Ljubitelji "Mucki", javite se!

E jel gledao ko ne znam kako da je nazovem jer nije to bas epizoda jer traje malo duze od sat vremena, zove se ``If they could see us now``.
Radi se o Delu i Rodniju kada su malo ostarili, ili bar tako izgledaju!Ima super fora sa onim kvizom Zlatna groznica!Stvarno za valjanje

herkul poaro:
ja obožavam mućke!!!!!
imam celu seriju(45 epizoda-9 serala) na originalnoim dvd-jevima!!!!
kupio mi ujak iz hrvatske i ima srpski prevod!!!!
kod njih to izlazi na dvd uz novine za 200 dinara serijal!!!!
nisam do sada ni ja verovao!!!!

Pouzdano znam da ce istu stvar uraditi kod nas u 2006, znam lika koji ce to odraditi i neka, super mu je ideja, cuvam se da to pokupujem na originalu
Usput sad sam se setila epizode sa eksplozivnim lutkama na naduvavanje:))))

Obožavam mućke. Valjam se od smeha kada ih gledam :) Zadnji put kada sam ih gledala bila je fora o zlatu koje su trebali da pronađu u mrtvačkom kovčegu, pa su tragali, tragali...a na kraju se ispostavilo da je "taj što je trebao da bude u mrtvačkom kovčegu", a nije, zapravo bio marinac i sahranjen u moru! A onda je Del predlagao Rodniju da on prepliva....što je ovaj kategorički odbio....ma padanje....padanje.... :lol:

Bullitt13:
A znash li otprilike kada 2006-te? Neshto mi se ne cheka decembar!
Mislim da ce biti u prvoj polovini godine:) ali ako imas priliku da nabavis ranije, ti nabavi, ja ne reklamiram njega, samo kazem da je super ideja i nadam se da ce biti tako...
@poaro
ne znam cenu koju ce lik odrediti ali u British Councilu mogu da se iznajme sve sezone za one kojima je ok engleski titl prakticno za dz, kao i poirot kao i sherlock!

Uncle Albert: During the war...
Del Boy: [interupts Albert] If you say during the war one more time, I'll pour this cup of tea over your head.
Uncle Albert: During the 1939-1945 conflict with Germany....

Rodney: Er... well... I'm a good salesman.
Del Boy: Do me a favor, Rodney! You couldn't flog a black cat to a witch!

Malopre se završila epizoda. Piše IN MEMORIAM na kraju...
Del je na kvizu, naravno upropasti 50000 funti, Rodni mu je ''pomogao'' preko telefona, on i Kasandra su se * dok je Rodni glumio i bio obučen u gladijatora i vikao da je Rasel Krou, a ona je bila u uniformi policajke.... Demijen je već velik momak, bar 12-ak godina...
U čemu je štos, gde su pare....

Joooj koji su kraljevi....
Vecheras sam se ismejala.....najjche mi kad su Rodnija zvali ovi iz kviza a on mislio da ga Miki Pirs za*ebava pa se razdrao uzivo u program "Od*ebi Miki, nervirash me" :lol: Genijalci!!!
A celokupna ekipa je bash ostarila...
Nego onaj mali shto glumi Demijana bash chudno pricha[ima neki chudan akcenat ili shta vec....]...jeste primetili....?

Back