Ljubljenje...

Da li se (posto znam i one koji ne praktikuju) i koliko (znam da je npr. 'puno' relativan pojam, al' pokusajte da sa svog aspekta 'odmerite' koliko je to) :kiss: za vreme vodjenja ljubavi/sexa?
(prvenstveno podrazumevam poljubac usne-usne) :)

Bez ljubljenja??? To jos nisam video. Poljubci su dobra stvar, cak vise nego dobra. :) Poljubci opustaju, poljubci govore, poljubci prenose emociju. Kakav sex mogu da imaju ti koji se ne ljube, to je nesto polovicno i prazno. Da li je pitanje bilo "tokom" samog sexa ili se racuna i pre i posle? Nejasno mi pitanje.

A pa tokom ljubljenje i nije obavezno. Pogotovo sto je u mnogim pozama i nemoguce. :) A sve je stvar licne procene i zelje da li ce ti taj poljubac vise doneti ili vise odneti, po pitanju opustenosti i usresredjenosti misli na neke druge stvari. Ako zelim maximalno da fokusiram svoju paznju na nadrazaje koje mi dolaze iz Penisa onda se necu ljubiti, vec cu zazmureti i osecati, a ako zelim da osetim tu osobu, njenu krhkost u mojim rukama onda cu je coknuti. Takodje ako osetim da se ona uzivila i da je blizu vrhunca necu tad sigorno da krecem da je ljubim i "probudim" iz njenog sna. I tako, zavisi... ma kako ti dodje. Bitno da se uziva. :)

Poslednja izmena:

Back