Ljubomora

dadimar:
Ljubomorni su oni, kojima malo sta ide od ruke!
Bar ja tako mislim:)

da i ja pretpostavljam da je tako, nazalost :(
jbg , nije lepo biti ljubomoran niti za sebe niti za druge, jednostavno mislim da je to zaista odvratno osecanje... mrzim kada sam ljubomorna na nekoga i odmah gledam da nekako na to zaboravim.....

Nikada nisam verovala da je ljubomora toliko strasna,ali ona zna itekako da upropasti zivot,ljubomora svasta moze verujte mi..najgore je onima koji izazivaju tu ljubomoru!!!

Po meni,to je najgora osobina!

Da li ste ljubomorni kada vidite na TV-u ili bilo gde, ljude koji su vashe godishte,a vec su slavni, strava izgledaju, imaju neki talenat (gluma, moda, fudbal, nauka...) i brdo love, a vi shvatate da se to vama nikad nece desiti i da cete umreti, a da niko nece chuti za vas, osim vashih bliznjih? Mislim, koji je onda smisao da zivimo, ako ne donosimo nikakvu korist chovechanstvu?

nije to ljubomora, to je zavist...ili sujeta.:roll: valjda

Da li ste ljubomorni kada vidite na TV-u ili bilo gde, ljude koji su vashe godishte,a vec su slavni, strava izgledaju, imaju neki talenat (gluma, moda, fudbal, nauka...) i brdo love, a vi shvatate da se to vama nikad nece desiti i da cete umreti, a da niko nece chuti za vas, osim vashih bliznjih? Mislim, koji je onda smisao da zivimo, ako ne donosimo nikakvu korist chovechanstvu?

To je vec komplex nixe vrednosti...ne mogu da lazem da nisam nikad ljubomorna,ali na ovo gore sto si napisala NE nikako....u osnovnoj kad neka drugarica prodje bolje od mene mama bi mi cesto govorila kako je ona ovo ono,kako se ja osecam,bavila se time,bila srecna kad ja nekad budem bolja od te neke drugarice dok mene to nije zanimalo nimalo...BAS me boli uvo za tamo neku,ma i da mi je drugarica ne interesuje me ako je bolja od mene...nikako me ne zanima,ali iskreno:)

Heheh ok izvini, priznajem da nisam pročitala nego videla da da si citirala dotičnu. :)

Sad mi palo na pamet: jedna od moje dve najbolje drugarice me je mrzela i pre nego što smo se upoznale, jer su njena mama i moj tata radili zajedno pa ju je mama smarala sa "Electra je dobar đak, Electra ovo, Electra ovo... a kako Electra može?" :lol: a i moja drugarica je bila dobar đak :lol:

Heheh ok izvini, priznajem da nisam pročitala nego videla da da si citirala dotičnu. :)

Sad mi palo na pamet: jedna od moje dve najbolje drugarice me je mrzela i pre nego što smo se upoznale, jer su njena mama i moj tata radili zajedno pa ju je mama smarala sa "Electra je dobar đak, Electra ovo, Electra ovo... a kako Electra može?" :lol: a i moja drugarica je bila dobar đak :lol:

hehe ja sam bas suprotno od te tvoje drugarice..jednostavno me ne interesuje nista oko mene..normalno,ljubomorna sam kad vidim neku potencijalnu devojku mog decka..ali to krijem..a inace ona ljubomora gore..ne ne nema sanse!:)

Dok samo gleda, dobro je.
I ti gledaš druge, pa šta?
To što si zauzeta ne znači da si ćorava :mrgreen:
a da li je svaki kog odmeriš u prolazu neko zbog kog tvoj dečko treba da bude ljubomoran?
Ma hajde.

Pa u pravu si tesim se bas time sto si mi sad napisala,ali eto to je neka doza ljubomore,nema one bolesne,,a tek one gluposti ako je neko bolji od mene ovo ono..to nikako..
Bas mi je jednom drugarica pokusala da spusti njenom recenicom da je ona bila s tim i tim tipom a da sam ja s ovim tipom,u prevodu da je ona imala mnogo bolje i slicno?STA TO MENE BOLI UVO AKO MENE NITI ONA NITI TI NJENI MOMCI NE INTERESUJU..ne,ne to nikako ne govorim iz ljubomore i stvarno je tako..znaci drugi me ne interesuju ako imaju nesto lepse i bolje od mene..:super:

Ako tako mislish odma uzmi pa se ubi ...

Bože, zabole mene beeep, za mene niko drugi ni ne treba da čuje do mojih bližnjih.

Nisam ljubomoran, ali se zapitam.... Kako oni uspeju doci do te love?? Polovina njih nema mozga da sastavi recenicu pred kamerama, a ipak ih svako voli...:twisted:

Ja cu da nateram moje bliznje da razglase da sam umro...onda ce svi znati.:cool:

Nisam ljubomorna.
Nije mi stalo da svet čuje za mene.

Smisao života nije u tome da budeš poznat, da dobro izgledaš itd.
A i ne znam kako će moj izgled doneti nekakvu korist čovečanstvu...Ne bih volela da mi slava bude osnovana na tuđoj zavisti prema mom izgledu ili nekom talentu.

Ako ikad i budem poznata, to će biti zbog neke stvari do koje sam došla trudom i radom....

ajoj majko moja kakvih ti problema imaš... :eek: naravno da nisam ljubomorna, bre drago mi je kad neko uspe, pogotovu ako je moje godište ili tu iz kraja :super: a ljubomorna sam jedino na ženu Ivana Miljkovića....... :sad2:

Back