Ljubitelji "Mucki", javite se!

Ima nekih najava da je Džon Saliven uradio scenario za još jedan božićni specijal,povodom 30-ogodišnjice od prvog pojavljivanja Mućki na TV-u.
Za sada je sve u nekim nagađanjima kada bi je snimali i da li će je uopšte snimati!

episode-2011.jpg

Ljudima je jednostavno opet do pravog humora kojeg danas gotovo i da nema ali je ovo ipak skravljenje jedne kultne serije.Neka amerikanci budu originalni sa nekim novim idejama na samo njima svojstven način jer američki i britanski humor nikada nisu bili isti i nikada neće ni biti.

Složio bih se, malo je dobrih humorističkih serija u poslednje vreme...al' isto mislim da to nikako ne bi trebali da rade...pogotovu što su Mućke i sami glumci nekako autentični, neponovljivi, jedinstveni...i samo njih mogu da zamislim u tim ulogama...britanski humor je po meni dosta bliži našem...dok američki mislim i da oni sami u pojedinim situacijama ne kontaju...

Čuo sam. Ja bih ipak sačekao da vidim kako će to da izgleda...

To jeste...treba suditi tek kada vidiš...al' mislim da neće biti ništa od toga...

Složio bih se, malo je dobrih humorističkih serija u poslednje vreme...al' isto mislim da to nikako ne bi trebali da rade...pogotovu što su Mućke i sami glumci nekako autentični, neponovljivi, jedinstveni...i samo njih mogu da zamislim u tim ulogama...britanski humor je po meni dosta bliži našem...dok američki mislim i da oni sami u pojedinim situacijama ne kontaju...

To jeste...treba suditi tek kada vidiš...al' mislim da neće biti ništa od toga...
Potpisujem :ok:
Kada bih gledao sve moguće verzije uvek bih u njima tražio Dela,Rodnija,dekice & ostale...

Potpisujem :ok:
Kada bih gledao sve moguće verzije uvek bih u njima tražio Dela,Rodnija,dekice & ostale...

I ja isto...teško je uraditi rimejk bilo čega, al' Mućke su još pogotovo neka posebna kategorija gde se vežeš za glumce...gde ti onako uz gledanje postanu...ne znam kako tačno da opišem, al' jednostavno je posebno...i mislim da mi ljubitelji Mućki to shvatamo...tako da ne treba trošiti puno reči...:)

Znam da se nećete složiti sa mnom, ali meni ovo i ne izgleda tako loše. Čak iako dosta toga ne razumem, opet prepoznajem štoseve iz originala.

Dobro, zavisi od ukusa...meni izgleda samo kao loša kopija i karikiranje...a i sve govori to što je posle 13 epizoda prekinuta zbog male gledanosti...tj. gotovo nikakve...
Ne izgleda ti možda loše, što su ovi solidno skinuli pokrete, onda malo odeća i ambijent...tekst je prekopiran iz Mućki...al' meni posle originalnih Del Boja i Rodnija...retko koji rimejk može da prođe kao dobar...a kamoli ovaj...

Delboj: Voleo bih da me igra Džoni Dep

Ser Dejvid Džejson nije oduševljen idejom o snimanju američkih "Mućki", ali bi voleo da vidi Džonija Depa u ulozi Delboja.

"Delboj" je u intervjuu Bi-Bi-Siju otkrio da američki rimejk kultne serije neće postići uspeh, jer je nemoguće "prevesti" britanski smisao za humor.

"Jezik će biti izmenjen, sama priča će pretrpeti izmene...Serija je toliko britanska u svom humoru, da bi trebalo zapitati se. Čak je i Britancima trebalo vremena da 'ukače' sve fore i zapamte fraze. Nemam predstavu koja američka reč je ekvivalnt reči 'tupadžija", rekao je Džejson Bi-Bi-Siju (BBC).

"Amerikanizacijom će biti uništen koncept serije", dodao je Džejson i otkrio da bi, iako nije oduševljen idejom, uloga Delboja "najbolje legla" Džoniju Depu.

"Producenti serije ga neće dobiti jer je prevelika zvezda, ali predložio bih Džonija Depa za ulogu Delboja jer je odličan glumac".

Na adaptaciji serije "Mućke" za televiziju ABC rade Stiven Kreg i Brajan Bredli.

Delboj: Voleo bih da me igra Džoni Dep

Ser Dejvid Džejson nije oduševljen idejom o snimanju američkih "Mućki", ali bi voleo da vidi Džonija Depa u ulozi Delboja.

"Delboj" je u intervjuu Bi-Bi-Siju otkrio da američki rimejk kultne serije neće postići uspeh, jer je nemoguće "prevesti" britanski smisao za humor.

"Jezik će biti izmenjen, sama priča će pretrpeti izmene...Serija je toliko britanska u svom humoru, da bi trebalo zapitati se. Čak je i Britancima trebalo vremena da 'ukače' sve fore i zapamte fraze. Nemam predstavu koja američka reč je ekvivalnt reči 'tupadžija", rekao je Džejson Bi-Bi-Siju (BBC).

"Amerikanizacijom će biti uništen koncept serije", dodao je Džejson i otkrio da bi, iako nije oduševljen idejom, uloga Delboja "najbolje legla" Džoniju Depu.

"Producenti serije ga neće dobiti jer je prevelika zvezda, ali predložio bih Džonija Depa za ulogu Delboja jer je odličan glumac".

Na adaptaciji serije "Mućke" za televiziju ABC rade Stiven Kreg i Brajan Bredli.

Svaka čast legendi na ovom intervjuu :klap:...čak mislim da se on i podsmeva amerikancima tom njegovom idejom da ga glumi Džoni Dep :lol:

Back