Ljubitelji zivotinja /VEGETARIJANCI

Pretpostavljam da je tu ključna stvar, da treba tu više "nijansiranja". Kao što su astrologiji ne možemo sve ljude svrstati prema osobinama znakova, već gledamo ceo horoskop :lol: .

Da, upravo tako. Zato se i rade oni testovi intolerancije na hranu, i primetile su žene da se većini poklapa sa onim što piše onaj doktor Di Adamo ali da ima i odstupanja.

Da malo podignemo temu. :) Cak je i moj omiljeni pevac vegetarijanac. :zaljubljena:

Animal rightsIn recent years Tankian has taken a stance supporting animal rights. He also has become a vegetarian who has strong feelings against the establishment of industrial slaughterhouses. In an interview with PETA, he also claimed his change due to "touring and its variety of edible crap," and also he felt it was "instinctive somewhat." Furthermore, he also feels the need for respect towards 'mother earth'. [18]

In July 2009, Serj signed a PETA petition against the slaughtering methods of chickens in KFC slaughterhouses.[19]

Patricia de Leon, bivsa mis Paname i cuvena seksi zvezda (inace naseg porekla, deda joj je bio Srbin!) je vegetaruijanka i jedan od najvecih boraca za prava zivotinja na americkom kontinentu.

Patricia_de_Leon_11.jpg

I ja se prijavljujem :lol: .
Inače, neko vreme nisam jela ni mlečne proizvode.
Čak je skoro sve bilo sirovo što sam jela.

I moram priznati, falili su mi mlečni proizvodi.

Moras da mi prosledis svoj recept za palacinke na Kulinarstvu, ja ne mogu da ih zamislim bez jaja a nekako... Komercijalno gajene kokice se uglavnom drze u nehumanim uslovima a petlici se dave odmah po izleganju, a od onih pustenih tipa brama je malo... Ne znam, otuzno jesti jaja, kad samo pomislis da je verovatno tu i embrion. Na kraju krajeva, ko god je kupio jedno jato, hvalio se da mu je bar jedna kokica izvela sama mlade.

A bez jogurta ne mogu, jedva izdrzim sredu i petak bez njega i sira. (Ali to je vec za Religiju.)

Moras da mi prosledis svoj recept za palacinke na Kulinarstvu, ja ne mogu da ih zamislim bez jaja a nekako... Komercijalno gajene kokice se uglavnom drze u nehumanim uslovima a petlici se dave odmah po izleganju, a od onih pustenih tipa brama je malo... Ne znam, otuzno jesti jaja, kad samo pomislis da je verovatno tu i embrion. Na kraju krajeva, ko god je kupio jedno jato, hvalio se da mu je bar jedna kokica izvela sama mlade.

A bez jogurta ne mogu, jedva izdrzim sredu i petak bez njega i sira. (Ali to je vec za Religiju.)

Ti kao da nisi ovde moderatorka, te ovo za "kulinarstvo", te ono za "religiju". Ja imam kuvaricu, koja je veoma vesta. U pocetku nije mogal da shvati da smo vegetarijanci, ali je posle prihvatila i stalno nesto novo osmisljava, cak je i ona postala vegetarijanka. Moja kucna pomocnica nije begetarijanka i samo mi zvoni nad glavom kako cu crci bez mesa. Meni su jaja odvratna, a palacinke pravimo bez jaja. Sve isto samo bez jaja. Kao tortilju.

Ma prosto je, i ne treba ti recept..
Samo umesto jaja stavi dve kašike jogurta. Ako hoćeš malo da zažutiš jaja, dodaj malčice kurkume. I to je to :)

Ti kao da nisi ovde moderatorka, te ovo za "kulinarstvo", te ono za "religiju". Ja imam kuvaricu, koja je veoma vesta. U pocetku nije mogal da shvati da smo vegetarijanci, ali je posle prihvatila i stalno nesto novo osmisljava, cak je i ona postala vegetarijanka. Moja kucna pomocnica nije begetarijanka i samo mi zvoni nad glavom kako cu crci bez mesa. Meni su jaja odvratna, a palacinke pravimo bez jaja. Sve isto samo bez jaja. Kao tortilju.

Prestani da spamujes, ne interesuje nas tvoje pomocno osoblje, niti se ikoga to tice.

Ma prosto je, i ne treba ti recept..
Samo umesto jaja stavi dve kašike jogurta. Ako hoćeš malo da zažutiš jaja, dodaj malčice kurkume. I to je to :)

Kurkumu sam trazila pre par meseci, nema je nigde solo, samo u kariju, a njega ne volim i nekako mi ne ide sa eurokremom. :lol: Ali vredi pokusati.

Back