Ljubljenje...

Jakako :lol: sve varijacije na temu :P

umilno me gledala okicama...mazio sam je po glavici...i ceskao iza uva...zadovoljno je ispustala neartikulisane glasove...pala je na bok...i uzivala u trenutku...

izvadio sam malj iz potaje...i pogodio je medju oci carne...

tog popodneva prstali su cvarci...a ja sam zadovoljno grickao cvetino uvo...idila...:rolleyes:

umilno me gledala okicama...mazio sam je po glavici...i ceskao iza uva...zadovoljno je ispustala neartikulisane glasove...pala je na bok...i uzivala u trenutku...

izvadio sam malj iz potaje...i pogodio je medju oci carne...

tog popodneva prstali su cvarci...a ja sam zadovoljno grickao cvetino uvo...idila...:rolleyes:

znaci ti si taj sa Explorera sto je zenskoj skinuo facu sa lobanje sa sve usima, kapcima i usnama?!?...pa bravo majstore, i forenzicari su ti odali priznanje za talenat.....:ok::grin:

sa poljubcem pocinjem ljubavnu idilu, to je prvi kontakt, od intenziteta poljubca zavisi nastavak price, krene poljubac za poljubcem, malo petinga, lizinga, pusinga..........
stani bre ja sam na poslu, polako..
Da ima puno poljubaca uvek i svuda

sa poljubcem pocinjem ljubavnu idilu, to je prvi kontakt, od intenziteta poljubca zavisi nastavak price, krene poljubac za poljubcem, malo petinga, lizinga, pusinga..........
stani bre ja sam na poslu, polako..
Da ima puno poljubaca uvek i svuda

:rolleyes: zar bas uvek? a sto nebi ovako: lizing, kresing, pushing i sve ingovi pa na kraju poljubac?....

kako volim kad muskarci slikovito opisuju neke situacije, kako to bude plasticno i romanticno i detinjasto. neverovatno.

Ne znaju svi da se izraze na isti nacin, postoji vise vrsta umetnosti.
Ima - nema ljubljenja...zavisi od toga koliko volis osobu s kojom vodis ljubav, pa i od trenutne inspiracije...zavisi od toga kakav je scenario, od toka radnje, od raspodele uloga...

desi se i da se ne ljubimo,al to mi ne smeta npr kad me iznenadi u toku spavanja
je l ste provalili onaj miris zelje koji se osec kad se malo ljubimo pa napalimo...e sto ja to volim
s nekim ljudima se taj miris ne desava i s njima treba prekinuti ljubljenje jer nece da bude nesto :)

Back