skorpijamaya
Domaćin
- Poruka
- 3.002
upsss onda su moja usta zapecacenaKod mene diskrecija zagarantovana![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upsss onda su moja usta zapecacenaKod mene diskrecija zagarantovana![]()
Da li se (posto znam i one koji ne praktikuju) i koliko (znam da je npr. 'puno' relativan pojam, al' pokusajte da sa svog aspekta 'odmerite' koliko je to)za vreme vodjenja ljubavi/sexa?
(prvenstveno podrazumevam poljubac usne-usne)![]()
Poljubci opustaju, poljubci govore, poljubci prenose emociju. Kakav sex mogu da imaju ti koji se ne ljube, to je nesto polovicno i prazno. Da li je pitanje bilo "tokom" samog sexa ili se racuna i pre i posle? Nejasno mi pitanje.Da li se (posto znam i one koji ne praktikuju) i koliko (znam da je npr. 'puno' relativan pojam, al' pokusajte da sa svog aspekta 'odmerite' koliko je to)za vreme vodjenja ljubavi/sexa?

Da li se (posto znam i one koji ne praktikuju) i koliko (znam da je npr. 'puno' relativan pojam, al' pokusajte da sa svog aspekta 'odmerite' koliko je to)za vreme vodjenja ljubavi/sexa?
Bez ljubljenja??? To jos nisam video. Poljubci su dobra stvar, cak vise nego dobra.Poljubci opustaju, poljubci govore, poljubci prenose emociju. Kakav sex mogu da imaju ti koji se ne ljube, to je nesto polovicno i prazno. Da li je pitanje bilo "tokom" samog sexa ili se racuna i pre i posle? Nejasno mi pitanje.
ptokom
P.S. bp
a dobro da sad napises jasnije....tokom su najjaci poljupci i prisniji nego uobicajno

a to pre seksa, ili SAMO za vreme seksa? ili sve ukupno?
Sta znam, kako kad... Doduse, posto preferiram otpozadne varijante, ljubljenje tehnicki bas i nije lako izvodljivo...
zavisi od poze. nekad bas dosta. nekad uopste.
to dosta su ipek redje situacije. mislim, retke poze.
zavisi od poze. nekad bas dosta. nekad uopste.
voliš da si dominantan?kad je cura na ledjima...to mi je od omiljenih poza..tad mozes da se ljubis dugo i slasno..
a ako su Roze Poze?
voliš da si dominantan?![]()
miš da ce pink panter opet zveknuti zoku brunclik...
@tema...a jel se i grickanje racuna?
sve varijacije na temu 
jes vala,sve znašda, a i curi je lepse
tokom
P.S. bp
A sve je stvar licne procene i zelje da li ce ti taj poljubac vise doneti ili vise odneti, po pitanju opustenosti i usresredjenosti misli na neke druge stvari. Ako zelim maximalno da fokusiram svoju paznju na nadrazaje koje mi dolaze iz Penisa onda se necu ljubiti, vec cu zazmureti i osecati, a ako zelim da osetim tu osobu, njenu krhkost u mojim rukama onda cu je coknuti. Takodje ako osetim da se ona uzivila i da je blizu vrhunca necu tad sigorno da krecem da je ljubim i "probudim" iz njenog sna. I tako, zavisi... ma kako ti dodje. Bitno da se uziva. 
Necui da me dize, ocu da me ebe...ako je dovoljno snazan da te podigne,a da bude u tebi..moze da te ljubi i te kako....