blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
hahahah luda si tako mi svega... i ja se pitam što si mi sestraGazdarica:/me je takodje detaljista...
Voli da bude detaljno obradjena...![]()

Inco čitaš li ti ovo... pametni pišu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahah luda si tako mi svega... i ja se pitam što si mi sestraGazdarica:/me je takodje detaljista...

Pa, naravno draga...blondi:hahahah luda si tako mi svega... i ja se pitam što si mi sestraGazdarica:/me je takodje detaljista...
Inco čitaš li ti ovo... pametni pišu![]()

koga sad... lepo na piši da se zna!!!Incognito:Citam, citam... ne brini, i ja cu te detaljno obraditi![]()
8)blondi:koga sad... lepo na piši da se zna!!!
hehe na pravom sam topicu za ovakav komentar![]()

draga moja znaš ti onu "vuk dlaku menja a..."Gazdarica:Ufff, ljubomora na djelu... :shock: :shock: :shock:
Frka, panika, tragedija... :?
Ma, Inco, ja to samo kazem, obicaja radi...
Svi se nesto "profine" kad se upoznaju, pa rekoh da i ja ne budem "mimo svijet"...![]()
8)

vala ja ih nemam ni na jeziku a kamoli ...Gazdarica:Hehehe, izgleda da ja ni dlake ne mijenjam...
Jedino ih obrijem ponekad...![]()

d1:eh.... ljubomora...
ljubomoran sam na stolicu sto joj guzu greje....
ljubomoran sam na misha sto ga u ruci drzi...
ljubomoran sam na monitor na kojem oci kvari...
ljubomoran sam na majcu koja joj kozu miluje...
ljubomoran sam na cetkicu za sube sto joj jezik dodiruje..........................![]()
![]()
![]()

JOVANA77:joj kad ti dodjem dole
pa ti guzu nabijem u krilo
rukama te isaram po telu
ocima te navedem da poludis
kozu prilepim uz tvoju
a jezikom te izvedem iz stvarnosti.........
hoces li i tada biti ljubomoran?

Incognito:JOVANA77:joj kad ti dodjem dole
pa ti guzu nabijem u krilo
rukama te isaram po telu
ocima te navedem da poludis
kozu prilepim uz tvoju
a jezikom te izvedem iz stvarnosti.........
hoces li i tada biti ljubomoran?
Za njega ne znam... ali znam da ce mnogi odavde biti![]()
![]()
![]()
Nego, ja jos cekam ovaj odgovor, samo da se zna... 8)blondi:pazi ko je bio glavni akter ovde... hehe sad znamo gde je počeloGazdarica:Elem, dragi moji, pade mi na pamet da vas sad nesto pitam...
Zanima me, da li oni koji su u cyber vezi, ili su bili u njoj, osjecaju ljubomoru isto kao i kad su u vezi u RL...
Ili...?
Ima li razlike? Kakva je ona...?
Jeste li ikad uopste o tome i razmisljali...?![]()
izvinjavam se što nisam dala odgovor na pitanjetreba mi u proseku 3 dana da smislim nešto je l' te ja sam plava pa ču se javim kroz određeno vreme 8)

i to bukvalnoIncognito:Auuuuuuu... Inco ga na'ebo :x
![]()

mirise na naftalin ali tebi u veselje evo ti odgovora 8)Gazdarica:Ufff, dje iskopa ovu temu, koja mi je iz odredjenih, emotivnih razloga, najdraza na forumu...![]()