redu,ali ti to i ne radish,svesna si zasto je taj forumash iskrsnuo u tvom zivotu i to je dobro. Uradi plansko begstvo. Ako mozesh sebi da priustish s vremena na vreme da ti neko drugi cuva dete, to vreme iskoristi za sebe.Morash da vodish i o sebi racuna, jer ako puknesh nisi nikome od pomoci. Ne znam sta volish pa cu da lupam: upisi neki kurs,neki hobi neki izlasci, aktiviraj se u nekom drustvu, idi u crkvu...sta god, samo da nema dodirnih tacaka s tvojom svakodnevicom,da je redovno i da ne zahteva planiranje (kako ti ne bi oduzimalo dodatno energiju)-i da je svakodnevno dostupno-kad god ti treba. Najbolje su varijante gde neko drugi planira a ti samo dodjesh, kao npr folklor i li neki sport i tako.
Najbolje cesh sama o sebi voditi racuna i pruziti sebi malo utehe i predaha. A onda mozesh i da potrazish neke prijatelje koji ce te zasmejavati...

@Djm
Naravno. Uopste nisam u fazonu da nekog ubedjujem, to je sasvim licno.

Ali ne mozes izneti da nasa vera zastupa neko misljenje koje ne zastupa, jer na taj nacin uvredis one koji veruju i mozes da zbunis one koji su negde na sredini.

Daleko od toga da sam verski fanatik, ali meni je tako prirodno i logicno da Bog postoji, kao sto je tebi prirodno i logicno da ne postoji.
Ta fina deca koja veruju u Boga, a kako ti kazes grese... pa pogresno je misliti da u crkvu dolaze bezgresni... Svi ljudi su gresni, i atista i vernik, samo su na razlicite nacine odabrali da brinu o svojoj dusi.

Bezgresan covek nema sta da trazi u crkvi... on je onda svetitelj.

gossca:
@Djm
Naravno. Uopste nisam u fazonu da nekog ubedjujem, to je sasvim licno.

Ali ne mozes izneti da nasa vera zastupa neko misljenje koje ne zastupa, jer na taj nacin uvredis one koji veruju i mozes da zbunis one koji su negde na sredini.

Daleko od toga da sam verski fanatik, ali meni je tako prirodno i logicno da Bog postoji, kao sto je tebi prirodno i logicno da ne postoji.
Ta fina deca koja veruju u Boga, a kako ti kazes grese... pa pogresno je misliti da u crkvu dolaze bezgresni... Svi ljudi su gresni, i atista i vernik, samo su na razlicite nacine odabrali da brinu o svojoj dusi.

Bezgresan covek nema sta da trazi u crkvi... on je onda svetitelj.

TO SESTRO, slažem se!

@gossca
Samo sam hteo reci da ne volim ljude koji ne rade ono sto bi zeleli zato sto im vera ne dozvoljava, zato sto im drustvo ne dozvoljava...
A i sama vera kaze da covek ima pravo na slobodan izbor...
Tako da mi ti takozvani "vernici" nisu uopste jasni...
Svi toliko zele da idu u taj Raj...
zele da zive u smrti... zar to nije malo bolesno...
Kako covek moze dobiti vecan zivot kada umre...
Moze imati samo vecnu smrt...
Toliko... Pozz... :D

Ženica...

Hahahahahaha...

lol.gif

Back