Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
Hm...Kad god vidim negde ovu seriju prvo sto pomislim je: Sta?! Zar opet...?
ali kad krenem jednom da gledam,misljenje mi se skroz promeni...Ova poslednja je bila bas extra 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha. a kad je Del boy mislio da ga zezaju za grešku u kvizu, pa poklonio 50000 funti u dobrotvorne svrhe misleći opet da ga neki od drugara zeza...IvAnA:):Joooj koji su kraljevi....
Vecheras sam se ismejala.....najjche mi kad su Rodnija zvali ovi iz kviza a on mislio da ga Miki Pirs za*ebava pa se razdrao uzivo u program "Od*ebi Miki, nervirash me"Genijalci!!!
A celokupna ekipa je bash ostarila...
Nego onaj mali shto glumi Demijana bash chudno pricha[ima neki chudan akcenat ili shta vec....]...jeste primetili....?
jomini:Malopre se završila epizoda. Piše IN MEMORIAM na kraju...
Del je na kvizu, naravno upropasti 50000 funti, Rodni mu je ''pomogao'' preko telefona, on i Kasandra su se * dok je Rodni glumio i bio obučen u gladijatora i vikao da je Rasel Krou, a ona je bila u uniformi policajke.... Demijen je već velik momak, bar 12-ak godina...
U čemu je štos, gde su pare....
jomini:Malopre se završila epizoda. Piše IN MEMORIAM na kraju...
baki 75:Obožavam ih, uvek me nasmeju do suza. Al najjača epizoda po mom mišljenju je ona sa mafijašima, bila je pre neko veče. Ubedljivo najbolja!![]()
meda_bica:Jeste li znali da je onaj prvi deka rodjen 1909!A stvarno su Majk i Albert bili...A stvarno su svi ostarili.Inace onaj Rodnijev fetis sa uniformama je jedna od najjacih fora u seriji.
Rasel Krou.....![]()
![]()
![]()
N_ToNx:Kad sam ga videla u onom kositmu smejala sam se ko luda
za sada bez dobrog nick-a:Evo ti sadrzaja te epizode.
http://www.bbc.co.uk/comedy/onlyfools/series4/asonedoor.shtml
Inace iz Mucki umrli su Majkl,Albert i Deka.Pogledajte na IMDB biografiju Bastera Merifilda,odnosno Alberta.Prilicno zanimljivo.
za sada bez dobrog nick-a:Pisimo o avanturama Del-Boy-a,Rodnija,Alberta,Bojsija,Trigera itd...
Sve iz zivota ovih likova,privatno ili iz serije.Fore,dijalozi itd...
![]()
Ta epizoda bi trebala da bude za nekih 20 dana ako idu po redu.Ona je u cetvtom serijalu Mucki.Sledeca je ona kad ciste lustere.meda_bica:Thanks![]()
Nadam se da ce uskoro biti na tv.Jednostavno nije isto kad odgledas i samo procitas :-( Mada mi se cini da sam je jednom gledala...al bas,bas davno...
Srcani udar na Havajima?!Tamo srcani udar mozes dobiti samo od jedne stvari![]()
![]()
![]()
Salim se.Stvarno je :sad: