Fleur
Zainteresovan član
- Poruka
- 332
jomini:Jeste, ima o tome na nekoj od prethodnih strana...
Hvala jomini, ma sigurno sam to i procitala ovde ali mozak vise ne radi kao nekad.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Jeste, ima o tome na nekoj od prethodnih strana...
Lepo napisano.Svaka cast.Bi2:Mucke su snimane pocetkom osamdesetih godina. Smejala sam im se i pri prvom prikazivanju, pa kasnije repriznom a i sad, iako svaku epizodu skoro znam napamet. Ali sad ih gleda i moj sin od 16.g. i slatko se smejelo zajedno. Fantastican scenario zasnovan na zdravom humoru koji nezastareva.Snimana u dve prostorije, uglavnom, njihovom stanu i Raginoj glavi, sa par glumaca i ne samo da nije dosadna vec joj se svaki put radujemo. Delu i odabranom drustuvu ne mogu a da ne pozavidim na Raginoj glavi. Kako bi bilo lepo imati je ovde! Mozda-Klub ljubitelja Mucki
fantom piroman:Ili ona kad su se obukli robina i betmena.Hahahahahahahahaha!
E GDE MOGU DA NADJEM NJIHOVE SLIKE ??za sada bez dobrog nick-a:Imaju i jedan i drugi kvalitete.Sinoc sam gledao Mucke od 22:00 do 03:00.Nisam mogao da prekinem nikako.U epizodi "Modern men" kad Del da oglas za posao u Troterima Nezavisnim Trgovcima da bi nasao zamenu za Rodnija a ovaj pozove.Jaooo...
Ludilo...
![]()
![]()
BeeRman:Ne znam kao,ni kada ali kada budem bio u mogucnosti otvoricu kafic(ne pajserom) i bice tematski i zvace se pa ne znam mozda ...aj dajte neki predlog pa ko zna ....tamo ...
Mogu li da narucim samo neke,ne sve.Samo prvo moram da vidim sta ce mi nedostajati.azdajica:na prodaju komplet mucki sa srpskim prevodom, sve sto je izaslo+bonus izgubljene epizode, sve na 5 dvd-a, ako ima zaintersovanih javite se na pvt