E, bem te tako plavu...
Za tri dana, ocekujem ovdje odgovor...
Za tri dana, ocekujem ovdje odgovor...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gazdarica:E, bem te tako plavu...![]()
![]()
![]()
Za tri dana, ocekujem ovdje odgovor...![]()
ma nemoj... nemo' ti ja sad zabranim slanje privatnih porukaIncognito:Gazdarica:E, bem te tako plavu...![]()
![]()
![]()
Za tri dana, ocekujem ovdje odgovor...![]()
E ne moze! ... Samo ja mogu da je 'bem!
... Eto vam cyber ljubomora i egoizam na delu![]()

blondi:ma nemoj... nemo' ti ja sad zabranim slanje privatnih poruka![]()
... Kad me vec optuzise da citam private osoba na forumu

hmmm... ja ovo ne kapiram čime ti to meni pretiš mojom ličnom ljubavlju prema tebiIncognito:blondi:ma nemoj... nemo' ti ja sad zabranim slanje privatnih poruka![]()
nemo' sad ja da objavim tvoj private ovde... Kad me vec optuzise da citam private osoba na forumu
![]()
![]()
![]()

blondi:hmmm... ja ovo ne kapiram čime ti to meni pretiš mojom ličnom ljubavlju prema tebi
PS... ja sam mislila na dopisivanje sa drugim ženama ovde![]()
lopino lažljiva...Incognito:blondi:hmmm... ja ovo ne kapiram čime ti to meni pretiš mojom ličnom ljubavlju prema tebi
PS... ja sam mislila na dopisivanje sa drugim ženama ovde![]()
ma salim se duso... a slobodno mi ti zabrani... ja se i onako ne dopisujem sa nikim sem s' tobom...
kisssssssssssssssssss!
ma draga tako sve počne... reč po reč... ko ne ume da stane na loptu... BOOM! puče vezaGazdarica:'Bem li ga, /me je htjela istinu na temu ljubomore...
Dramu je i sama iskusila na sopstvenoj kozi...![]()

LiZZ onako duGGGGGGačak baš u inat dušmanimaIncognito:Pa i ja se shalim, i znam da se i ti shalis...
Evo... jedan ljubomorni kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!
... pa nek puknu dusmani!![]()

blondi:LiZZ onako duGGGGGGačak baš u inat dušmanima![]()

mda ili nam se pridružiš pa postaneš kvarna kao miGazdarica:Hihihi, je li treba ja sad da vas kritikujem za nemoralno ponasanje i intimizaciju topica...?![]()
![]()
![]()

ako, čovek ceo život uči 8)d1:samo vas posmatram...... i ucim! 8)
Ova druga opcija mi se mnogo vise dopada tj. odgovara mom "senzibilitetu"...blondi:mda ili nam se pridružiš pa postaneš kvarna kao miGazdarica:Hihihi, je li treba ja sad da vas kritikujem za nemoralno ponasanje i intimizaciju topica...?![]()
![]()
![]()
![]()

i publicitetuGazdarica:Ova druga opcija mi se mnogo vise dopada tj. odgovara mom "senzibilitetu"...blondi:mda ili nam se pridružiš pa postaneš kvarna kao miGazdarica:Hihihi, je li treba ja sad da vas kritikujem za nemoralno ponasanje i intimizaciju topica...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sta...?d1: